- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #13 üzenetére
Mobilaréna tesztben 520 nit szerepel, másutt 525-öt olvastam, ha jól emlékszem, tehát jól mérhettek. Ez kevesebb, mint amit a jelenlegim tud, az Xcover 5-öt mikor próbálgattam, max fényerőn tetszett csak igazán, úgy viszont jó volt (legalábbis nappal, de a Media Marktban).
Most nézem, az új Defy csak 452 nit, az viszont akkor elég karcsú.
-
Xcover 5 egyáltalán nem érdekel? Ha nem lennék én is úgy, hogy inkább kihajtom döglésig a mostanit, ezt a pici Samsungot venném a nagyok helyett.
Jövőre viszont tán már jön egy Xcover 6 is az elődjéhez hasonló szuper mérettel, de jobb hardveres speccel; mire teljesen leamortizálom a telóm, tán meg is érkezik. Egy évnél többet szerintem viszont már nem bír ki a Sirocco -vagy az akkuja lesz túl gyenge, vagy egy esést nem fog megúszni. -
-
jerry311
nagyúr
Van itt a környezetemben egy Nokia 5.3. Teljesen korrekt. Jól elvan vele a csaj akié. FB, Messenger, email, lightos böngészgetés, kajafutár appok (futár oldal), ilyen 1.0 áltag user és nem panaszkodik lassúságra vagy kamerára, mint az előző telefonjainál.
Szvsz, teljesen korrekt ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest