- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
és ezt nem kellett volna látniuk már az előzetes tesztekben?
ez azért nem olyan apró probléma. 1 szálon relatíve gyenge procira épülő konfignál konkrétan játszhatatlan a cucc, lebutított graffal is. persze ha csak high-end konfigokkal tesztelték tessék-lássék módon, akkor én kérek elnézést... a kevésbé "aktív" helyszíneken még oké, de a belvárosba érve kegyetlen FPS drop van. amúgy a grafika szép, azzal abszolút nincs baj, bár a beállítások nem valami sokszínűek (ezt betudom annak hogy konzolport).
fórumban még azt találgatták, hogy esetleg az AA foghatja meg a radeonokat, mivel ugye ott high-on nem TXAA van, mint a keplereknél, hanem FXAA+MSAA kombó.de amúgy miért nem éri meg betömni a rést? nem igazán értem... vevő szerintem lenne rá... vagy még így sem hozná vissza az árát?
-
FireKeeper
nagyúr
ahogy hallom, nem sok infó jön hivatalos forrásból erre a problémára. az ubi fórumain meg érthető módon egyre nagyobb a lincshangulat. az mondjuk 2012-ben külön röhej, hogy egy AAA cím ilyen szinten rosszul legyen portolva. valami a játékon belül mindössze 1 szálon képes futni, és teljesen megakasztja a játékot forgalmasabb helyeken (egyes tesztoldalak az AI-ra tippelnek, logikusnak tűnik). az még nagyjából OK, hogy NV kártyán jobban fut a játék, mivel pénzelték a fejlesztést, de ezt a processzor oldai optimalizálatlanságot nagyon nem tudom mire vélni. teljes AMD konfig esetén valami irdatlan a lassulás.
mindenesetre azon lehet "nevetni" hogy i7+gtx680 kell a megfelelő sebességű futtatáshoz...amúgy nem tudom miért nem éri meg az AMD-nek betömni a 7770 és a 7850 között rést... nincs elég selejt a Pitcarin-ból? vagy túl drága lenne a NYÁK? nem lenne elég a profit? azt hiszem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy a 7770 teljesítményét még kicsit soványnak gondolom, a 7850 meg túl drága.
kekegsm: nem hinném hogy van olyan emberi keretek között maradó szituáció a PC-s játékok világában, ahol a PCI-e sín sávszélessége fogná vissza a kártyákat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Filmvilág
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest