Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ary634
csendes tag
Be lehet állítani valahol, ha menet közben leteszem asztalra a játékot/ablakot váltok, az pauzáljon? Az van, hogy amióta win 11-re frissítettem, random időközönként (1-3 naponta 1x) leteszi az asztalra a bármilyen játékot, amivel játszok. A világ összes fórumán írt tippet + az MS support által írt tippeket is végigzongoráztam anno, egyik sem segített, belefáradtam és feladtam. Mivel kb. minden játék pauzál ilyenkor, el is engedtem a dolgot, az ETS2 viszont az első játék, amiben még ilyenkor is megy tovább a kamion.
Így nem csak, hogy balesetveszélyes (ugye ilyenkor instant alt-tabolnom kell mielőbb), de menet közben ez így folyton ott lebeg felettem Damoklész kardjaként. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így nem csak, hogy balesetveszélyes (ugye ilyenkor instant alt-tabolnom kell mielőbb), de menet közben ez így folyton ott lebeg felettem Damoklész kardjaként. 
Z0C!