Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
vakablak93 #37 üzenetére
Ez széthullik pár hónapon belül az a Garmin biciklis komputer meg évek múlva is működni fog. Másrészt nyáron nagyon nem tesz jót egy telefonnak a közvetlen napfény és melegedés. Telefon nem a biciklikormányra való. Én is inkább vettem egy céleszközt (Bryton). Arról nem beszélve, hogy elég egy zakó a biciklivel és a telefon megy is a levesbe, a komputer meg le sem ér a talajra és mész vígan tovább.
Ed3r_X: Azaz igazság, hogy egy szűk rétegen kívül nem zavar senkit a mai telók mérete. Én is 3,2"-lal kezdtem, de egyáltalán nem hiányzik a kis méret, mert lehetetlen gépelni ilyen kicsi kijelzőn. Igen nagyobbak a telefonok, de cserébe normális kijelző van bennük. A szemnek sem tesz jót így sem a bámulásuk, nemhogy egy bélyegkép méretű kis kijelzőjé.
Abban viszont igazat adok, hogy elférne a sok száz kiadott telefon között egy kisebb is, főleg a mai kis kávás trend mellett. Azért az is sokat számít, hogy egy régi nagy kávás 5,5"-os telefon sem volt kis kiterjedésű és a kijelző hasznos felülete sokkal rosszabb volt. Előző telefonom egy Mi A1 volt az is katasztrófa volt ilyen szempontból. Nagy batár kávái miatt nem volt kisebb, mint a mostani 6,3"-os Redmi Note 7, csak rövidebb (16:9-es arányú volt még az). De úgy látszik tényleg marginális lenne a kereslet rá, így nem foglalkoznak vele. Kijött az 5,4"-os iPhone mégsem kaptak ihletet az Androidos gyártók.
-
Fall-N
veterán
Nem értem miért volt erre szükség. Inkább csinálnának egy vékony kávás 5"-os telefont, alap mostani chipsettel, normális akksival, legalább HD kijelzővel, legalább 4 GB RAM-mal és még sikeres is lenne. No nekem nem kéne én elvagyok a 6.3"-os kijelzővel, sőt még lehet nagyobb is a jövőben. Ez maximum kisgyereknek jó játéknak, az akksi is kicsi és fájdalmas lenne ilyen kicsi kijelzővel használni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ultracuki, mindenki odavolt érte, nem is drága. De van bármi értelme? Használható egyáltalán?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Windows 11
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest