- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AppleUser
csendes tag
Nem tudom, nekem pont úgy nézki, hogy pont az sw-ben van a pénz, különben nem adnák anyagáron a kindlefiret meg a nexus 7et.. és egyre elteredtebb, hogy a hw-t anyagárban adják, az sw-től várják , a multimédiás tartalmaktól várják a bevétel jelentős részét.
"optimális esetben a termék ára a határköltséggel egyenlő. Mennyi a szoftver határköltsége?"
Ha jólértelmezem, az itt akérdés, hogy egy programkód leírásához mennyi pénz kell. Nyilván válltozó, és a prijekt méreteitől függően emészt fel több vagy kevesebb erőforrást.Na m1, lehet akkor nem értelek..
-
eternam
tag
"Win7-tel pedig még sosem szívtam":
Nos. A Goland Audio DVD Creatorral úgy megszívtam, hogyha nincs biztonsági mentésem a win7-ről, akkor telepíthettem volna újra az egész rendszert. Elindítottam, aztán kék halál, de annyira hogy az újraindítás után is kék halál fogadott. Ami azért érdekes, mert a linuxos wine-n hibátlanul fut és muszáj vagyok használni, mert csak ez tud 24 bites 96 kHz-es hangot ha audio dvd-t csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest