- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
válasz
neszoljalbe #14 üzenetére
Van benne valami.
Konzolokon tovább fognak menni a játékok, mint egy mai pc-én, gondolom én. -
atti_2010
nagyúr
válasz
neszoljalbe #28 üzenetére
Majd jön rá egy patch és kijavítja, amúgy meg nekem ha közepesre teszem a grafikát 30 FSP körül megy Bostonban ami már elfogadható, ez nem lövöldözős játék hogy csak 60 FSP felett elvezhető.
-
Ghard
őstag
válasz
Mikor megvettem a gtx280as kártyámat és nemsokkal rá a gta4et,hasonló érzéseim voltak.
Azóta megtanultam,hogy okosan kell nézelődni és nem ér meglepetés.Még mindig pcn szeretek jobban játszani,több előnye van annak ellenére hogy szar a portolás,de még mindig jobb mint fullhd tvn 1280x720ban élsimítás nélkül játszani.
Megjegyzem, konzolon is akadnak a játékok -
atti_2010
nagyúr
válasz
Jövőre meg dobhatod a konzolt a szemétre, a játékokat is jóval drágábban lehet rá venni, jól gondoltam hogy maradok a PC-nél.
kekegsm Mi a francnak kb 0% gyorsulás van a PCI-E 2.0 hoz viszonyítva.
-
kekegsm
őstag
válasz
neszoljalbe #17 üzenetére
A mostani belépő i3-ak is másfélszeres teljesítményre képesek a q6600-hoz képest, tehát az már nem egy mintavételezéshez megfelelő proci szerintem.
Inkább azzal foglalkozna az AMD hogy végre csináljanak egy PCIe 3.0 slotot támogató chipsetet, hogy az FX procik végre megmutathassák erejüket a modern gamer gépekben is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Gyorsabb proci kell hozzá. Sandy vagy Ivy. Vagy várni kell egy patch-re, ami javítja az AC3 erőforrás-kihasználással kapcsolatos gondjait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest