- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cabrio
aktív tag
VR szemüveget tudtok, amibe bele is fér és működik vele rendesen?
-
Cabrio
aktív tag
-
Cabrio
aktív tag
Az 5.0 kínszenvedés volt, már el akartam adni a telefont, annyira tré volt a helyzet. Nekem be van kapcsolva a Bluetooth, wifi állandóan, és sony okoskarkötő meg óra van csatlakoztatva, kocsiban a rádió és állandóan eldobálta őket, bezárt minden alkalmazást, lassú volt, fagyott összevissza, újraindult rengetegszer... 5.1.1 tökéletesen működik, mintha kicserélték volna a telefont, imádom újra!
-
Cabrio
aktív tag
Elvileg mi is megkapjuk az android 6.0-t? Bár még az 5.1 sincs meg...
-
Cabrio
aktív tag
válasz
hedgehog86 #2763 üzenetére
Ezzel a programmal unrootolni is lehet ilyen egyszerűen? Vagy annak mi a menete?
-
Cabrio
aktív tag
válasz
#56573440 #2757 üzenetére
Egyszerűen nem találok mást, amire váltanék, viszont a Oneplus 2 izgatja a fantáziámat. Ha meg valamikor kijönne az Ultra utódja, az tuti horror árban lenne fél éven át. Így 1 évet kéne várnom kb. Eddig fél évente cseréltem a telefonokat, de ezzel megtapadtam és hova tovább? De attól félek én is, hogy az 5,5 colos kijelző röhejes ezután
-
Cabrio
aktív tag
5.1 frissítésnek hamarosan jönnie kéne, nem?
-
Cabrio
aktív tag
Feltettem ezt az Ampere alkalmazást és a gyári fej 380mAh-el tölti a telefont. Samsung töltő 700al tölti, de meghülyül a kijelző, Blackberry töltő 1500al tölti... Nektek milyen értéket mutat?
-
Cabrio
aktív tag
-
Cabrio
aktív tag
A gyári töltőfejem tönkrement, nem garanciális már. Milyet vegyek, ami tutira tölteni is tudja, mert más töltőfejekkel meghülyül a kijelző töltés közben, vagy csak 500miliapmerrel tölti.
-
Cabrio
aktív tag
Múltkor kártya nélkül hasított, ma reggel kiszedtem és ugyanúgy lassú, kezdőképernyőt mindig újratölti másodpercekig, ha visszalépek rá bárhonnan. Az egész rendszer akadozik, pedig lollipop telepítés előtt és után is nyomtam factory resetet, kártyát is formáztam előtte és utána is. Agyamra megy, úgy ahogy van
-
Cabrio
aktív tag
32gigás class10 Transcend memkari miért lassíthatja be az egész telefont? Adat alig van rajta...
-
Cabrio
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2283 üzenetére
Én már több, mint fél éve úgy használom, hogy leesett a gumi és azóta nem nyitottam ki, mert dokkolón töltöm. Gumit vissza tuszkoltam az ajtóra, úgy tartja.
Ebay... -
Cabrio
aktív tag
válasz
IamSociopath #2273 üzenetére
Nfcvel elsőre sikerült összehozni, de Bluetoothal tényleg bűvészkédni kellett egy kicsit, mert nem látta, viszont most már szuperál. Köszi
Bár azt írják, hogy telefon kikapcsolás után újra kell párosítani... -
Cabrio
aktív tag
válasz
IamSociopath #2269 üzenetére
Sony SmartBand karkötővel sajnos nem működik...
-
Cabrio
aktív tag
Feltettem én is, előtte és utána is gyalultam mindent, tökéletesen működik a rendszer
-
Cabrio
aktív tag
Reméltem, hogy a húsvéti nyúl meghozza a lolipoppot, de nem...
-
Cabrio
aktív tag
Valaki használ okosórát a telefonnal?
-
Cabrio
aktív tag
Jó, persze erős túlzással írtam, de 73 ezer Ft egy új készülékért nem sok manapság, és akkor használtan még olcsóbb. Egy éve a használtan is a duplája volt kb... Mai napig erős hardver és brutális kinézet. Emlékszem, amikor a Nokia 3210 telefont vettem 69ért a múlt évezredben.
-
Cabrio
aktív tag
Felpörgött a topic, amióta fillérekért hozzá lehet jutni a telefonhoz
Lassan 1 éve megvan az enyém, de nem tudom mire váltanám le -
Cabrio
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #1622 üzenetére
Van olyan nap, amikor 3x töltöm a telefont. Nálam állandóan be van kapcsolva a wifi és a Bluetooth, menet közben a mobilnet is. Állandóan szinkronizál a sony karkötővel a telefon és full fényerőn van a kijelző. Persze ezen netezek egész nap, laptophoz és asztali géphez hozzá sem nyúlok, mióta az Ultrát használom
-
-
Cabrio
aktív tag
-
Cabrio
aktív tag
Gondolom gariban nem cserélik ezt a vackot. Gari nélkül kíváncsi lennék mennyi lenne a Sonyban ez a mütymürütty.
-
Cabrio
aktív tag
Én is mágneses töltőfejet használok a kezdetektől fogva, ma viszont a melóhelyemen töltöttem és sima micro USB kábellel. Amikor befejeztem a töltést, utána nem tudtam visszacsukni a kis ajtót. Körbenéztem a földön és megtaláltam az ajtócska gumiperemét lent heverni.
Ennyi volt az IP akárhányas védelem... Visszatuszkoltam rá, de nyilván az első nyitásnál repül róla ismét a földre.
Ebayen találtam kis ajtót 5ezerért postával
Kicsit elkeseredtem, mert éppen ezért nem használtam azt a portot töltésre, nehogy leszakadjon az ajtó, erre a gumi menekült le róla... -
Cabrio
aktív tag
válasz
korcsillio #1197 üzenetére
Nem fogod megbánni a cserét.
Ha keveset fényképezel... -
Cabrio
aktív tag
Note2-ről váltottam én is Ultrára és szerettem nagyon a Noteot, de ez után nem kéne újra, az biztos...
-
Cabrio
aktív tag
Amúgy én is gondolkodok, hogy nyárra vmi olyasmi telefon kéne, ami nem ekkora, mert rövidnadrágban ez bajosan fog elférni, de nem találok alternatívát. Bitang egy készülék és nehezen válnék meg tőle, eléggé hozzámnőt.
Majd olyan ruhákat kell vásárolni, amiben simán elfér
Sokan azt hiszik, hogy táblagéppel telefonálok és mekkora lúzer vagyok. Na azokat felvilágosítom, hogy ez csak egy apró telefon -
Cabrio
aktív tag
Végre én is frissítettem KitKat-re
Ez a Google tárcsázó csak rootal fog működni?
Valami egyszerű root létezik rá?
Pl OneClickes apk, amit aztán könnyen el is lehet távolítani? -
Cabrio
aktív tag
Előbb kivettem a zsebemből a telefont és letettem az asztalra majd feltűnt, hogy a két ellentétes sarka nem ér hozzá... Elég keményen meg van görbülve a készülék.
Lett egy Z Ultra Flex belőle...
Nektek sík egyenes még? -
Cabrio
aktív tag
Van elől hátul gyárilag fólia.
Bár nekem egy hónap alatt gyalázatosan foltos lett az első, pedig az eddigi telefonjaimon 1 év alatt egy karc sem volt, nemhogy ilyen foltokkal tarkított...
Pedig nagyon vigyáztam rá, de úgy néz ki, mintha disznózsírral lenne összekenve... Ha mikrószálas kendővel megtörölgetem, akkor nem látszik, de 10perc tapicskolás után ismét előbukkannak a márványos foltok.
Olyan mintha a sűrűn használt helyeken, középen és ahol scrollozok, megkopott volna fólia vagy mittudomén -
Cabrio
aktív tag
válasz
dagizsuzsu #792 üzenetére
Én mindig úgy vettem a telefonjaimat, hogy még élőben sem láttam egyiket sem
De persze nem erre buzdítalak, tapizz meg egyet ha tudsz.
Onnantól kezdve azonnal kelleni fog neked is -
Cabrio
aktív tag
Egy ilyen handsettet beszereznék én is hozzá szívesen, de iszonyat ára van.
Tokról annyit, hogy eddig én is minden telefonomat szilikontokban hordtam és az Ultrához is vettem már akkor, amikor még sem volt a telefon.
Most van 4 tokom hozzá, de az 1 hónap alatt csak 1napig volt benne, így már árulom is a tokokat -
Cabrio
aktív tag
Kitkat mikorra várható?
-
Cabrio
aktív tag
Az autós tartóra kíváncsi leszek majd, hogy mennyire vált be, mert nekem is kéne egy, de nem szeretném ha repülne belőle, mert a kocsim le van ültetve és elég kemény a futóműve.
Inkább egy ilyet vállalnék be, de még csak most jelent meg sajnos...
Remélem lesz rajta dokkolós töltő is. -
Cabrio
aktív tag
Szerintetek ebbe érdemes lenne beruházni?
Belefér az Ultra?
Vagy van jobb alternatíva? -
Cabrio
aktív tag
Ma megjött a mágneses töltőfej és örülök, hogy végre nem kell nyitogatni az ajtócskát az oldalán az esti töltések alkalmával.
Az igaz, hogy nem egy ipari mágnes van benne, de azért nem is old le rögtön ha megfogom a telefont.
Telefonálás közben nyilván elenged, viszont netezés közben vígan tartja azt a helyén.
A dokkolós megoldás közben meg nehézkes lenne nyomkodni a telt.
De azért egy olyat is beszerzek az asztalra -
Cabrio
aktív tag
Érdekes a cucc.
-
Cabrio
aktív tag
Milyen tokot használtok az Ultrához?
Nekem van egy flip case, de annyira szép a telefon csupaszon, hogy nincs szívem rátenni.
Eddig szinte mindegyik készülékem tokban volt. -
Cabrio
aktív tag
Árulja már vmeik szolgáltató Magyarországon?
Én rootolni addig nem rootolom, amíg Framaroot jellegű apk nem lesz rá.
Az azért volt jó, mert egy klikkel rootolt, egy másikkal pedig unrootolt és nem kellett bűvészkedni meg újrahúzni a romot, ha el akartad tüntetni a nyomát. -
Cabrio
aktív tag
Búék!
Nektek is van alapzaj a hang lejátszás közben a hangszórón?
Leginkább akkor hallatszik, amikor kezdődik vagy végződik a zene. -
Cabrio
aktív tag
Ami rettenetesen idegesítő, hogy sötétebb képeknél vagy weboldalaknál lejjebb veszi a fényerőt ha automatán van, tehát nem csak a fényviszonyokhoz képest állítja...
-
Cabrio
aktív tag
Ebayről rendeltem mágneses töltőcsatlakozót, de amíg ideér, félek letörik az ajtó.
Nektek elég jól bírja a nyitogatást? -
Cabrio
aktív tag
Nálam a Jézuska jövőre fogja meghozni valószínűleg.
Én is Note2-t váltanék le, tehát kíváncsi vagyok a véleményedre azután.
Emlékszem, amikor a Notát megvettem, mindenki megjegyezte, hogy te jó ég mekkora telefon és hogy minek ekkora.
Még én is egy darabig meg voltam győződve róla, hogy nem vagyok normális, mert ekkora tepsit vettem.
Mára már úgy megszoktam, hogy kicsinek találom, igénylem a nagyobb kijelzőt, ami sztem az Z Ultra lesz
Kérdésem csak annyi lenne, hogy nem túl nagy az már a hétköznapokban?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest