- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
és ezt nem kellett volna látniuk már az előzetes tesztekben?
ez azért nem olyan apró probléma. 1 szálon relatíve gyenge procira épülő konfignál konkrétan játszhatatlan a cucc, lebutított graffal is. persze ha csak high-end konfigokkal tesztelték tessék-lássék módon, akkor én kérek elnézést... a kevésbé "aktív" helyszíneken még oké, de a belvárosba érve kegyetlen FPS drop van. amúgy a grafika szép, azzal abszolút nincs baj, bár a beállítások nem valami sokszínűek (ezt betudom annak hogy konzolport).
fórumban még azt találgatták, hogy esetleg az AA foghatja meg a radeonokat, mivel ugye ott high-on nem TXAA van, mint a keplereknél, hanem FXAA+MSAA kombó.de amúgy miért nem éri meg betömni a rést? nem igazán értem... vevő szerintem lenne rá... vagy még így sem hozná vissza az árát?
-
FireKeeper
nagyúr
ahogy hallom, nem sok infó jön hivatalos forrásból erre a problémára. az ubi fórumain meg érthető módon egyre nagyobb a lincshangulat. az mondjuk 2012-ben külön röhej, hogy egy AAA cím ilyen szinten rosszul legyen portolva. valami a játékon belül mindössze 1 szálon képes futni, és teljesen megakasztja a játékot forgalmasabb helyeken (egyes tesztoldalak az AI-ra tippelnek, logikusnak tűnik). az még nagyjából OK, hogy NV kártyán jobban fut a játék, mivel pénzelték a fejlesztést, de ezt a processzor oldai optimalizálatlanságot nagyon nem tudom mire vélni. teljes AMD konfig esetén valami irdatlan a lassulás.
mindenesetre azon lehet "nevetni" hogy i7+gtx680 kell a megfelelő sebességű futtatáshoz...amúgy nem tudom miért nem éri meg az AMD-nek betömni a 7770 és a 7850 között rést... nincs elég selejt a Pitcarin-ból? vagy túl drága lenne a NYÁK? nem lenne elég a profit? azt hiszem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy a 7770 teljesítményét még kicsit soványnak gondolom, a 7850 meg túl drága.
kekegsm: nem hinném hogy van olyan emberi keretek között maradó szituáció a PC-s játékok világában, ahol a PCI-e sín sávszélessége fogná vissza a kártyákat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest