Új hozzászólás Aktív témák
-
Nigér
őstag
Lehetséges Z Ultra utód vagy inkább alternatíva az Asus kínálatából:
-
winhate
őstag
-
-
Javaslat , vélemény , tapasztalat , aztán eldöntöd , hogy megfogadod , vagy sem .
Cseréld le CM12.1.re .
Nekem az van fent régóta , és elmondhatom hogy van is összehasonlítási alapom a lollipoppal , de magasan veri .
Ha gondolod a blogomban van róla leírás , itt már páran ez alapján megcsinálták , és szerintem ők sem bánták meg .
De ugye kinek a pap , kinek a papné... -
AtHoS
nagyúr
Úgy írta, hogy működik alatta a wifi, ha bekapcsolod, mivel a repülőgép mód aktiválása automatán kikapcsolja azt is. Legalábbis én ezt vettem ki az írtakból
Barátom kinézett magának tokot és fóliát ebay-en. Neki nincs PP-je így én leszek a beszerző. Engem kérdez, hogy a hirdetett termékek esetében kettő illetve öt darab lesz-e a mennyiség, amit küldenek majd. Aki járatosabb ebay területén az mondhatna rá valamit, mivel én darabszámra utaló megjegyzést nem olvastam egyik hirdetésben sem.
Tok:
2x for Sony Xperia Z Ultra C6833 Mixed TPU Gel Silicone Soft Cover Case ZVZSB87Fólia:
5x Matte Anti-Scratch Screen Protector Film For Sony Xperia Z Ultra LT39h LT39iGondolom a 2x és 5x jelölések a hirdetés nevében, melyek érdekesek lehetnek
-
-
Nos elkészült itt elolvashatjátok vagy a nevem alatt a link , folytatása következik de ma már hulla vagyok , és reggel meló .
Üdv Mindenkinek -
-
Nincs de leírom szívesen ha érdekel .
Először is nyitott bootloader . Ha ez megvan rootolod a jelenlegi romot , recoveryt telepíted .
Utána romot és gaapsot telepíteni , wipe all ,reboot .
Ekkor megvan a CM12 az 5.0.2 verzió . Ekkor tudod OTA frissítéssel telepíteni a CM12.1 5.1.1 verziót .
A romot a fejlsztői eszközökben tudod aktiválni hogy rootolt legyen . Telepítesz egy supersu-t , és kész .
Ha kellenek a file-ok írj privátot és elküldöm.Teljes mentést az adataidról mindenképp készíteni kell.
Ez elég részletes vagy leírjam egy blogban , és publikáljam mindenkinek ?
-
SteveL
aktív tag
-
-
slloyd
senior tag
Mindent úgy csináltam ahogy a program utasított pc-re kötve nem kell gyalúlni,de azért csináltam elötte egy full gyári visszaállítást.
Plusz emellé még olyan problémám is akadt,hogy a kezdőképernyőn az ikonokat nem tudom kinagyítani és az órát sem lehet
Valamint ilyen hibaüzeneteket kapok fél óránkaént "az xperia kezdőképernyő leált"
Eddig nagyon szerettem a telefonomat minden internetes dolgom ezen intéztem de most ott tartok,hogy minden bajom van ha interneteznem kell vele.Én asszem nemsokára lecserélem így sajnos meg kell válnom tőle
Vagy esetleg várok egy két hetet lehet jön valami frissítés hozzá ... -
madstunt
addikt
szép és jó, hogy megeszi a 64es karit, de hack nélkül nem tudod a nagy appokat átpakolni sdre. mondjuk RR3-ból az 50 megás APK-t át tudod, a 2 gigás data részt nem. A note2-esemnél pont ez az az egyik dolog amivel szívok folyamatosan.
HÁt figyelj, szerintem nem lesz. Nincs semmi komoly SOny informátorom, de már a Z3 szériánál tartunk és egy szem leak vagy bármi nem volt róla. Több mint egy éve jelent meg, stricililában már nem is gyártják, valszeg a többi verzió akkor lesz EOL legkésőbb, mikor a Z1 (ami kb innen 2-3 hónap max)
Hidd el, szeretném ha jönne, de nem úgy néz ki. Remélem nem lesz igazam -
tybsen
addikt
Az L-hez mar Art környezet szukseges, ha jol tudom, van ilyen lehetőség egyáltalán az ultra-ban?
Mas: google camera ugye letoltheto a play store-bol, tehat igy az ultra-ra is van photo sphere? Nekem nexus 5 van es lehet h kiprobalnam az ultra-t a kovetkezo nexus megjeleneseig (vagy ha bejon, tovabb is
). Ami visszatart, az a kamera meg ugye a google frissitesek hianya (nem tudok gpe verziot venni). Most hogy ertelmes szintre lement az ara, elgondolkodtam rajta mert megjelenes ota tetszik, foleg a vizallosag lenne nagyon praktikus (esoben is mehetek tok nelkul kocogni, stb) meg persze a keszulekhaz is pazar. Felek az uveg hatlaptol, ez nexus 4-nel is igy volt, bar ahhoz is nagyon jo volt hozzaerni.
-
a.sebi
őstag
Így van!
Ne kell emiatt görcsölni! A lényeg a gyors, lagg mentes működés, amely egyébként nem sikerült jól.
Nekem gyakran összeesik a crome, és hívásfogadás is volt már nehézkes számomra, egyszerűen nem tudtam elhùzni a csuszkát,
Igaz én ráfrissítettem, ez főverzió váltásnál nem biztos hogy helyes! -
djcool
tag
Szerintem a legyalulósra szavaznának többen
Én egyenlőre a ráfrissítőst választanám, mert Android alatt nem igazán van progi,amivel a játékállásaimat le tudom menteni (keresztfiam nyomja az Angry Birds-eket, Hill Climb Racing-et, Where is my Water-t).
Note2-n a 4.1.2-ről 4.3-ra ráfrissítés után lassult a gép, de állítólag tiszta telepítésnél megmaradt a sebesség.
Gondolom hasonló lehet itt is helyzet.Van esetleg vmi táblázat,hogy mi a különbség a különböző Z Ultra variánsok között?
-
kois21
tag
Nagyon minőségi cucc. Sajnálom tokba tenni, de inkább veszek rá, mintsem hogy rossz helyen leejtsem és nyoma maradjon. Érdemes elfogadni az érkező frissítéseket? A maival 14.2.A.1.136 van rajta.
Az akkut várom, hogy beálljon, mert egyelőre gyorsabban merül, mint szeretném (biztos azért, mert egyfolytában nyomkodom, meg wifin töltök rá mindenfélét - még a fürdőkádba is magammal vittem). -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest