- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
hommeros #106 üzenetére
A Konzol egy nagyon jó dolog...berakod a lemezt és már játszol..nem kell hokizni az installal/beállitásokkal meg semmi...persze ettől még a PC is jó (főleg az FPS-ekbe meg a stratégiába) de ettől függetlenül szerintem, ha játék akkor konzol...
Persze ez pont egy olyan dolog hogy ha valaki inkább az FPS-ket részesíti előnyben akkor még ajánlani sem szabad neki a konzolt mert agybajt kap
-
Zsoccc
senior tag
Azért abban nem vagyok egészen biztos, de az tény, hogy nem számolom szóval akár igaz is lehet. Bár azért egy kizárólag konzolokkal foglalkozó oldal esetében meglepő is lenne ha nem törekedne arra, hogy több konzolos hírt közöljön, mint egy multiplatform oldal. Mint mondottam eredendően, ahogy azt a felmérés is mutatja a PC-s közösség van többségben, éppen ezért nem lehet egyik napról a másikra változtatni, hogy más rétegeket is becsalogassunk, ez egy hosszú folyamat, amit csak kicsi lépésekkel lehet eredményesen kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest