- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Akkor ez így nehezen fog részemre összejönni... azt látom, hogy nagyon stabilan magasan tartottak az árak. Nem tudom, hogy ezt mesterségesen teszik vagy valóban ennyire jön ki az anyag, de valójában majdnemhogy mindegy is, hogy mi az árak színvonalának a valódi oka a lényeg, hogy "magasan" van...
Még a használtakra szoktam időnként ránézni de a jobban megkímélt állapotúakért szintén elkérik a betevőt... szóval annyival nem olcsóbb, hogy ne érje meg újat venni (gari, "biztosan" 0 kilóméteres előnye).
-
Sinisi
senior tag
Mivel inkább gépeléshez használom a klavit ezért szerintem jobb (kényelmesebb) lehetne egy ISO. Korábban szemeztem egy Tesoro Durandal G1N de mivel nem ajánlották gépelésre ezért nem vettem meg... A G1N-nek azért barátságosabb az ára, de lehet, hogy csak szoknom kell még a gondolatot.
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor az a HUN kupakszett sem lesz jó hozzá gondolom, legalábbis így nem sok értelme van... Nincs is PTB világítást áteresztő kupakos bill.-zet egyáltalán?!
Szerk: azért gondolom ezekhez is lesznek majd HUN kupakszettek. Amúgy nekem inkább bejönne az ABS+világítás, mint szimpla, tompa invert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Phoenix GTX 1650 OC 4GB GDDR5 Videokártya
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest