Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Biztosan működik, és olyannyira, hogy én már szavaztam, de most másik ip-címről megint szavazhatnék, a saját felhasználói nevemmel. De nem teszem, mert hiába van több féle procim, egyértelműen azt jelöltem, amit a legjobban preferált elfoglaltsághoz használok.
Amúgy ez ellen kénre csinálni valakit, mert én ugyan nem fogok szavazatokat gyártani, de más nagyon könnyen visszaélhet ezzel.
-
antikomcsi
veterán
Esetleg nem emlékszel arra, hogy mikor vetted azt a 6100-ast?
Én is AMD-t vettem, de vásárláskor a 8150 drágább volt, mint a 2500K, aztán mikor 8350-re cseréltem az megint csak drágább volt, min a 3570K. És úgy rémlik, hogy a 6100-as sem volt olcsó, legalábbis az i3 prociknál drágább volt.
Én azért vettem ezt, mert kedvelem az AMD-t, tisztában voltam a fogyasztásával, teljesítményével, ezek a dolgok nem befolyásoltak, tudtam, hogy a konkurens megoldásai jobbak, nekem egyszerűen csak ez kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged