Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ez most modern design vagy a periférián döglődő fuvarcég járműve?
-
Foose
addikt
Ats... Nálatok működik a WS 57x orr tükre? Régóta nem ültem benne, azelőtt jó volt, most menni akarok vele és nincs tükör képe. Csak a két első tükör rossz. Fülkén belül, és külső nézetben is megjelenik a tükör, csak épp képe nincs. Valamelyik frissítés tehette ezt, canada térképpel együtt 21 mod van a játékban, ezekből kb 8-9 motorhang, plusz időjárás hang. Mod kamion és plusz extra kiegészítő mod nincs.
áh, tiszta profillal is hibás a tükör, most néztem scs fórumon. Jelentették. -
Ablakos
addikt
Az Előmenetel menüpontra nem emlékszem korábbi verzióban. (vagy nem vettem eddig észre
) Tetszik a statisztika, de a fogyasztási adatokat mindenhol kihagyták. Sem átlagos, sem fuvaronlént nem szerepel. Vagy valahol máshol van ilyen kimutatás? -
Debilon
addikt
válasz
mancer7151
üzenetére
a 4. pont a steam-ben is beállítható
-
vlevi
nagyúr
válasz
mancer7151
üzenetére
Nem saját pót vót,
amit előtte vittem, de az a 3% beragadt. Mindegy, mára már elmúlt. -
ThodEE
őstag
válasz
mancer7151
üzenetére
Köszönöm megpróbálkozunk
-
mancer7151
aktív tag
válasz
ThodEE
üzenetére
Hát shooter nem mérvadó ott fpsre épitenek eleve miindenben, codoknál bevett dolog hogy a fegyver nem nézett fele a kezedben hiányzik hogy még az a kevéske modell se legyen. farmingban pedig forgalom nincs amiben az ai nézi a sávokat stb. Elég régi a masina de hátha.
1. Verzióban haladj a korral, valamennyi javulás mindig van. Hangot talán 3x dolgozták át.
2. GPU beállitásoknál gyárizz mindent, Fps cap 60 (felteszem 60hz a monitor)
3. c:\user\neved\documents\ets mappában config.cfg, ezt megnyitod, mezei szöveges fájl és ezeket átnézed, legyen ennyi indulásnak:
uset r_buffer_page_size "100"
uset r_ssao "1"
uset r_sun_shadow_texture_size "2048"
uset g_traffic "1.0"
uset g_ignore_low_fps "1"
uset g_grass_density "1"
uset r_vsync "0"
uset t_averaging_window_length "0"
elmented, bezárod.
4. Az asztali parancsikonnál tulajdonságok és
A cél mezőben tudsz beállítani paramétereket, elérési útat átírva a tiédre ez álljon benne nálad:"C:\American Truck Simulator\bin\win_x64\amtrucks.exe" -nointro -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 2048 -mm_max_resource_size 100 -mm_max_tmp_buffers_size 4096
- a 2048 legyen a vramod mérete elvileg 2gb a kártya, nemtom tiéd mennyi hány modell volt
- a 100 a töltendő csomagok mérete (és egyezik a cfgben bevírt uset r_buffer_page_size "100"-al), Ha nem oké átirhatod mondjuk 50re, 25re is próbaképp majd csak egyezzen a kettő.
- a 4096 a foglalható memória. ne tedd 8gb-ra mert ugye rendszer is van.5. Játékban grafika, nem tudom mi hogy volt eddig, ami menne:
- vsync ki (cfgben kivettük elvileg)
- méretezés 100% (akár 400% ha birja, valsz nem fogja),
- ssao alacsony max közép
- reflection 100%
- növényzet közép
- fű alacsony
- anizo középHátha.
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Ismerősnél szaggat a játék, de csak az ETS2. A CoD4, FarmSimulator22 másik CoDok tökéletesen mennek.
GA-78LMT-S2P, Phenom II X4 965, GTX 660, 2*4Gb ram,256Gb SSD, Win10, FullHDMilyen beállításokat javasoltok? Ha csak simán le húzza minimumra nem javul a helyzet

Esetleg ha az újakhoz kevés a gép akkor melyik azaz utolsó verzió amivel érdemes próbálkozni? Sajnos Ő már nem emlékszik melyik ment utoljára játszhatóan

-
lo_jo
senior tag
Ilyennel már én is találkoztam, szintén WoT fuvarnál. Gyanús, hogy a WoT néha hibázik és olyan helyre pakol be nagy pótot, ahova nem férne el rendesen. Sima fuvarnál is tud néha ilyet, bár ott én akartam spanyol cégtől duplát vinni (a fogaskerékkel változtattam felvételkor), nem rakta át másik helyre, és mivel lejtős rámpán volt, nem tudtam felcsatolni, jó fél méter volt a pót és a vontató között függőlegesen.
A pót sérülését most egy ideig nem tudom megnézni, de ha ATS közelben leszek, kipróbálok pár dolgot.
-
vlevi
nagyúr
válasz
mancer7151
üzenetére
Persze. De minek?
Való életben sem dobod le azt a gumit, aminek meg a 80-85%-a megvan.
Egy korábbi frissítés óta szerencsére már a mérő állomáson sem büntetnek azért, mert a gumi nem vadonatúj. -
vlevi
nagyúr
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Valaki esetleg meg tudja nekem mondani,hogy Ets2-ben,ha nincs a profilom a World of Trucks-hoz csatlakoztatva akkor is tudok egyedi rendszámot csinálni a saját kamionomra,vagy azt csak a World of Trucks megléte mellett lehet? -
AcCEsS
senior tag
Megjelent a ProMods 2.65
-
Ablakos
addikt
A vontató szintszabályozás csak a pótkocsi le/felakasztására való? Próbáltam picit alacsonyabb szinttel menni, de ~40km/h -nél automatikusan default magasságba teszi a szerelvényt.
-
lo_jo
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Ez nem egy túl jó összehasonlítás. Igaz a mondás, hogy Amerikában minden nagyobb: Amszterdam 219 km2, metropolitan areaval együtt 3042, Phoenix 1342, metropolitan area pedig 37810. Igazából az USA nagyvárosaira igaz, hogy tényleg brutális méretűek, ha nem csak az adott város közigazgatási határát, hanem az összenőtt területeket nézed. Los Angeles a legjobb példa, ez a legnagyobb ilyen metropolitan area: önmagában sem kicsi (1300km2), de úgy összenőtt az egész terület, hogy gyakorlatilag nem tudod, hogy hol ér véget az egyik és hol kezdődik a másik város. A metropolitan area LA-n kívül 42 jelentősebb városból áll és 88000km2, amiből majdnem 6000km2 a konkrét urban area. Csak összehasonlításként: Magyarország 93000km2, tehát amit a köznylev LA-nek hív, az egy majdnem Mo méretű, 18,5m lakosú terület, amiből Budapest (520km2) több, mint tízszerese a tényleges városnak tekinthető rész. Szerintem teljesen jogosan fér el ennyivel több cég a nagy amerikai térképen túlzsúfoltság nélkül.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szevasztok, épp megnéztem:
Holland kisváros Amszterdam és Rotterdam, felújított Salzburg, városonként 4-5-6 fel- lerakóhely van. Ehhez képest Amerikában Phoneix 11 céget bír el, ha jól emlékszem.Ciki.
Szívem csücske Európa és a Scaniám, de így maradok a tengerentúlon egyelőre.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Senkinek nem estem neki, tehát nem értem ezt a nagy felzúdulást (basszus a hangulatjel nem elég akkor nem tudom, hogy mit tehetek még az ügyben)

A szabályzatot nem én írtam és nem is állítottam, hogy buzdít, pusztán bemásoltam a PH szabályzatból. Itt arról van szó, hogy ha látod, hogy gyanús a kérdés mint a fenti is akkor ignorálhuk (mint Adrian fórumtárs aki levonta a helyes konzekvenciát). Ez így volt 6 hónapja, 6 éve és kb az összes más játék topickba, de ezt pont nem kéne magyaráznom neked, hisz te is itt voltál jó pár virágboltis/online rózsaszínű a kamionom témánál
Tehát ne legyünk már ekkora mimóza lelkűek, főleg amikor a csaholó vadászkutya sem bántott meg senki és a hangnememmel sem volt baj
Itt a koma az egyettlen hibás aki tört verzióval játszik, neki szól ez az egész...peace!
-
válasz
Milka 78
üzenetére
Szerintem meg buzdított senkit hogy warezoljon a lényeg annyi lenne hogy a 2 évre tért ki hogy azóta kis millió frissítés jött ki a játékhoz és nem lesz jó.... Ez lenne a cél.
Amúgy meg nem kell neki esni a másiknak így. Nyugodtan lehet elnézést kérni. Ha meg egy moderátot jelzi neki, hogy warezre buzdít akkor úgy is jelezni fogja neki. (lásd régebbi windows hsz-ek, ott pedig ment a warez keményen és ennyitől nem kaptak semmit az emberek).
Maradjunk már meg a nyugodt segítőkész hangnemben!
Köszönöm.
Nem tudok én sem itt lenni mert 7 napból 6-ot kamionban vagyok és csak néha tudok rápillantani a fórumra hogy mi zajlik itt.
Lépjünk túl rajta! Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
-
rolio1
tag
Ha valaki tökéletes fizikájú pilot autót keres, ez az: Nissan Skyline GT-R R34 V1-1.45
1.46 alatt tökéletesen működik, ezzel gyűjtöm most a látnivalókat... -
mancer7151
aktív tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Én annyit írtam lejjebb (is) hogy kettő évvel ezelőtti verzióhoz fölösleges bármi segítséget kérni. Nincs értelme mert nem olyan régi illetve most is fejlesztik, jön hozzá content és javitják. lassan de jön.
Hogy ő mivel játszik és honnan van nekem teljesen mindegy, nem is érdekel. Azt sem mondtam hogy warezoljon egy szóval sem. Sőt nem is én hoztam fel. Annyit írtam hogy két év késésben van, valószínű senki nem fog írni semmit. Én ezzel befejeztem itt ezt a témát.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
mancer7151
üzenetére
De van közöd. Az oldalon és ezen a fórumon is tiltott minden fajta warez téma és annak bármilyen támogatása.
Részlet a szabályzatból...
„Warez”: a szerzői jog (vagy más jogszabályok) által védett bárminemű szoftver, adat, képanyag, hanganyag, filmanyag, stb. jogosulatlan használatának elősegítése, ehhez való segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).
Ebben a topickban is volt már moderáció virágbolti verzió és ezen verzió használatának elősegítésében, ergo nem segítűnk és finom tovább kell irányítani a steam felé. Persze lehet ezt okosan is feltenni mint kérdést, de ez nem az volt.
-
adrian360
őstag
válasz
mancer7151
üzenetére
Gondolom nem hivatalos verziója van ...
-
mancer7151
aktív tag
válasz
csabi98
üzenetére
Miért nem patchelsz? 1.47nél járunk te két év minuszba (8millió javitással) vagy. Ha úgysincs modod nem vesztesz semmit.
1360x768 valószínű laptop, ekkora felbontásnál éles képed sose lesz csak pixeles valami. A te mosottságod amúgy régen patch betegség is volt. Összefügg bloom-al, fov-val és render %al.
-
csabi98
tag
Sajnos kipróbáltam 3-400%-os renderrel is,de ugyanez a hibajelenség,illetve grafikai beállításoknál az egyszerű grafikai beállítások résznél vagy mi az,ha ultrara tettem is ugyanez volt a jelenség.
Mod sem zavarhatná be elvileg,mert csak 1 van benne az pedig egy Scania hang mod,hogy kicsit durvább legyen a hangja,ha már Scania a saját kamionom!
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Még új vagyok ebben a fórumtémában,de már egyből egy kérdéssel indítanék,hátha tudja valaki a megoldást.
Szóval Ets 2 1.38 van jelenleg fent a gépemen és elég szépen viszi is,játszok is sokat rajta,de sajnos egy dolog picit zavar,de nem jövök rá sehogy sem a megoldásra.
Jelenleg a saját kamionom egy új Scania 650S (V8)
És a beltérben a km órán nem látszanak tisztán a számok és írások,hanem picit elmosódott,de a többi dolog szépen látszik a fülkében és kìvül is. (Ha esetleg gyors fuvarban megyek másfajta kamionokkal,ott is fent áll ugyanez a jelenség.)
Jelenleg közepes grafikai beállításokon 1360x768 felbontásban játszom (ezt tudja a monitorom és a Windows 10ben is ez az alapértelmezett felbontásom)
A renderelési százalék pedig 100%on van,nincs bent semmi grafikai mod meg ilyesmi.
Mi lehet a probléma? Szerintem a gépem nem gyenge hozzá,mert Msi afterburner szerint ezekkel a beállításokkal 100-120fps van átlagosan. -
fant0mi
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Vannak normál és széles úttestek.
Normál: 2*3,75m forgalmi sáv, plusz 2*0,75m a burkolatszélig.
A széles 2*3,75m forgalmi sáv + 2*2,75m. (Van ugyanekkora koronaszélességgel, ahol a forgalmi sáv szélesebb.)
A forgalmi sáv külső szélét ilyen sűrűbb szaggatott vonallal jelzik.
Tehát amit látsz a szélén, az nem forgalmi sáv, hanem "padka". -
tutuhawer
őstag
válasz
Delerium
üzenetére
Szevasz
"realistic physics, realistic companies" szerintem alapvető, én nagyon szeretem.
A bel- és kültér modok jók még, láasd tobrago matricái vagy sisl csomagok mindegyik játékban.Amerikára specializálódott https://bdt.one/ oldal, és saját 128 fős szerverük. Erről az oldalról a mexikói térképet és egyedi kamion hangokat, beállításokat is egyben tartalmaz, így mindig 40-50 fő megy élőben a térképen, kis forgalommal.
Szerintem nagyon jó, nagyon szeretem , és ajánlom -
Delerium
senior tag
válasz
mancer7151
üzenetére
Brutalt próbáltam, használtam is egy ideig, de nekem az túl sok, mint amin megszaladt nagyon a HDR, a Weather kipróbálom holnap, köszi
-
mancer7151
aktív tag
válasz
Delerium
üzenetére
Ha van a gépedben kraft akkor
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=314836Más időjárással miegymással persze ütközik. Az ég texturák mindenkiét verik. Az eső szerintem
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=261940 ebben szebb mondjuk én összeirtam a 2-t. -
Delerium
senior tag
Vannak must have vagy különösen ajánlott modok amiket érdemes használni 1.47 alatt? Jelenleg amiket én használok azok a sound fix, realistic physics, realistic companies, day and night mod, cold rain, real truck and trailer tires meg pár Kriechenbaum hang, Volvo FH, Scania NG, Daf XF. Nagyjából próbálom belőni a realitást, már amennyire ez lehetséges kontrollerrel.
Promodsot nem használom, még várok egy steam salet Ibéria map DLC-hez. -
tutuhawer
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=AU0fYSM3FLU
szevasz, én a steam műhelyből töltöttem le, és linken küldöm a videómat. Szerintem a steam műhelyes a legegyszerűbb megoldás.
Aztán hogy a legjobb-e, az meg személyes megítélés mindenkinek -
mancer7151
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Amit pcnet linkelt az nyitott mod át lehet írni a referenciákat, akármelyik modból meghivhatsz akármilyen hangokat, csak előtte legyen töltve mod sorban
@- = Zk = - attól függ mit eszik a motor és milyen rosszul van megírva az alvázakon a tank kapacitás
-
- = Zk = -
félisten
válasz
mancer7151
üzenetére
jaja.. amit lehet persze...
én egy mack kamionba túrtam most bele. 987 mérföldre volt elegendő a 4! teli tartály..... naaah... mondom héló.... első mókolásra 3398 mérföldre jött ki a matek, aztán 1240re... és az aranyközépút a 2064 lett.... pontjó... amúgy is ilyen 2000+ os utakat tolok...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nah...
mükszik az a lámpa, CSAK este 7 után kezd látszani
a dashboardra is találtam fixet neten, egyelőre jó...
-
- = Zk = -
félisten
érdekesség.
-kamionomnak nem mükszik az oldal lámpája....
-az összes kamionomnak elászállt a dashboard screen-je.... nyomkodhatom az I billentyűt.. semmi -
pcnet
addikt
Megint kéréssel fordulnék hozzátok. Láttam Instán videókat Scaniákról. Iszonyat jó turbó hangjuk van és nagyon tetszik ahogy rotyognak, csattognak, röfögnek. ETS gyári Scaniához esetleg van ilyen hang mod?
Konkrétan erre/ilyenre gondolok: [link]
-
mancer7151
aktív tag
válasz
mancer7151
üzenetére
1150 Metric Hp, 3183lb-ft azaz 4316Nm. Pöttyet nem jól írtam
-
mancer7151
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Ahogy írtad, igaz. Megállás bárhol az tényleg kéne, jó nem realisztikus azért mert tényleg nem mindenhol állnak meg, dehát játék. Cégudvaron vagy kint lehetne pihizni.
Én szeretek tekerni persze ez autóversenyes betegség
Szedtem le gyári brossúrákat, motort váltót százat, le is programoztam párat a modokban-hangpakkokban levők mellé (azoknak felét töröltem minek annyi). Érdekes egy 13 sebességes hosszú váltón egy majd 4000 Nm-es 1100 lovas CAT, (Modern C18 acert) és ezek vannak csőrösökben nem kamu. Húz is megy is. De mint az állat. 18assal annyit és olyan gyorsan vált hogy rossz hallgatni
Cserébe szomjas is. Na ezzel nem vagy türelmes. Akkor a nem irányjelző gyökérke elédvág mondván sávot vált és fele a kamionod. Évek óta ilyen sose javítják ki.Ui: Ez a motor úgy tekeri az alvázat mint a húzóversenyeken amit látsz
Pláne amik ott mennek sokszor munkagépek tehát napi használatos 1500-2000 lovas szerkezetek. A játéknak ez már sok. -
-
tutuhawer
őstag
válasz
mancer7151
üzenetére
+
illetve ha pályán jön valaki besorolni, azt azért látom, mert 90 km-es vagy épp 60 mérfőldes tempónál nem mosódik a kép, mint a Halálosabb Iramban, és akkor lassításra készülök, beengedem, mert a valóságban sem kell a balhé.A lassan előttem tökölő és megelőzhetetlen kocsik meg hát idegesítő, de a valóságban ha sofőr kolléga barátommal beszélek, akkor is jelentkező probléma ez.
Szar dolog a pályán 60-nal, 70-nel, aztán lassulva 50-nel menni, de egy normális forgalommal számolva elég pazar látvány pl a brenneri autópálya AT->IT irányban Promods térképen és előttem 20 pirosan világító pótkocsi. Aztán vagy tudsz tempót menni vagy nem. Mert előzni tilos tábla van kinn itt vagy ott vagy akár amott Németországban is. Vicces dolog nem előzni, ahol kamionnal tilos előzni. Érdemes azt is kipróbálni, hogy figyelni kell előre párat vagy az úthibát jelző szélső táblát.
Ha összeakad előttem valaki, akkor megállok kis távolságra, kiszállok külsőre , megnézem, tudok-e elmenni oldalt vagy kis lökéssel továbbjutni. Aztán ha nem, akkor mentés-betöltés vagy szerviz segít.
Rendben van ez szerintem.
-
Az alap térképek hanyagsága bántja az embert inkább vagy a fel-lerakóhelyek alacsony száma, értsd: bármilyen putri útszéli gyár, telep jellegű formájú építményre tehetnének valami logót és fel-lerakóhely opciót, Nem semmi Amerikában 7-8 cég is van pár városban, azért az elég bomba látvány. Város értelmezés alatt a külső indusztria is játszik, azaz városon kívül 20-30 km, bekötő úton kinn.Hiányzik a bárhol alvás lehetősége nekem. Bárhova lehet tenni kék logót, ami útszéli poros placc, mindegy az. A nyugati szexi államokban mondjuk legyen tilos, de olaszban hadd álljak meg cég mellett.
Hadd szembesüljek pályán, ahol maxra vezetem ki az időmet, hogy nincs hely egy parkolóban , mert odarakta direkt a program a "megtelt" táblát tele autókkal. Jó lenne ilyet behozni még.
Ezekért viszont nem kell fizetni, az üzleti szempontból nem jó a gyártónak, ezért van új festés meg a kutyafüle DLC. Zászló a tükörre, hú de bomba fantasztikus jó. Én 0,99 EUR helyett adnék érte nekifutásból 10-et is

-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az összes garázs maxolva mindenki nekem dolgozik. Bár fél éve nem is indítottam el szerintem...
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok!
Nekem érzésre használható a forgalom, meg tudtam szokni az évek során. Most éppen a 128 fős BDT hivatalos dedikált szerveren megyek ,s és érezhetően levették a forgalmat, ez pedig kicsit zavart. Nem szeretem az üres autópályát, inkább állok egy kisebb dugóban.
Jó egyébként a nagy szerver, 40-405-en voltunk egy térképen , és akadás nélkül ment Amerika + MEXIKÓ !!!!
Ajánlom, mert van bennne amolyan "gyűjtő" mod, amit mindenki letölt és akkor mindenkinek ugyanaz van meg. Plusz kamionok, motorok, váltók, Mexikó, cégek, lerakóhelyek, stb
Az installer program meg felteszi pár perc alatt mindezeket.
https://bdt.one/ -
mancer7151
aktív tag
válasz
Ablakos
üzenetére
A forgalom ai úgy szar ahogy van. Mindenhol írják rengeteg embernek utálja ez van. Javítani nem javítják. 1,5 év modolás után is még mindig alapvető hülyeségek vannak ami a forráskód nélkül nem fog javulni ha csak paraméterezem.
Jobbratartás nem létezik, irányjelzés ha van is túl későn, vagy egyszerüen elédvágnak és rotty vagy oldalról beléd jönnek. Elsőbbségnél sose jutsz ki. Alap ai kamionjai gyengék hogy lassabban mozogjanak. hát ha megnézel egyet élőben eléggé fürgék.
A lámpák idejét is azért kell nyújtani hogy több jusson át, túl rövid. Az 55ös táblánál 30al tökölő busztól és betonkeverőtől meg agyérgörcsöt lehet kapni. Még modokkal is jellemző hogy a sávodba tesz mindekit szembe a highwayen meg senki nincs. Ismerős? Na ez az hogy a tükröd miatt még jó ideig mögötted van sokminden hogy legyen mit renderelni (távolság) és emiatt nem jött előtted és szembe semmi.Sok gondot megold ha nyújtod a delayt a spawnok között. Nagyobb kicsitől mégnagyobb maxig. Sokkal randomabb a feeling, szembe is jönnek és kevésbé jön elő hogy a kevés utas helyeken olyan dugó van mint nyaraláskor. Pl bemegy a mérlegelőhöz áthajtani előtted 10 autós...
Aztán hagyom még őket gyorshajtani is 10-15%ig. Valósabban mennek.
Nem ismerik a kiengedést, elengedést. Ha hosszút húzol és bekanyarodsz úgy beáll a nyomorult hogy nem fér be a trélered. Várhatod hogy elmenjen mivel nem fog mozdulni. Dupla körforgalomban meg beleáll az oldaladba ha csak nem középen mész hogy ne férjen melléd.
Sorolhatnám. Ha bárki szerint jó a játék aija hát nem tudom mivel játszik.
-
Ablakos
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Valóban a forgalom sűrűség az egyik sarkalatos pontja elégedetlenségünknek. Szerintem úgy tervezték valamikor, hogy 4-5 jármű fog a közelünkben mozogni és ahhoz írtak mindenféle algoritmust. Nyilván így próbálták "hosszabbá", izgalmasabbá
tenni az utazást, ne legyen csak végig gurulás a térképen.
A megemelt forgalom sűrűség (amit én is nagyon szeretek
) alapjában megborítja ezt az elgondolást. (végtelen várakozás egy kihajtásnál stb.) -
- = Zk = -
félisten
nekem ki van kapcsolva az AI traffic.. max a kamionok, de az AI forgalom az 0,1%...

akkor szoktam bekapcsolni, ha a kormányt előveszem... buta az ai a gémben ez tény, de részemről is elviselhető kategória HA úgy van...
alkalmazkodom az én igényeimhez, mert ITT lehet... bpesten már nem sikerül annyira... mert én meg ott vezetek napi szinten -
vlevi
nagyúr
Nekem a legfeltűnőbb dolog az AI forgalomban az az, hogy sokszor egy autót sem látok napközben az utakon, elvétve egyet kettőt, bezzeg hajnal 3-kor folyamatosan jonnek-mennek.
-
pcnet
addikt
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Hát látod. Ebből is látszik, hogy a játék a hibás. Csak ott okozok úton-útfélen balesetet. Való életben meg nem. Akkor szerinted ki a hibás? Nem kell válaszolni, költői kérdés volt. Ha az elméleted igaz, miszerint aki itt nem tud vezetni az a való életben sem akkor már elnézést de a topicot olvasva, sokan libáért vettük itt a jogsinkat! De tényleg téma off!
-
nincsnév007
addikt
az ai tényleg nincs a helyzet magaslatán, de én ennyire nem gondolnám hogy sulyos a helyzet. teljesen jól fel vehető velük a közlekedési ritmus, az tényleg idegesítő amikor kihajtanak elém, vagy simán rám huzza a kormányt. Főleg most az adaptiv tempómattal ,meg a vészfékezővel.
-
pcnet
addikt
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
25 éve vezetek, sok 100 ezer balesetmentes km van a hátam mögött. De persze, te tudod, hogy nem tudok vezetni!
Én itt hagyom is abba, mert látom kezd átmenni személyeskedésbe a dolog. -
Ergo_Proxy
tag
Nem, nem tartod, ha tartanád nem rohannál bele egy előtted lefékezőbe. Ets2-vel meg Ats-el is sokat játszok, néha egy-egy kis koccanáson kívül nem szoktak baleseteim lenni. Ha szükségét érzed a forgalom kikapcsolásának egyszerűen csak nem tudsz vezetni, még egy játékban sem. És igen, az AI hülye, de kiszámíthatóan hülye, persze vannak olyan fatális dolgok amikre nem tudsz felkészülni és az AI b@ssza el, de ez elég ritka. Én még fel is toltam a forgalmat, hogy élet szagúbb legyen a játék.
-
pcnet
addikt
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Tarthatom én a követési távolságot ha pl egy rendőrautó áll a szélső sávban és besatuzik előttem a marha én meg bele rohanok. Fékezz 50 méteren 90ről 40re, főleg ha 40+ tonnát viszel. Főleg ha WoT-os fuvart viszek és sérül a rakomány is, vissza tölteni meg ugye nem lehet. Én többször kikapcsoltam már a forgalmat, mert iszonyat sík hülye tud lenni az AI. Pl nem adja meg az elsőbbséget és elém kanyarodik mellékútról. Na ott fékezz le 50 méteren 80-90ről 0-ra. Tuti bele rohansz. Meg belső sávban mennek el mellettem, a hülyéje meg a pótom alá bekanyarodik mert elfogy a sávja. Ha balra kapom a kormányt akkor a velem párhúzamosan közlekedőbek megyek neki, ha jobbra, akkor meg őt szorítom le. Fékezhetek, ja! De annak meg mi értelme ha a hülye már bent van a pótom alatt. Ahh! Hagyjuk is ezt a követési távolság dolgot! Igen is, az AI úgy hülye ahogy van!

Ja, ProModson minden nap bele futok. Állunk egymás mellett határátkelőnél. Felnyílik a sorompó, elém kanyarodik, beakad a pótja és kivágja az elakadásjelzőt. Moccanni nem bír. Ilyenkor vagy mentek és nyomok egy visszatöltést, vagy a kevésbé időigényes megoldást választom, freecam és átrepülöm. De nem egyszer látok a középső sávban elakadásjelzővel kamiont. Tiszta előtte a pálya, semmi akadály, de ő úgy dönt, hogy megpihen egyet. Mögötte meg megint 2-3-4 személyautó, akinek nincs annyi esze, hogy kikrülje az útjában lévő akadályt.
-
Debilon
addikt
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Hát ja 😁
Inkább az ATSben a special transport fuvarok bugjait javítanák (biztos rohadt erőforrásokat vonna el a fejlesztőktől)
Pl legutóbbi probalkozasomnal az indulás után ahol csak egyenesen kéne kovetnem a felvezető autót, kb 15 méter után elhagytam a kijelölt utat felirat és reload vagy kilépés
Vagy másik fuvarnal autópálya lehajthatónal a pályán (!) álló ai, ami megakasztja az egészet
-
gejala
őstag
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Én nem nagyon szoktam izgatni magam a forgalmon, alapból 100-al hajtok és szlalomozom a mazsolák között. Ha valakit eltrafálok, úgyis ő repül le a pályáról, nem én.
A bírság meg pláne nem lényeg, százmillióim vannak már sok éve.Egyébként meg messze az SCS AI a legjobb. TML busz simjeiben pl. muszáj 50% alá venni forgalmat, különben minden utat azonnal bedugítanak és keresztbe állnak minden kereszteződésben.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
Ablakos
üzenetére
Én őszintén nem értem, hogy miért vagytok ennyire kiakadva az AI-n, egy idő után tök könnyen kiismerhető, hogy mik azok a forgalmi szituációk ahol túlnyomó többségében baromságokat csinálnak, és ezekre felkészülve könnyedén kikerülhetőek az ütközések más kellemetlenségek. Ha meg most olyanon kivagytok akadva, hogy belső sávban megy a kamion, meg látszólag indokolatlanul befékeznek előttetek hát na boom marha nagy ügy, ilyenek a valóságban is előfordulnak, sőt! Persze igazatok van, hogy nem tökéletes, sok mindenen lehetne javítani rajtuk, sok bosszantó dolog van a virtuális forgalomban, de szinte mind kiszámítható, sokkal egyszerűbb mint a valóságban vezetni, és nem annyira bosszantó mint amennyi panaszkodást olvasok miattuk. Face csoportokban is sírnak mindig, hogy hogy lehet levenni a forgalmat, meg kikapcsolják a büntetést, mert bár egy egy órás vezetésért kap valaki vagy 15k eurót, hát de nehogy már 400-at levonjanak egy koccanásért, még a végén csődbe megy a Waberer. No mindegy, persze létező probléma nem vitatom, csak egy kis odafigyeléssel, uram bocsá követési távolság tartásával sok minden elkerülhető

-
Lathronos
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szintén 2 garázs, és nem alkalmazok senkit. Ennek a játéknak a fejlesztői bug guiness rekordra gyúrnak, ahogy látom. Nem hogy javítanák az eddigieket, de verzióról-verzióra egyre többet tesznek hozzá. Megvárom az 1.50-et, aztán ha akkor sem javul a helyzet én feladom végleg. Azt már elfogadtam, hogy minden város legfeljebb 2 utcából áll, és ez egy sivár autópálya szimulátor. De a forgalmi bugokat javítsák már ki, hogy haladhasson az ember akadálytalanul.
Például ne nyomják tövig a féket előttem, mikor semmi nincs a nyomorultak előtt az úton, és ne használjanak már 2 sávot is az "MI" által vezérelt kamionok. Lámpás kereszteződésnél ne álljon le 4-5 kocsi előttem bután villogtatva az elakadás jelzőt. Ha ezeket megoldanák, én már boldog lennék. -
Cr00py
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az alap térképen az összes dlc-vel együtt meg van mind. 1 garázsban csak a kamionokat tartom, a többinél sofőrök vannak. Nem számoltam össze, majd megnézem.
Egy idő után nem sokat érnek, mert nem lehet elkölteni azt a rengeteg pénzt.
Promods térképen kb a fele. Elég nagy térképet használok, jó sok kiegészítő térképpel, eddig ~70% van felfedezve. -
- = Zk = -
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
nekem is van célom

kamiononként a 30ezer mérföld kezdetnek....aztán a 60.....90...120 stb
a csavar ott van, hogy folyamat adogatok be alá kamionokat... most tartok 7 nél 
-
nincsnév007
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
én mindig csinálok valami célt a játékban, most az hogy minden országban legyen egy garázsom és hát eddig elég jól haladok, meg hát már jó pár soföröm van és hoznak a konyhára rendesen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
áh, tiszta profillal is hibás a tükör, most néztem scs fórumon. Jelentették.
) Tetszik a statisztika, de a fogyasztási adatokat mindenhol kihagyták. Sem átlagos, sem fuvaronlént nem szerepel. Vagy valahol máshol van ilyen kimutatás?
amit előtte vittem, de az a 3% beragadt. Mindegy, mára már elmúlt.

Pláne amik ott mennek sokszor munkagépek tehát napi használatos 1500-2000 lovas szerkezetek. A játéknak ez már sok.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) alapjában megborítja ezt az elgondolást. (végtelen várakozás egy kihajtásnál stb.)
Z0C!