- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
SunMount3r #35 üzenetére
Azzal ha rá lehet osztani az ékezeteket már rendben is leszek.
Az ára miatt nem tudtam rászánni magam a vételre, bár biztos, hogy ég és föld, de akkoris sokk. -
Sinisi
senior tag
válasz
SunMount3r #33 üzenetére
Így értettem a "kérdést".
Gondolom a mindőségnek megkérik az árárt. Aliról (CN) nem lehet minőségi darabhoz olcsóbban hozzájutni (101-102 gombos)?
-
nyunyu
félisten
válasz
SunMount3r #17 üzenetére
Szerk: azért gondolom ezekhez is lesznek majd HUN kupakszettek
Szerintem a szomszédok is megijedtek, olyan hangos röhögés robbant ki belőlem ezt olvasva.
Na jó, ez így picit erős volt, elvégre tudnék rendelni ~25-27k-ért magyar dyesub PBT szettet, de sajnos ennyiért elvárnám, hogy a dizájnja is megüsse az általam elvárt szintet.
Csak sajnos a kínai gyártó az általam többszörösen leszállított minőségi elvárásokat sem bírta megugorni. -
nyunyu
félisten
válasz
SunMount3r #17 üzenetére
Lehet kapni 25$ környékén kínai világítós PBT kupakokat.
De azok vastagsága az átlag billzetek tejfölösdoboz vastagságú kupakjaival vetekszik, meg a dizájnjuk sem az igazi.
No meg a 6.25 szóközös ANSIn kívül kb. semmit sem támogatnak.Vagy egy számomra kedvesebb dizájnú változat alig drágábban.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #8 üzenetére
Ez ígéretes
-
válasz
SunMount3r #8 üzenetére
Elismerem, hogy igazad van, a személyes tapasztalatom viszont az volt, hogy késő éjszaka, fáradtan inkább zavaró volt a bill. világítás, mint hasznos. Persze lehet, hogy csak az én szemem nem bírta.
Személy szerint jobban szeretem a kicsi, külső világítást, aminél látom a billentyűzetet. -
KYZRR
őstag
válasz
SunMount3r #8 üzenetére
Egyék meg, 3 órát sem bírtam az egysoros entert...
-
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
Őőőő, akárhogy olvasom, a cikk nem tér ki erre.
Attól még persze lehet bennük, de akkor az előbbi elismerés visszavonva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest