- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Maximálisan egyetértek veled, gar nélkül én sem vennék ilyen volumenű cuccot. Sőt semmit. Egy dolgot mégis vettem, negyedáron bontatlan SSD-t
El is mondtam ismerősnek, hogy hülyeséget csinált, de ez már az ő dolga. 5k tényleg nem ér annyit. Egyrészt ha valami gond van akkor ba...hatja, másrészt eladásnál is rengeteget számít a gar.
Ezt a Recon témát zárjuk már le, annyira unom. Fingom sincs mire gondolt amikor leírta, nem látok bele a fejébe bár ha belelátnék sokkal könnyebb dolgom lenne.
Az tény, hogy válasz volt arra a linkre. Persze mindenki ott vásárol ahol akar, én 80 %-ban boltan 20 %-ban PH. De csak azért veszek innen biz. dolgokat mert máshol nem beszerezhetőek.
-
tome.jr
addikt
nem ócsárolta a hirdetőt. Vagy ha igen, akkor azt olyan baromi ügyesen csinálta, hogy senki más nem vette észre, csak te
Recon 81 hsz: ne ilyen szedett-vetett helyeket nézzünk már,
Szerintem elég egyértelmű, nem kell ehhez "ügyinek" lenni hogy észrevegye valaki a pejoratív hangzást
Kérdésedre valóban nem válaszoltam. Ismerős a 60k-s gar nélkülit vette.
Részemről is lezárva a téma.
-
tome.jr
addikt
Jaj ne
Ott folytatod ahol ő abbahagyta.
Ez az egyenes beszédes dolog is részedről valami félremagyarázás, de az is lehet hogy velem van a baj és nem fogalmaztam világosan. Nem azért tettem szóvá ezt a szedett vedett dolgot mert már máshol volt nézeteltérésünk, hanem azért mert egy konkrét linkre mondta mindenfajta info nélkül ezt a jelzőt és ez háborított fel. EZÉRT ÉS NEM MÁSÉRT. Azt is leírtam miért volt felháborító számomra. Csak azért mert nem ismer egy hirdetőt még nem kell leócsárolni, főleg amikor az ellenkezője igaz róla.
Mibe keveredtem én bele a 88-ban?
Uccsó mondatot kifejtenéd?
-
tome.jr
addikt
Ti spanok vagytok hogy ennyire véded?
Szerintem ez a vita közöttünk alakult ki és nem veled. Talán annyi lejött belőle hogy máshol már volt előzménye. Én a magam részéről lezártam a vitát, olvasd el újra az utolsó hozzá intézett hsz-emet.
Tévedsz, árgépes árakat mondtam neki a 4870-re, megint csak javaslom hogy olvass vissza. Biztos vannak szedett vedett helyek, ő viszont egy konkrét linkre mondta mindenfajta info nélkül ezt a jelzőt és ez háborított fel. Tudniillik egy ismerősöm vett onnan éppen 4890-et és teljesen korrektül lement a biznisz, hibátlan a kártya.
Az eredeti elgondolással meg semmi gondom nincs, mégegyszer mondom a 81. hsz-re reagáltam. Amit te ragozol az előtte volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Parfüm topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest