Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Akkor ez így nehezen fog részemre összejönni... azt látom, hogy nagyon stabilan magasan tartottak az árak. Nem tudom, hogy ezt mesterségesen teszik vagy valóban ennyire jön ki az anyag, de valójában majdnemhogy mindegy is, hogy mi az árak színvonalának a valódi oka a lényeg, hogy "magasan" van...
Még a használtakra szoktam időnként ránézni de a jobban megkímélt állapotúakért szintén elkérik a betevőt... szóval annyival nem olcsóbb, hogy ne érje meg újat venni (gari, "biztosan" 0 kilóméteres előnye).
-
Sinisi
senior tag
Mivel inkább gépeléshez használom a klavit ezért szerintem jobb (kényelmesebb) lehetne egy ISO. Korábban szemeztem egy Tesoro Durandal G1N de mivel nem ajánlották gépelésre ezért nem vettem meg... A G1N-nek azért barátságosabb az ára, de lehet, hogy csak szoknom kell még a gondolatot.
-
Sinisi
senior tag
válasz
SunMount3r #35 üzenetére
Azzal ha rá lehet osztani az ékezeteket már rendben is leszek.
Az ára miatt nem tudtam rászánni magam a vételre, bár biztos, hogy ég és föld, de akkoris sokk. -
Sinisi
senior tag
válasz
SunMount3r #33 üzenetére
Így értettem a "kérdést".
Gondolom a mindőségnek megkérik az árárt. Aliról (CN) nem lehet minőségi darabhoz olcsóbban hozzájutni (101-102 gombos)?
-
Sinisi
senior tag
válasz
Cingáriusz #27 üzenetére
Hát én is edzem magam (már egy ideje), hogy befogadjam a tudatot, hogy egyszer egy mechanikus billentyűzetet nyomizok itthon (ilyesmi összegért :-) ).
-
Sinisi
senior tag
Nálam szerencsére nem éri közvetlen napfény a billentyűzetet, de, hogy nem fényesedik, kopik (olyan könnyen) az plusz elnyőny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest