- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
BalaNce87 #123 üzenetére
A konzolok fix hardverére tökéletesen lehet optimalizálni egy játékot - mert mindegyik konzolon ugyanaz a szoftver fut ugyanazon a vason.
A PC-knél ez kizárt: eleve rengeteg oprendszer (három Windows, amiken vagy van SP vagy nincs) van, és rengeteg driver (nem mindenki használja a legfrissebbet, és eleve több gyártó van...) - ebből következőleg nincs mire optimalizálni, csak valami általánosan feltételezett minimumra. ha konzolos optimalizációt szeretnél, ahhoz egységesíteni kellene a komplett PC-platformot; és akkor kaptunk egy újabb konzolt, ami abban különbözik, hogy kintroller helyett billentyűzet meg egér a beviteli eszközök. -
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #116 üzenetére
És konzolra ki vesz meg mást, mint ami tetszik neki valamiért?
A probléma az, hogy sokan a PC-nél ezt sem teszik meg.
-
Wolverine
félisten
A magam részéről tudok nyilatkozni: szegény vagyok, mint a templom egere, így egyetlen PC-m van, ami immár 5,5 éves. Mivel MMO-kkal játszom, nekem ez tökéletesen meg is felel platformnak. (viszont a Brütal Legend óta szívom a fogam, hogy egyszer be kell szereznem valamilyen konzolt; és aktívabb hírező koromban - ami nem mostanában volt - bármilyen platformra jövő játékról írtam, nem befolyásolt, hogy mim van és mim nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest