- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
Mik azok a programok amik egy átlag felhasználót érdekelhetnek és olyan hihetetlen sebességkülönbséget tapasztalna? Monjuk bezippeli a képeit évente 2x 10 mp-el gyorsabban?
Ha meg adott feladatra veszel gépet (pl.: render), akkor meg kiválasztod az arra az egy programra legalkalmasabb cput és megveszed. De ettől még nem lesz best buy.Ja igen, a 6300 és a 6100 között van 5% különbség. Tényleg óriási
-
Valamit félre értettél. Nem ajánlottam senkinek FX-6100-at, sem lebeszélni nem akartam senkit az i5-ről. Egyszerűen csak megjegyeztem, hogy az egyik proci majdnem háromszor annyiba kerül, mint a másik, így talán lehet, hogy nem igazán fair az összehasonlítás.
A Phenom II X4 alulról karistolja az FX-6xxx-ot.
Phenom II X4 980 vs FX-6300, szóval alázásról szó nincs szerintem:
Teljesítmény/fogyasztásban még jobban lemarad a Phenom:
-
pakriksz
őstag
"Fx deszkákon még usb 3-as vezérlő sincs, hanem valami külön cég chipje van a lapokon, gondolom lényegesen lasabb is mint egy natív chip."
Gratulálok
Erről az m.2-ről most hallottam először, de utánolvasva látom hogy tök értelmetlen desktopra, mert van hely, más extrát meg nem tud azon kívül hogy pici...
Nekem volt:
Intel 486 DX4 100
Intel Pentium 120
AMD K7 Duron 750
AMD K7 Duron 1200
AMD K7 Thoroughbred-B (sempron aka athlon xp) 2500+ (ez még ma is napi használatban van, 10 év után!)
AMD K8 Athlon X2 4400+ (brisbane)
AMD K10 Athlon II X4 645 és kisgéppben AMD E350 és a mégkisebb gépben Allwinner A20 ARM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Linux kezdőknek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Villanyszerelés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Google Chrome
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest