- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
fesii
aktív tag
Nem tudom hol laksz, de én most estem ki az iskolapadból (9hónapja) most tiprom a harmadik munkahelyem. Elsőnél leépités másodiknál én mondtam fel a harmadik állás miatt.
Érdekelne, hogy ha én szakmunkással találtam 3munkahelyet akkor te hogyhogy nem tudsz egy mérnökivel. Az már más kérdés, hogy első helyen 100-at a másiknál 70e ft-ot kerestem de volt! Én is tudtam, hogy nem a második munkahelyemről megyek nyugdijba,de legalább valamit kerestem és így nyugodtan tovább tudtam lépni.
Nekem ne mondja senki, hogy aki dolgozni akar nem tud az már más kérdés, hogy vannak az embereknek egy elvárt szintjei de elkell dönteni, hogy semmit vagy keveset is de legalább keres az ember.
Ja és nem pösti vagyok ahol sokkal több a meló hanem szombathelyi ahol akad de nem duskálunk benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest