Sony Xperia Z Ultra - a név kötelez

Bevezető, tartozékok

Köztudott, hogy a japánok igazán különleges emberek, az ottani kulturának, stílusnak és életformának gyakorlatilag nincs párja a világon. Van ráadásul valami, amiben szintén maguk mögé utasítják szinte a világ bármely más népét. Ez pedig a kitartás. Gondoljunk csak arra, hogy a második világháború alatt romhalmazzá lőtt országból milyen fejlődést produkáltak. A fejlődésből persze kijutott a mobilkommunikáció területére is, elég csak annyit mondani, hogy 2000-ben már színes kijelzős telefont vehettek maguknak (igaz, a Siemens S10-et meg 1998-ban mutatták be).

Sony Xperia Z Ultra
[+]

A Sony a nagymúltú Ericssonnal kötött szövetséget, hogy a mobilgyártók között is a legnagyobbak közé kerüljenek. Jól is indultak a dolgok, de aztán megtorpantak, és csak az androidos Xperia szériával kezdtek újra felpörögni. Közben kiderült, hogy a svéd-japán párosítás hosszútávon nem működik, a válás után sokan a márka eltűnésétől tartottak (a telekom piacról). Mostanra viszont kiderült, a Sony belecsapott a lecsóba és mostanra oda jutottak, hogy lerakták az asztalra az Xperia Z Ultrát, amitől viszont a konkurensek fogják lerakni... a hajukat, mert nem kicsit komoly a cucc.

Sony Xperia Z Ultra
[+]

A VIP-Phone nyújtotta át nekem a tesztkészülék dobozát, ami egyébként meglepően picike, és tipikusan Sony stílusban készült. A fedél eltávolítása után rögtön a telefonnal találkozunk, a belső keret kiemelésével pedig a tartozékok is előkerülnek. Nem vitték túlzásba a dolgot, egy hálózati töltőfej, USB adatkábel és sztereó füles, valamint utóbbihoz szilikonbetétek alkotják a csomagot.

Sony Xperia Z Ultra
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés