- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
westcoastog #467 üzenetére
Ja átjött, hatalmas poén
-
MK VII
veterán
válasz
westcoastog #462 üzenetére
Én még olyan 10-20hsz-t jósolok aztán mindenki megunja, hogy a topikok 70%-ban mindig az a vége, hogy AMD vs. Intel...
Én részemről be is fejeztem..
Intelt használok és Intelt fogok használni ez ami biztos.. -
Doze
aktív tag
válasz
westcoastog #462 üzenetére
Ki tehet róla hogy sok amd fan nem érti meg hogy intel sokkal jobb
-
nanocry
tag
válasz
westcoastog #313 üzenetére
Szép eresztés lehetett, véletlenül nem hajóskapitánynak készültél? : D Black Flag free-ben járhatott volna igazán.. : D
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
westcoastog #313 üzenetére
Én viszont hallottam a 5500-as Phenomnál is hangosabbat. Vettem még PH-n pár Delta ventit. Vettem egy kapcsolót hozzá, és kialakítottam úgy, hogy van ki van kapcsolva, vagy 5V-ot kap, vagy 12V-ot. Molexről persze.
Fordulatszámot nem tudok nézni, de a szoba másik végében lévő függönyt meglebegteti, olyan 6500 körül lehet. Az a durva
-
nanocry
tag
válasz
westcoastog #307 üzenetére
Hát amikor takarítom 7-8 Baros kompresszoros levegővel, ettől jóval hangosabb szerintem azért, bár egy videó alapján, ahol gyér a hang, megmondani nem lehet milyen hangos. Bár, ha nálam így vonyítana egy hűtő, vagy ablakon kifele lenne, vagy totális zajszigetelés, ami sufni körülmények közt nem lesz 100, csak vagy 80... : D
-
nanocry
tag
válasz
westcoastog #302 üzenetére
6K-s RPM alatt úgy vinnyogna, hogy kb. fel akarna szállni, szóval inkább valami a méréssel volt inkább, de nem tom... Bár amikor takarítom a gépet kompresszorral, felszálló repülőgép hangja van bármelyik ventinek, csak egy a baj, nem tudom mennyin "repkedhet/nek". Fémlapátos 120-as hűtőket, majd most akarok beszerezni, majd jól járok, ha elvánszorog belőle és kettéhasít bent mindent... : D Mondjuk csak nem.
-
pkornel
aktív tag
válasz
westcoastog #164 üzenetére
i5-höz képet játékok terén elbujtatok sajnos.... Legtöbbször nem képes kihajtani a 970 kártyámat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Viccrovat
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest