- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
direwolf #220 üzenetére
Akkor azt is elmondhatnád, hogy mégis mit csináltam rosszul az FX esetében? Volt egyáltalán ilyen Intel rendszered vagy csak hasra ütésből megy a user errorozás?
De pl ez is engem igazol: [link]
(#225) Duracellm...
Ki kapcsoltam rögtön, beidegződés az AMD után. Lehet Intelnél jobban működik, de az AMD eléggé megkínálja plusz feszültséggel turbo-nál. -
Nekem egy 8150-em van, kis ráfordítással lehetett volna 8320, de sosem voltam türelmes ezért lett ez
De ahogy olvastam amúgy sincs sok különbség a kettő között.Amiért választottam:
-Használtan vettem, az ára az i5 2500k alatt volt picivel. Mivel a több szál miatt rendszerint a 8000-res a gyorsabb ezért lett ez
-Csinálom az amatőr youtube csatornám, és videórenderelésnél nem árt néha a 8 szál.
-Személyszerint sosem izgatott a fogyasztás, ráadásul lehet alulfeszelni is...Régebben szemeztem a 6000-res szériával, de csak kicsivel volt drágább a 8-as úgy hogy lett ez. Egyébként a 6-osakat sem tartom rossznak, sőt. Volt szerencsém hajtani egy 6350-et és a mostani gagyi lapomban megcsinálta a 4,8Ghz-t.
-
antikomcsi
veterán
Esetleg nem emlékszel arra, hogy mikor vetted azt a 6100-ast?
Én is AMD-t vettem, de vásárláskor a 8150 drágább volt, mint a 2500K, aztán mikor 8350-re cseréltem az megint csak drágább volt, min a 3570K. És úgy rémlik, hogy a 6100-as sem volt olcsó, legalábbis az i3 prociknál drágább volt.
Én azért vettem ezt, mert kedvelem az AMD-t, tisztában voltam a fogyasztásával, teljesítményével, ezek a dolgok nem befolyásoltak, tudtam, hogy a konkurens megoldásai jobbak, nekem egyszerűen csak ez kellett.
-
O_L_I
őstag
Jaja olyan érzésem van mint az nCoreon a játékoknál mindenki beírja, hogy milyen gépe van és fut-e rajta az adott játék.
Természetesen elhatárolódom a jogvédett tartalmak bárminemű illegális terjesztésétől. Az nCore-t is csak az unokatetvérem hugának a barátjánál láttam FUTÓLAG!!! -
Sinesol
veterán
Szerintem egy i5 se számít drágának, kb egyik legjobb cpu ár/érték arányban. Sok embert ismerek, akik ugyanigy Amd fanok és példálóznak az árakkal, miközben évente megveszik az 50-70 ezres vga-kat.
15k plusz meg sok egy cpu-ra, amit 4-5 évig se kell talán cserélni.
Csak nevetni tudok ezeken.Régi gépem is megvan, elégedett vagyok a Phenommal, Fx-re nem cserélném le. Viszont új gépnél egyszerűen azért lett i5, mert ár/érték arányban a legjobb, minden alkalmazásban erős, egyszálon és többszálon is. Kapott egy full fapados deszkát meg egy 3k-s cpu hűtőt és kész, 1-2 évig rá se fogok nézni.
Fx-nél meg elriasztott, hogy finomhangolni kell, meg tuning, meg válogatott lap, meg VRM x fázis kell, meg hűtés és akkor se lesz tökéletes a sok szar egy-két szálas kókány progik miatt. Biztos nem rossz az Fx de erre a sok baromságra se időm se energiám nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest