- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
jericho69 #2104 üzenetére
Baromira vigyázz, ne valami akciós "zacskós" készüléket adjanak rád, amire 3-4 hetet kell várni. Kérdezz rá a dobozra, kiegészítőkre, garanciára, magyar számlára. Amikor én vettem, 8 üzletből 7 kókler volt(GSM home és társai).
Nem adtam fel, szépen végigtelefonáltam mindegyiket. Neked is ezt tudom tanácsolni.Fisi egyébként ez a telefon nem 70 ezres, hanem 90 ezres, csak rosszul lett pozicionálva a piacon és pár olyan arcon (mint mi) kívül aki kifejezetten ilyet keresett nem vette meg senki. A technologia amit a Sony beletett bőven 90 feletti még mindig. Ezért meg a szürke GSM boltok miatt ment le ennyire az ára. Ha visszaemlékeztek, amikor kijött, ez is kövéren 200 felett volt. Mármint a C6833.
Én már rohadtul várom a lollipopot felpörgethetnék már.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest