Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
vakablak93 #37 üzenetére
Nem biztos hogy feltetlenul sokat szamit, hogy regebbi OS van alatta, foleg ha eleve nem ugy akarod hasznalni, mint egy atlagos telefont es epp csak teszel ra par megbizhato appot.
-
Szerintem az új Blackberry 4,5 colos kijelzővel jön ki.
Ha valaki nem keres nagy kijelzőt.
Én pl nagyon várom már. -
vakablak93
őstag
Szerintem azért mert a fórumokon kívül senkit nem érdekel, kb itt összegyűlik az a pár tucat akinek fontos lenne, a többiek elvannak a mai tepsikkel....
Egyébként szeintem túl nagy panaszra nincs okunk, akinek bejön az iOS, annak 2 is van, droidon meg a pixelek nem épp nagy telefonok, szóval ha nincs is sok, de azért vannak elfogadható méretűek, némi kompromisszummal azért van még mit venni. -
rep3at
őstag
Tök furcsa hogy valamelyik nagyobb gyártó nem csap le erre a kis méret dologra, tele vannak a fórumok az effélére vágyakozó emberekkel, óriási piaci rés..
Jó, mit szólok vele, nekem egy 6.7es van
-
vakablak93
őstag
Ó nyugi, kínai cucctól tartósságot én nem várnék el
, de ne hidd hogy egy garmint nem zúzhatsz le, mert hidd el simán megy azzal is....
Legalábbis országútin simán....Egyébként egyetértek, most pixel 4a- van a kormányon, de ez is túl nagy, és útban van állandóan, épp csak elfér a térdem, de valahogy nem akarok több cuccot vinni, és csak a grammokat növelni....
Na igen, sokan mondták hogy majd az iPhone 12 mini után lesznek kicsi droidok, de valahogy akkor is előre sejtettem, hogy nem lesznek, az 1. gen SE után se lettek....
-
punky10
addikt
Akkor látnám értelmét, ha tudná a BT headset-módot. Anno vettem egy card-phonet, azt tudtam headsetnek használni.Rendezvényen a telefonom a vízálló hasitasiban, biztonságban elvolt, a kis mineknevezzelek pedig a mellesnadrág zsebében.Jött hívás, a telefonom békén hagytam, a kis telefonon keresztül bonyolítottam le a beszélgetést.Ez főleg esős időben volt jó...
Csak sajnos a laposságnak ára is volt:egyszer véletlenül ráültem, és azonnal vége lett.
Azóta sem találtam olyan telefont, amelyik tudta volna ezt a ficsőrt.
Ha tudná, akkor nekem is megérne 30-at egy nagykijelzős BT-headset... -
El Diabl0
tag
Úgyis sokan szeretnének kis telefont, hát tessék!
-
Fall-N
veterán
válasz
vakablak93 #37 üzenetére
Ez széthullik pár hónapon belül az a Garmin biciklis komputer meg évek múlva is működni fog. Másrészt nyáron nagyon nem tesz jót egy telefonnak a közvetlen napfény és melegedés. Telefon nem a biciklikormányra való. Én is inkább vettem egy céleszközt (Bryton). Arról nem beszélve, hogy elég egy zakó a biciklivel és a telefon megy is a levesbe, a komputer meg le sem ér a talajra és mész vígan tovább.
Ed3r_X: Azaz igazság, hogy egy szűk rétegen kívül nem zavar senkit a mai telók mérete. Én is 3,2"-lal kezdtem, de egyáltalán nem hiányzik a kis méret, mert lehetetlen gépelni ilyen kicsi kijelzőn. Igen nagyobbak a telefonok, de cserébe normális kijelző van bennük. A szemnek sem tesz jót így sem a bámulásuk, nemhogy egy bélyegkép méretű kis kijelzőjé.
Abban viszont igazat adok, hogy elférne a sok száz kiadott telefon között egy kisebb is, főleg a mai kis kávás trend mellett. Azért az is sokat számít, hogy egy régi nagy kávás 5,5"-os telefon sem volt kis kiterjedésű és a kijelző hasznos felülete sokkal rosszabb volt. Előző telefonom egy Mi A1 volt az is katasztrófa volt ilyen szempontból. Nagy batár kávái miatt nem volt kisebb, mint a mostani 6,3"-os Redmi Note 7, csak rövidebb (16:9-es arányú volt még az). De úgy látszik tényleg marginális lenne a kereslet rá, így nem foglalkoznak vele. Kijött az 5,4"-os iPhone mégsem kaptak ihletet az Androidos gyártók.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Vicces, hogy manapság ez már picinek számít. Annak idején Galaxy Mini-vel kezdtem a "pályafutásom", még játszani is tökéletes volt. Most van nálam egy HTC Wildfire, kocsiban zenehallgatásra tökéletes, és meglepően pörgős (SIM, net nélkül).
Akkumulátort leszámítva annyira nem rossz ez.
-
válasz
Cattle_Decap #38 üzenetére
Mert azt veszi a nép, ami van.
-
Cattle_Decap
tag
Mikor megvettem a Sony Z Ultrat mindenki röhögött. Most mindenkinél akkora vagy nagyobb készülék van csak bohóc képátló aránnyal.
Változnak az idők. -
vakablak93
őstag
Ez a régi droid betesz neki, máskülömben bringás kilóméterórának navival együtt tök jó lenne, talán még rá is próbálnék....
Ha belegondolok egy olyan ami navigálni és mérni is tud mennyibe fáj...
Mondjuk ezzel a régi vas+ régi droid kombóval megölik az elképzelést,
Egyébként jó kis sporteszköz lenne belőle, amin el is tudnak érni, meg ha hirtelen kell valami akkor funkcionálna mint mini tartalék okosteló, pl kell egy bolt mert a tartalékbelső is szar volt...(jártam már így) tök jó kis kiegészítő lehetne.....Ráadáaul mivel droid így egy blootothos wattmérővel a hajtókaron még teljesítményt is mérhetne....
Egy modernebb szoftverrel minden adott lenne hogy kiváltson egy 300-400 eurós garmint.....
Áhh dehogy, kínaiak, ha van egy jó ötletük akkor van rá egy másik hogy, hogyan basszák el....
Pedig az alapgondolat nekem tetszik, csak így nem merem megvenni....
-
Fall-N
veterán
Nem értem miért volt erre szükség. Inkább csinálnának egy vékony kávás 5"-os telefont, alap mostani chipsettel, normális akksival, legalább HD kijelzővel, legalább 4 GB RAM-mal és még sikeres is lenne. No nekem nem kéne én elvagyok a 6.3"-os kijelzővel, sőt még lehet nagyobb is a jövőben. Ez maximum kisgyereknek jó játéknak, az akksi is kicsi és fájdalmas lenne ilyen kicsi kijelzővel használni.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kar hogy ebben a kategoriaban egyik ismertebb gyarto sem lat fantaziat. Marmint nem konkretan ilyen mini meretben, hanem a 3,5-4 inch kozott. A mai nyujtott keparannyal es faltol falig kijelzovel egesz kicsi is lehetne.
-
Ha kicsi, de okoska telefon kell, akkor Ericsson t68i esetleg t20. Vagy a Sony W880.
Amúgy az Unihertz ki fog jönni a Jelly 2-vel. Az sem nagy, de szerintem használhatóbb mint ez. -
válasz
Bathorypeter #22 üzenetére
Most képzeld el, hogy elég nagy a világ, sok milliárd ember él rajta, és abból a sok milliárdból alig 50 ezren legyintenek egyet erre a megrendelésükre, ha nem jön be. 50 ezerszer 660 Ft, az 33 millió bevétel egy ilyen kamu hirdetés kiagyalójának. Még hírdet két hasonló különlegességet, és élete végéig kényelmesen eléldegél abból a rongyos 100 millóból.
-
joelke HU
őstag
Ennyiért én inkább Cubot Kingkong mini 2-t venném. Az sem egy nagy durranás, de már itthon is kapható 30 körül. És az legalább 4 colos kijelzős, 3/32, android 10 van rajta ja és szerintem marha jól néz ki, keressetek rá. Mondjuk antutuba nyom vagy 70 ezer pontot, no de valamit valamiért.
-
d@vee
őstag
válasz
Bathorypeter #22 üzenetére
Ha paypallal fizetted, nem bukod azt sem
-
helixP
nagyúr
Addig olvastam, hogy 3 coll. Nem igaz, hogy már csak a tepsik maradtak, viszlát egykezes használat. De komolyan, ez hogy fér el zsebben? Ebben lehetetlen leülni
Nem igaz, hogy a gyártók nem veszik figyelembe a többség igényeit. Nem kéne más, csak ez 2 collal kissebben, Snapi 888-cal, 12 GB-rammal lehetőleg 35.000-ért, hazai beszerzéssel. -
somogyib
őstag
Na igen. Pl. második foglalat csak 2G-t tud. Jézusom!
"értelmes lapka lenne benne, még azt is mondanám, hogy jó poén"
Igen, egy vállalható hardverrel/szoftverrel poénnak még elmenne.#17 FoxiestFox Bog-nak is van fent egy tesztvideója a YT csatornán.
-
.Szaki.
addikt
A cikket olvasva azért erős túlzás ezt mai szemmel telefonnak hívni.
Jó, egyébként ha korrekt akarok lenni, akkor nem is annyira penetránsan sz@r ez a telefon. Ha frissebb droid meg egy értelmes lapka lenne benne, még azt is mondanám, hogy jó poén. Jelenlegi formájában viszont a létjogosultsága minimum megkérdőjelezhető.
-
d@vee
őstag
válasz
Bathorypeter #14 üzenetére
Eladót nézd meg. 0 értékelés, kamu az egész
-
Gzolo
senior tag
Van egy gyártó, aki ilyen fura telefonokra húzta fel a termékvonalát:
A Youtube-on AnonimInc szokta tesztelni némelyiket (pl. a Titan járt nála)
És néha a legváratlanabb helyekről is érkeznek a tesztek:
[https://kiszamolo.hu/kozkivanatra-unihertz-jelly-2-rovid-teszt/]
Kép a tesztből:
-
Freiherr
őstag
Első navigációm 3.5"- ös volt rezisztív kijelzővel, császárnak éreztem magam az utakon 2006 körül.
-
Sony Ericsson Xperia Mini méretek ezek, ami még itt van valahol a fiókban...
-
.Szaki.
addikt
Már csak phabletek léteznek. 2013-ban emlékszem hatalmas batárnak számított a 4,7"-es Lumia 625-öm. A 3,0-3,5" volt akkoriban a normális. Amikor lecseréltem egy Honorra, az 5,5" volt, szintén hatalmasnak számított az a telefon és a tesztjében is már az szerepelt emlékeim szerint, hogy Phablet. Azóta persze változott a piac is, de a tudásukat, használati értéküket is figyelembe véve szerintem a telefon szűnt meg létezni és már minden phablet. Jelenleg a legkisebb kapható telefon 5,4"-es.
-
Bathorypeter
tag
Köszi a tesztet,ha megjön amit 600 ft-ért rendeltem az Aliról ingyen szálliítással,akkor odaadom neked tesztelni :)
-
g2gti
tag
Mindig a végletek
vagy ez a kis szar vagy az iPhone mini 300.000 ft- ért. Az alsó középkategóriába (50-100 ezer között) kéne lehozni a normális, kompaktabb méretet...
-
Tigerclaw
nagyúr
Az azert tragikomikus, amikor a tesztelo azt mondja, hogy “mellerakok egy atlagos meretu telefont” es az egy 6,5 inch kijelzos peldany. Nem kovetem a trendet, de mar ott tartanank hogy a phablet lett az atlagos meret? Mekkora lehet az atlag feletti? 7 vagy 8 inch, vagy mekkora most egy igazan nagy telefon, ha 6,5 az atlag?
-
szemy94
senior tag
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Alulra következő bekezdésben én is írtam, hogy ha komolyan akarjuk venni az is kellene, és ugye annyira kicsi a kijelző, hogy nem ártana a gesztus vezérlés sem, hogy ne takarjanak ki a gombok is egy sávot.
-
moleculez
veterán
Nagyon korrekt teszt, azt hittem sírva röhögős lesz, de nem. A konklúzió is megállja a helyét így. Jobb akksival / optimalizálással friss droiddal nem is lenne életképtelen.
-
mongoose66
tag
Aki ezt veszi, meg is érdemli
-
szemy94
senior tag
Igazából még egy kis odafigyeléssel tökéletes lehetne:
-vagy normális TypeC, vagy teljes funkciójú micro usb
-4G slot-nak kellene nano-nak lenni
-kamu hangszóró rács nem kellHa pedig komolyan akarjuk venni, friss Android, gesztus vezérlessel, kicsit magasabb árral is beleférne.
-
Doki42
őstag
Bog : vicces kis masina. Derekasan kivesézted😄 Felesleges ficsőr...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ultracuki, mindenki odavolt érte, nem is drága. De van bármi értelme? Használható egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fedora Linux
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest