- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
válasz
lionhearted #336 üzenetére
Helyesbítek, számítógép-analfabétáknak.
Sok ismerősöm van, akinek segítek megoldani bizonyos dolgokat a winnel.
A linuxhoz nem értek, egyszer tettem fel, de nem tetszett, és bevallom lusta voltam, vagy nem tudom miért, de nem volt kedvem megtanulni használni.
Csak arra írtam, hogy, mert valaki valamit nem tud megtanulni használni, valamit meg igen, akkor nem biztos, hogy abban van a hiba, amit nem tudok használni. -
Elemental
addikt
" https://corollablog.wordpress.com/2012/01/10/letettem-a-kobaltat-avagy-kozel-70-evesen-valtas-windowsrol-linuxra-jo/ "
Hát a win sem analfabétáknak való, avagy oda is kell egy csöpp ész...Ha jobban belegondolok, én is elég sok időt elbsztam arra, hogy a win7-et úgy tudjam használni, ahogy ma. Volt, hogy 1-1 problémán napokig szptam, de végül minden megoldódott. (nem használok munkára számítógépet) Szóval az ilyen jellegű írások kicsit felhúznak, hogy leváltom a kőbaltát, meg sok volt a hibaüzi. LOL Erre mondom, hogy analfabétáknak nem megy.
-
Elemental
addikt
válasz
attila9988 #138 üzenetére
Miért lesz az az ember kevésbé szabad, aki win-t használ?
Itt csak pénzről van szó? Miért kevésbé szabad az, aki fizet bizonyos dolgokért.Ha lehet ne játssza nekem senki a nagyokost az értő olvasás jellegű hozzászólásokkal.
-
Elemental
addikt
Ennek az embernek konkrétan mivel van baja? Hogy pénzért adnak el op rendszert?
Vagy mi korlátozza a szabadságát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest