- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3117 üzenetére
Ez olyan érdekes. Mindig azt hittem, hogy a Sony valamilyen szinten gondoskodik az AOSP kiadásairól. Külön csatornája van erre.
Minek fordították bele binárisba ha pl a kamera még nem megy? Vagy lehet, hogy ez az XDA-s feltöltő nem ebből a forrásból dolgozott azért nem megy neki?
Érdemes lenne a Sony nyers AOSP romját felrakni és kipróbálni. -
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3053 üzenetére
A preview az kijött a GPE-re. ([link]) Ebből gondolom, mivel az teljesen más terméktámogatási vonal, hogy arra esélyes a teljes is. Az Xperia az konkrétan a Sony softwares vonalat jelenti.
A cikkben elirták egyébként...
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3050 üzenetére
Hát igen ez a szerencse, szerintem ahogy kijön egy használható 6.0 búcsúzok a bootloadertöl.
-
IamSociopath
aktív tag
Nem lesz valószínüleg 6.0 hivatalos frissítés az xperia z ultrára. Remélem azért a GPE vonal kapni fog romot még, megkönnyítené a custom romok portolását. Mondjuk nekem még az 5.1.1 se jött meg
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #3029 üzenetére
[link] Minden cda-hoz külön le lehet benne szedni.
-
IamSociopath
aktív tag
Mindenképpen tegyél rá valami védelmet, mert baromi nehéz leszedni és cserélni a gyári réteget. Komolyan. Egész délutános móka.
Az üvegek közül én 3 fajtát próbáltam ki (előre és hátra is) és agybajt kaptam tőle. Vagy 10 ezret elköltöttem ezekre.Egyrészt baromi nagy nehéz dücskő lett a készülék tőle, másrészt a dokkolóba se fért bele. Ezért kerestem egy minőségi fóliát. Ennek nem is műanyagos a tapintása hanem olyan mint az üvegé. Marha profi. Ez ha karcos lesz 2-3 havonta cserélem. Persze ez is ízlés dolga. Van akinek bejött az üveg.
Én szeretem, hogy ilyen elegáns vékony a telefonom. -
IamSociopath
aktív tag
Rendszeresen le szoktam enni és akkor megy a csap alá. Sohasem hagyott még cserben.
Ja de. Futni nem tudok vele. Mondjuk részegen is teljes világító képernyővel kell a zárat keresnem. Ezeket kivéve, meg persze ha leépítetted a barátaidat akik nem értik és nem is fogják megérteni soha miért. Szóval ..szeretni fogod.
Üdv, a topikban, használd egészséggel.
-
IamSociopath
aktív tag
Aha. Ez szerintem olyankor van, amikor sd kártyára van telepítve egy program és kiveszed a kártyát. A rendszerben benne maradnak az infók de leszedni nem tudja mivel nem találja magát a programot csak a bejegyzést, hogy létezik.
elég gagyi dolog.
Főleg, hogy most nem is látszik ezek milyen programok tulajdonképpen, de ha megnézed ott a kis mikrosd ikon felette.
Nem gyári launcher is csinálja? Pl Nova?
-
IamSociopath
aktív tag
Jöhetne már nekem is a frissítés.
Viszont kedves dolog, hogy az összes app amit eddig letíltotam vissza lett állítva és végig lett frissítve
Google+, könyvek stb. Szóval ha megjött a frissítés nyomok is rá egy hard resetet aztan szépen rendbe rakom.
Van még valakinek 1275-8861 es Francia? -
IamSociopath
aktív tag
Itt a lényeges, nem látható dolgokon van a hangsúly. A fent említett 5.0x memory leak javítása, hogy ne lépkedjen ki a háttérben lévő alkalmazásokból ha már 2 GB memória van. És a végre valahára engedélyezett ART (Android runtime) a Dalvik helyett, hogy az alkalmazások natívan tudjanak futni, gyorsabban indulni, jobban kihasználni a hw-, stb.
A memória hiba az android sara, elméletileg tuti benne van a frissítésben, az ART runtime meg a Sony döntése, hogy eddig nem emelte be a gyári romba. Láttam egy előzetes changelogban egyébként.
Ezzel lehet ellenőrizni:
[link]Nekem még mindig nem aktiválódott sajnos.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
OberMotz #2869 üzenetére
Szuper. Már nagyon zavar, jöhetne most már tényleg a gyári 5.1.1
+Mert pl írok egy fórumposztot vagy webfelületen egy beviteli mezőbe. Csörög a telefon, beszélek 20 percet, vissza lépek és szépen nyom egy frissítést a webfelületre, mert ugye az appot újra tölti és a kommentem köddé válik. -
IamSociopath
aktív tag
Nem azért mert be volt kapcsolva a bravia engine? Én azt kapásból kinyomom minden telepítés után mert pont így variálja át a színeket. (És pont csak videóknál és képeknél) Alapból pedig a gyári rommal a kijelző színhőmérséklete túl melegre van állítva ezért sárgás, amit megint csak át lehet állítani. (Persze ez ízlés kérdése)
-
IamSociopath
aktív tag
Igen ezt észrevettem én is. Valami memória kezelési gond lehet, a launchernek folyamatosan bent kellene tartania magát de a rendszer kilövi. Lehet pont valami energiakezelési okosság. Elég idegesítő. 2 giga memória van benne, nem lenne rákényszerülve a rendszer ilyenekre. Gyakorlatilag nekem 40% alá nem megy a telefon töltöttsége tehát a fogyasztás miatt se kéne kilőnie.
Ez a 270 es rom ez tényleg egy katasztrófa. Még mindig doboz hangja van néha a telefonnak. Az ügyfeleim meg kérdezgetik melyik barlangban vagyok.
A legelső 5.0 az rendben volt, nem értem mi történet az update-el. Nagyon remélem, hogy az 5.1.1 megoldja a dolgot. (Hetek óta azt mondja a Sony, hogy na majd akkor most jön) a Z sorozat többi tagjára meg is érkezett már.
Ha nem javul akkor garancia heló és repül rá a paranoidandroid vagy a cyanogenmod.Más:
Ahogy olvastam a 6.0 -át csak a GPE edition fogja megkapni.Még 1 pont a custom romnak.
Megintmás:
Valószínűleg megvan a Z ultra hivatalos utódja a Z5 ultra. Brutális erőgép lesz, Snapdragon 820, 4k felbontás 6.6" es kijelző. 4 Giga ram, stbNagyon remélem, hogy az se fog kelleni senkinek, csak a tehetősebb nagy kezű, masszív kockáknak és meg tudom venni megint jó áron.
Hali
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
afi0903 #2820 üzenetére
Vízben volt a telefon? Az összes csatlakozót nyisd ki és tedd bele a telefont 2 napra egy zárható dobozba rizs közé. A rizs remekül felszív minden nedvességet maga körül, persze ha van 1 tál szilikagél az is jó.
Lehetőleg friss legyen, lehet a leggagyibb is, nejlon csomagolás előny. Nem egy telefont mentettem már meg így. Legutóbb egy haver csaj ejtette bele a wc be a telefonját.
Javaslom a kamera felülről látszódjon ki a dobozban és akkor látni fogod a változást. Az a gond, hogy mivel a telefon elméletileg cseppálló így ez most nem segíti a folyamatot visszafelé. Sok Sikert!
-
IamSociopath
aktív tag
Én mindig röhögök rajta.
Pár évvel ezelőtt amikor HTC Universalom volt, az még nagyobb dücskő volt mint ez.
Szóval az emberek egyfolytában kérdezgették, hogy lehetek ennyire kocka, meg minek net a zsebembe, meg minek emailozok annyit. Meg, hogy lehet 80-100 ezret költeni egy ilyen hülyeségre mint a telefon.
Most 5-6 évvel később ezek az emberek simán sírógörcsöt kapnak ha elmegy a térerő és nem tudnak facebookozni a 200 ezres iphonjukon.
Szóval a technológia fejlődését ezek a különleges eszközök, próbálkozások viszik előre, nem pedig a tucat tömegtermékek. Szeretem az olyan cégeket amik nem félnek kísérletezni és új területekre lépni. A Sony ebben a periódusában szerintem ilyen volt. [link] Egyszerűen ezekbe rokkant bele a cég. Gyakorlatilag 80 ezerért vettem 1 éve ezt a telefont ami kapásból 240 ezer volt amikor bejött és őrületes pénzeket öltek bele a technológiába. Én mindig élvezem amikor egy ilyen egyedi eszközt használhatok. Volt 3-4 Nokia communicatorom meg Motorola Accomplim is. 10-11 éve!!!
Egyébként már van egy kész válaszom a hülye kérdésekre.
"Aki egy 6,4 " eszközt használ valószínűleg nem kényszerböl teszi."
Bocs az offolásért, aki ilyen készülék vásárlásán töri a fejét, még mindig nyugodtan tegye meg. Nem muszáj beolvadni a Samsung, Apple, kínai olcsoótelefon tömegbe.
-
IamSociopath
aktív tag
Az Android M developer preview ki jött már hozzá. Szerintem a GPE nagyon valoszinü, hogy megkapja megint elég gyorsan. Az Xperia verzió is, csak lesz megint április - május belőle. Mindenesetre én nagyon dörzsölgetem a tenyerem már és örülök, hogy nem felejtődik el ez a készülék.
[link] -
IamSociopath
aktív tag
Igen ezt akartam én is megoldani, a Z3 elméletileg tudja magától. És benne is van a hivatalos romban.
-
IamSociopath
aktív tag
Nálam is előjött, tehát nem a fenti dolog tehet róla. Azt figyeltem meg, ha bezárom az összes aktív alkalmazást jobb a helyzet sokkal. Valami folyamat piszkálhat bele szerintem. De nem gond, ebben a hónapban jön a hivatalos 5.1 ez biztos, hogy szoftveres hiba. Közvetlenül a .270-es frissítés után kezdte el nekem csinálni.
-
IamSociopath
aktív tag
Nálam egy olyan hiba volt, hogy napok óta magyaráz nekem mindenki, hogy ne krumplival telefonáljak. Mert olyan mintha dobozból beszélnék meg szaggat is egyfolytában. Ez azért volt furcsa, mert én tökéletesen hallottam mindent. Szisztematikusan végignyomkodtam a telefont és arra jutottam hogy a .270 végű gyári frissítés miatt ha be van kapcsolva az NFC akkor jelentkezik ez a probléma. Szóval kikapcsoltam. Ennyi.
-
IamSociopath
aktív tag
Egyébként az nagyon jó hír, hogy érkezik a hivatalos 5.1 OTA frissítés formájában júliusban.
[link]Nagyon örülök neki, hogy a Sony még nem hagyta magára ezt a típust.
-
IamSociopath
aktív tag
Valakinek megérkezett már az új frissítés a hivatalos verzión?
-
IamSociopath
aktív tag
Ti nem vettétek észre, hogy mintha lollipop alatt gyengébb lenne a kamera?
Cyanogenmodban lehet már rawban menteni képeket? -
IamSociopath
aktív tag
válasz
FreedomHUN #2474 üzenetére
Frissítés után, nyomj egy hard resetet.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2462 üzenetére
Dehogyis
Amikor vettem, ugyanezt kérdeztem meg egy haveromtól akinek voltŐ mondta: 1x lehet leejteni és 1x lehet ráülni. És ő valóban rá is ült amikor behuppant a kocsiba. Tényleg nem bírja.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
FreedomHUN #2460 üzenetére
Első ráülésnél törik.
-
IamSociopath
aktív tag
A Microsd kártyát kivetted?? Ha reális képet akarsz az eszköz teljesítményéről kapni, vedd ki a microsd-t. Értelemszerűen más pontszámot ad az IO műveleteknél egy 2 GB-os noname meg egy top class10 es kártya esetében.
Egyébként nekem még az is 2000 pontot számít, hogy állítva vagy fektetve van a telefon. Gondolom a 3d renderhez lehet köze.
-
IamSociopath
aktív tag
Pont ezt mondom. Amikor a gyári töltő a dokkoló csatlakozóhoz kapcsolódik, felismerik egymást egy pinget küld a töltő a telefonnak, az pedig teljes gőzzel engedélyezi az akkutöltést. Ha nem gyári töltőt használsz , külső powerbankot stb. vagy usb porton akarod tölteni nem fogja a gyors töltő funkciót engedélyezni.
upd: bár a gyári töltő usb portban nem vagyok biztos. Lehetséges, hogy ott is engedélyezni. Egyébként XDAn olvastam még régen és tényleg így van.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
FreedomHUN #2356 üzenetére
Ha neked bármilyen 6" es androidos eszköz kibírja 4 napig ez is ki fog 1-et.
Nekem wifi 3g nfc bluetooth minden bekapcsolva, egész nap a kezemben van, reggel erről nézek híradót kaja közben, este erről olvasok, napközben ezzel dolgozok. Játszani nem szoktam az pörköl oda neki inkább. Nekem nap végére 20-30% szokott lenni, de vissza szoktam arra, hogy az asztalomon beleteszem a dokkolóba így csak ultrakemény napokon megy 50% alá.
Gyakorlatilag egész nap a kezemben van, sose hagyott még cserben. Egyébként a gyári dokkolós töltő úgy működik, hogy a telefon pontosan tudja, hogy gyári töltőt használsz és 1:10 perc alatt nekem 100% ra tölti. Más töltővel ez nem volt ilyen gyors.A stamina módról ne is beszéljünk.
A múltkor elutaztam egy hétvégére a hegyekbe. Pénteken benyomtam a staminát, vasárnap még haza ezzel navigáltam. A térerő szar volt, úgyhogy végig merítette az is az eszközt.
[link]Természetesen kiszedtem a gyári romból minden szemetet, facebook alkalmazás esélytelen
. Skype, messenger, hangouts, teamviewer, inbox, naptár szokásos pim funkciok folyamatosan online.
-
IamSociopath
aktív tag
Lényeg, hogy még akarok pár dolgot kérdezni, a smartbandal kapcsolatban. (futáshoz kéne, mert ezt a deszkát nem tudom vinni)
De egyébként itt a srácoknak sikerült megoldani. [link]Nekem pedig a régi Sony MBW-150 es órámmal meg az nfc-s MBH-10 -es headsetemmel működik tökéletesen. Habár szerintem az óra mivel ezer éves, meríteni fogja nem kicsit.
-
IamSociopath
aktív tag
Próbáljátok ki a smartlock-ot. Valami hatalmas.
Be lehet állítani, hogy ha a telefon csatlakoztatva van megbízható eszközhöz, pl bt okosóra, vagy headset, vagy bt kihangosító a kocsiban, akkor ne kérjen a telefon jelszót.Már évek óta próbálkozok ilyenekkel, de egyik se működött eddig rendesen.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2260 üzenetére
Kell a garancia. Nálam minden 2. telefon megfő.
-
IamSociopath
aktív tag
Frissítés előtt hard resetelni nem sok értelme van.
Én utána javasolnám, hiszen nekem is vagy 320 program update volt, az általános rendetlenségről nem is beszélve ami egy ilyen után keletkezik. Szóval az előző rendszer hordalékát akarjuk ilyen esetben eltüntetni, utána célszerű.A rendszer szép és gyors. Frissítés után nekem is egy ordenálá gané lett, nyomtam egy hardresetet, még az sd kártyát is formáztam. Ezután kikapcsoltam a szokásos Sony meg Google szemetet, majd az áttűnési animációkat is, mert nem vagyok erre a csicsára kíváncsi. A rendszer gyors, szép és stabil. Mintha a kijelző is más színhőmérsékletre lenne beállítva valahogy, nekem szebbnek tűnik.
Én véleményt a Sony launcheréről nem tudok mondani, mert az első hogy felrakom a Nova-t minden eszközömre.
Azt tanácsolom csak akkor fogjatok neki, ha van utána 2 órátok rendbe rakni, vissza költözni. A sima update pedig valóban (De ez még a Samsungnál meg a HTC nél is így van ) baromira belassítja a rendszert.
-
IamSociopath
aktív tag
Reggel óta nyomogatom, mint a kokainos majom a gombot.
Az enyém szerintem a közép-európia független
-
IamSociopath
aktív tag
Egész komolyan elgondolkodtam azon, hogy kipróbálom az új frissítéssel a teljes rendszerszintű titkosítást.
Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Mennyire lassítja a rendszert? Itt ugye elég komolyan kódol egyfolytában a gép. Hogy néz ki az sdkártya adatainál ez a dolog? -
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2168 üzenetére
Ejj az szívás, hol vetted?
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
extasymajom #2157 üzenetére
Nincs elállítódva az idő a telefonon?
-
IamSociopath
aktív tag
Egyébként már akartam kérdezni, hogy valakinek vannak e tapasztalatai a Made for Xperia kiegészítőkkel kapcsolatban. Ezek elméletileg a "hivatalos" kiegészítők. Drágábbak, viszont prémium minőségűek.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
KenBlock43 #2131 üzenetére
Nem, mert félelmetesen nézek ki.
Egyébként egyfolytában, azon agyalok, hogy baj lesz. De lassan jön a jó idő és a rövidnadrágjaimnak normális nagy zsebe van elöl. -
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2126 üzenetére
hátsó zseb, a fele kilóg
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jericho69 #2119 üzenetére
Igen. Kivétel nélkül nincsen rájuk gyári garancia csak "bolti". Választható kiegészítőként van rá a gyári garancia. Mivan?
Kiadok 70-80 ezret egy telefonért és ha elromlik majd Pista forrasztja meg a bolt hátuljában?
Pont mostanában akasztottak le pár ilyen céget akik elcsalták az áfát, több százmilliós értékben. Nem véletlenül ők a legolcsóbbak az árukeresőn. Meg most komolyan, mi ez már, hogy egy zacskóban kapod kézhez vagy egy sima fehér dobozban? Úgy jön ki a gyárból? Zacskóban? Hátnem.
Honnan tudod, hogy 11 hónap múlva véletlen nem jelentkezik a fenti leírt hiba a töltővel és ha visszapostázod korrektek lesznek? Tele van a net, a fórumok a vevők panaszaival, keress rá a cég nevére mielőtt vásárolnál. Persze van olyan ember akit ez nem érdekel, csak legyen olcsóbb. (általában ők érzik magukat a leghangosabban átverve) -
IamSociopath
aktív tag
válasz
eladogeppc #2111 üzenetére
Igen, már akár a jövőhéten. Az egész Z széria megkapja az 5.02-t de ahogy a Sony kommunikációjából kivettem az 5.1-et is.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jericho69 #2104 üzenetére
Baromira vigyázz, ne valami akciós "zacskós" készüléket adjanak rád, amire 3-4 hetet kell várni. Kérdezz rá a dobozra, kiegészítőkre, garanciára, magyar számlára. Amikor én vettem, 8 üzletből 7 kókler volt(GSM home és társai).
Nem adtam fel, szépen végigtelefonáltam mindegyiket. Neked is ezt tudom tanácsolni.Fisi egyébként ez a telefon nem 70 ezres, hanem 90 ezres, csak rosszul lett pozicionálva a piacon és pár olyan arcon (mint mi) kívül aki kifejezetten ilyet keresett nem vette meg senki. A technologia amit a Sony beletett bőven 90 feletti még mindig. Ezért meg a szürke GSM boltok miatt ment le ennyire az ára. Ha visszaemlékeztek, amikor kijött, ez is kövéren 200 felett volt. Mármint a C6833.
Én már rohadtul várom a lollipopot felpörgethetnék már.
-
IamSociopath
aktív tag
Eközben...
A z3 végre megkapta az 5.02 es ota frissítést, azt mondják 2 hét múlva jön a többi, tehát a miénk is.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2080 üzenetére
Egyébként egy jó éve nem használok már Cm-et, a frissítési mechanizmusa változott valamit?
Mmint kézzel kell a nightly buildeket ráflashelni recoveryből, vagy van valami ota féle frissités?
-
IamSociopath
aktív tag
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
Nokia12 #2064 üzenetére
Majd a tapasztalataidat írd már le légy szíves. Pont ezek miatt a dolgok miatt nem merem nyitni a bootloadert, ha elromlik valami nálam tuti el fog.
Kell a garancia. Szóval most is türelmesen várok a sony offical ota update-re ahelyett, hogy 10 perc alatt rádobnám az cm-et.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2049 üzenetére
ÁÁ igen. Lecserélték a Dalvik-et ART-ra, én nagyon kíváncsi vagyok már rá.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2047 üzenetére
Esetleg van valami oka, hogy nem cm12-t teszel rá? Nagyon instabil még?
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2044 üzenetére
hmm. A cyanogenmod saját fordítású kernelt használ, ha ráflasheled recoveryből akkor felülíródik a gyári, csont nélkül mennie kell. Vagy félreértettem most valamit. CWM recovery-ből akarod rárakni gondolom...
-
IamSociopath
aktív tag
Igen. A kijelzőt borító gyári folia ugyan jó dolog, mert védi a kijelzőt, viszont könnyen karcolódik. Leszedni pedig elég nehéz és idegtépő. Ezt a problémát nagyon egyszerűen ki lehet védeni egy tempered glass-al. Nekem 2 nappal a fólia érkezése előtt ejtett rá haverom a telefonra egy nachosos tálat. Azóta is nézem a karcolást hiába van már rajta üveg.
Az eszközt imádom, nem adnám oda semmiért. Igazi különlegesség a sok műanyag recsegős hátlapos "prémium" telefon között.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
afi0903 #2028 üzenetére
Szerintem egy ilyen telefonra vétek azt a rendszert rátenni. Az alsó kategóriás vagy kínai telefonokra szokták portolni aminek a gyári rendszerét se optimalizálták 10 percnél tovább.. azt is maximum kínai középiskolások diákmunkaként. Szóval azoknak mindenmindegy. Értem én, hogy mindent Kínában csinálnak, csak nem mindegy, hogy belpiacra terveznek valamit vagy külsőre. Az a szoftver az én szememnek nem tetszik.
Ráadásul a XIAOMI gyártja, a kínai piacon pedig szeretik magukat kivonni a Google világából így a marketet meg az apps-t is utólag kell rárakni. Emellett rendszeresen felröppennek pletykák a rendszerben lévő backdoorokról biztonsági hiányosságokról. stb. Sokáig lehetne érvelni ellene, mindazonáltal megvan annak a rendszernek is a rajongótábora, Magyarországon is.Nem akarlak meggyőzni, ízlésednek megfelelően tudsz erre a telefonra szerintem bármit rátenni. A maximumot viszont nem azzal a rendszerrel lehet ebből kihozni.
Én az új Paranoid Androidra vagyok nagyon kíváncsi.
Ez a videó elég régi de a lényeget elmondja [link] Készül a Lollipopra épülő verzió.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
afi0903 #2023 üzenetére
Érdekes
Nekem ez az első olyan eszközöm amin nem akarom lecseréli a gyári droidot. Pedig volt egy pár.
Ha dolgozok benyomom a Stamina módot és békén hagy mindenki
Amikor kézbe veszem akkor meg jönnek szépen az értesítések. Kicsit antiszociális, egyszerűen tökéletes. <3
Egyébként abban biztos lehetsz, hogy jópár keményvonalas kocka vett ilyen telefont és szeretik is, aminek az eredménye, hogy még sokáig lesznek ráportolva custom romok, új android verziók. A Sony felismerte azt az igényt, hogy a felhasználók bizonyos rétege szeret belepiszkálni, fejleszteni rá. Ezért egyszerű nyitni a bootloadert, ezért támogatják az AOSP projectet. Jó választás.
A MIUI -pedig nem. -
IamSociopath
aktív tag
válasz
Vismajor01 #2018 üzenetére
Azt nem tudom az melyik
Ez volt [link]
Ez az eladó fog kapni egy refund kérelmet ha nem adja a zsetont akkor úúgy rákattintok a negatívra, hogy beletörik az egér.Azóta Aliról már rendeltem egy másikat Mocolo márkájú elvileg gyári dobozos.
-
IamSociopath
aktív tag
Na én így jártam. A hátsó "tempered" glass a semmitől megrepedt. 5 nap után. Csúcsminőség. Kemény extrém tesztelés alatt volt a dolgozóasztalomon, tücsökciripelés közepette amikor kézbe vettem ...kkriisst.
Rendelem a következőt, az csak dobozos változat lesz.A Mocolo "márkáról" hallott már valaki valamit?
-
IamSociopath
aktív tag
@fisi - Neked nem hibás a nano réteg? Akkor látszik ha összevizezed a felületet, pl egy vizes törlőkendővel. A vízcseppek ott szétkenődnek és a zsír is jobban rátapad a kézről.
@jonnyjoker01 - Tuti, hogy látszani fog, maximum ha oldalról nézed nem annyira lesz észrevehető a tükröződő felület miatt .
-
IamSociopath
aktív tag
Hát az én üvegem amit felraktam előre és hátra az szerintem vér gagyi
már sikerül átlósan megkarcolni a hátlapot. Azért ez igy pár nap után elég gáz.
Főleg, hogy betegesen vigyázok a dolgaimra. Az elején pedig foltos a "nano réteg" gyártási hibás lehet. Valószínűleg kedves kínai eladó szerzett egy nagyobb adag üveget kéz alatt és azt passzolja el ebayen. Inkább adok legközelebb érte kicsit többet és veszek valami dobozos nillkint vagy nuglass-t.
-
IamSociopath
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Jelentem aki mindkét oldalra akar tempered glass-t tenni az nyugodtan elbúcsúzhat a gyári dk30 as dokkolótól. Mármint gyári formájában.
Lehet, hogy az ebayes vásárlásom ment félre és ez a glass valami gagyi, de a telefon érezhetően vastagabb lett. Amikor még csak egyik oldalon volt üveg akkor bele lehetett szuszakolni a dokkba de kettővel már esélytelen. Mindenesetre szépen néz ki, sokkal jobb a tapintása és törölgetni is sokkal könnyebb. Avatatlan szem észre se venné. Ezt e telefont mindenképp így kéne használni. A hátsó Gyári fóliát egy mozdulattal le lehet szedni, attól ne véljen senki.
Holnap előveszem a jégszívemet meg egy fasza reszelőt és megoldom a problémát.
Erről a termékről van szó: [link]
12 nap alatt érkezett meg ami egyébként kiváló.
-
IamSociopath
aktív tag
Nekem 2 hetes volt a telefon amikor spanom ráejtett 1 méterről egy porcelán nachosos tálat. Akkorát pukkant, hogy majdnem besz*rtam és megkarcolta a felső folia tetejét a sony felirat alatt. A legjobb az egészben, hogy kedden jött meg a telefonhoz a nillkin tok meg a fólia
Azóta ezen kattog az agyam, hogy megéri e leszedni.Egyébként nem véletlenül van rajta ez tuti. 100% ig biztos vagyok benne, hogy ez védte meg.
-
IamSociopath
aktív tag
Üdv mindnekinek!
Van aki elöl-hátul használ tempered glass-t? 3 dokkolóm van 1 eredeti és 2 utángyártott ... az ultra egyfolytában valamelyikben van. Be akarom üvegezni a jóbarátot csak félek, hogy nem fog már éppen beférni a dokkolóba.
Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?
Ha engem kérdeztek ez még 2015 ben is bőven a legjobb mobil eszközök egyike .
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest