- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Csak hogy tisztán lásson mindenki, a 60k-s helyen van gar csak nem papíros. Hogy hiba esetén ezt hogy lehet érvényesíteni az más téma. Én sem vennék papíros gar nélkül semmit mint mondtam. Mindenki maga dönti el, hogy hol és mennyiért vásárol ezt szerintem tartsuk tiszteletben.
-
tome.jr
addikt
Maximálisan egyetértek veled, gar nélkül én sem vennék ilyen volumenű cuccot. Sőt semmit. Egy dolgot mégis vettem, negyedáron bontatlan SSD-t
El is mondtam ismerősnek, hogy hülyeséget csinált, de ez már az ő dolga. 5k tényleg nem ér annyit. Egyrészt ha valami gond van akkor ba...hatja, másrészt eladásnál is rengeteget számít a gar.
Ezt a Recon témát zárjuk már le, annyira unom. Fingom sincs mire gondolt amikor leírta, nem látok bele a fejébe bár ha belelátnék sokkal könnyebb dolgom lenne.
Az tény, hogy válasz volt arra a linkre. Persze mindenki ott vásárol ahol akar, én 80 %-ban boltan 20 %-ban PH. De csak azért veszek innen biz. dolgokat mert máshol nem beszerezhetőek.
-
tome.jr
addikt
nem ócsárolta a hirdetőt. Vagy ha igen, akkor azt olyan baromi ügyesen csinálta, hogy senki más nem vette észre, csak te
Recon 81 hsz: ne ilyen szedett-vetett helyeket nézzünk már,
Szerintem elég egyértelmű, nem kell ehhez "ügyinek" lenni hogy észrevegye valaki a pejoratív hangzást
Kérdésedre valóban nem válaszoltam. Ismerős a 60k-s gar nélkülit vette.
Részemről is lezárva a téma.
-
tome.jr
addikt
Jaj ne
Ott folytatod ahol ő abbahagyta.
Ez az egyenes beszédes dolog is részedről valami félremagyarázás, de az is lehet hogy velem van a baj és nem fogalmaztam világosan. Nem azért tettem szóvá ezt a szedett vedett dolgot mert már máshol volt nézeteltérésünk, hanem azért mert egy konkrét linkre mondta mindenfajta info nélkül ezt a jelzőt és ez háborított fel. EZÉRT ÉS NEM MÁSÉRT. Azt is leírtam miért volt felháborító számomra. Csak azért mert nem ismer egy hirdetőt még nem kell leócsárolni, főleg amikor az ellenkezője igaz róla.
Mibe keveredtem én bele a 88-ban?
Uccsó mondatot kifejtenéd?
-
tome.jr
addikt
Ti spanok vagytok hogy ennyire véded?
Szerintem ez a vita közöttünk alakult ki és nem veled. Talán annyi lejött belőle hogy máshol már volt előzménye. Én a magam részéről lezártam a vitát, olvasd el újra az utolsó hozzá intézett hsz-emet.
Tévedsz, árgépes árakat mondtam neki a 4870-re, megint csak javaslom hogy olvass vissza. Biztos vannak szedett vedett helyek, ő viszont egy konkrét linkre mondta mindenfajta info nélkül ezt a jelzőt és ez háborított fel. Tudniillik egy ismerősöm vett onnan éppen 4890-et és teljesen korrektül lement a biznisz, hibátlan a kártya.
Az eredeti elgondolással meg semmi gondom nincs, mégegyszer mondom a 81. hsz-re reagáltam. Amit te ragozol az előtte volt.
-
tome.jr
addikt
Már megint jön a hülyeség töményen, meg a személyeskedés, de ezt már megszoktam tőled, ha elfogynak az észérvek vagy kiderül hogy nem volt igazad.
Nem ippen van, hanem van. Tök mindegy hogy 1 vagy 2 helyen van attól még van. És nem ügyi vagyok ember, hanem a legolcsóbb helyen veszek meg mindent. Akinek van egy kis esze nem pedig ügyi az körbenéz mielőtt vásárolna. Nem te beszéltél nemrég a marketingfogásokról, hogy minden szart lenyomnak az ember torkán drágábban?
Kit érdekel az átlagár? Én nem átlagáron akarok venni valamit hanem a legolcsóbban. Magyar mentalitás? Neked milyen van? Ja igen, a te mentalitásod a királyi többes, örülök hogy most már az egész világ nevében tudsz véleményt alkotni.
Részemről itt van vége. ON
-
tome.jr
addikt
Szedett-vedett? Te miről beszélsz? Az itteni bazárosok számlát, garjegyet adnak mindenről, semmivel sem tud kevesebbet egy ilyen VGA mintha besétálnál az utcáról a boltba és levennéd a polcról.
A 60k-s hirdetés tényleg nem számlás, garos, viszont van olyan is 65k-ért. [link]
Árakban sem vagy nagyon képben úgy látom: 4870 1 gb már 55k alatt kapható árgépen is, az 512-es meg 50k alatt. Csak kicsit utána kellene nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest