- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
BalaNce87 #123 üzenetére
A konzolok fix hardverére tökéletesen lehet optimalizálni egy játékot - mert mindegyik konzolon ugyanaz a szoftver fut ugyanazon a vason.
A PC-knél ez kizárt: eleve rengeteg oprendszer (három Windows, amiken vagy van SP vagy nincs) van, és rengeteg driver (nem mindenki használja a legfrissebbet, és eleve több gyártó van...) - ebből következőleg nincs mire optimalizálni, csak valami általánosan feltételezett minimumra. ha konzolos optimalizációt szeretnél, ahhoz egységesíteni kellene a komplett PC-platformot; és akkor kaptunk egy újabb konzolt, ami abban különbözik, hogy kintroller helyett billentyűzet meg egér a beviteli eszközök. -
kelzsoca
félisten
válasz
BalaNce87 #120 üzenetére
miért nem képes ugyanúgy futattni egy játékot, mint boxon.
A pc-s konfigurációk végtelen variációi állnak szemben egy fix adott hardverkörnyezettel.
Ezért is van az hogy konzolra jól (kell) optimalizálják a játékot, pc-re meg úgy ahogy, max erősebb vas kell hozzá, és viszi
-
BalaNce87
addikt
válasz
BalaNce87 #93 üzenetére
Hozzátenném hogy én játszok multiplayerekkel inkább azokkal tartósság szempontjából, mint pl TF2, Bad company 2 ezekkel konzolon elég szívás játszani. Anno ps-en játszottam medal of honor 2-őt osztott képernyőn persze akkor is fél óra volt míg egymásra fordultunk azt aki előbb lőtt az nyert
, persze imádtuk. Pár napja új codot toltam boxon havernál, tudtam mit mivel csinálok, de szívtam a célzással, tartsam a hátsó gombot, mert az a zoom majd forogjak az ellenre az analóggal, közbe lőjek a másik oldalon lévő hátsó gombbal
Megszoktam hamar, de multiba hát iszonyat béna lennék, és ugye itt a fő szempont a célzás az meg paddal elég lassú. Szóval én multit fps-ekkel szoktam tolni, ami pc-re való, mást meg jó paddal is pl Prince of Persia sorozat ami van géphez is. Persze én tv-n sose gépeznék fps-el pláne nem, mert ahhoz közel kell ülni viszonylag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest