- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gtr
senior tag
.
-
m3gtr
senior tag
sziasztok
Tudok egy eladó Z Ultrat. -
m3gtr
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3435 üzenetére
A kocsiban a pioneer fej blutoothon keresztül játsza le a zenét a telefonról. Menet közben mikor érzékel más eszközt, mindig megakad a lejátszás egy mp re. Akkor ez telefon függő mert almásnálnem csinálja. Köszi a választ.
-
m3gtr
senior tag
sziasztok
Szerintetek meg lehet oldani valahogy, mikor a blutooth be van kapcsolva, ne keresse automatikusan a többi készüléket? -
m3gtr
senior tag
sziasztok
Valamiért nem tudok hívást indítani és ezt a szöveget írja mikor hívni akarok egy számot. "A hívásátirányítás feltétellel engedélyezve van" Volt már valakinek hasonló? Mit lehet csinálni? Reset meg volt és semmi, ugyan az. Hívni tudnak de én nem tudok hívni. -
m3gtr
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3013 üzenetére
-
m3gtr
senior tag
sziasztok
Tudja valaki hogy lehet ki kapcsolni ezt a szöveg javítást, rohadt idegesítő. -
m3gtr
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2970 üzenetére
Én is be szereztem nem rég egy ilyen kínai csodát, először minden szép és jó volt, de kb 6 hónap után elkezdett szépen leépülni magától. És az össze s ismerősöm így járt ezekkel az olcsó telefonokkal. Ezt megelégelve, egy életre elegem lett a kínai vacak telefonokból és váltottam Sonyra. Ég és füld a különbség már kézbe vétel után is. Én lebeszélnélek a kínairól.
-
m3gtr
senior tag
válasz
IamSociopath #2962 üzenetére
köszi mindenkinek
-
m3gtr
senior tag
válasz
IamSociopath #2960 üzenetére
Igen, az sd kártya miatt volt, mert vettem bele egyet és valami gagyi kártya volt. Átmásolás után szépen eltűntek a programok ez meg itt maradt.
-
m3gtr
senior tag
válasz
IamSociopath #2955 üzenetére
-
m3gtr
senior tag
sziasztok
Tudja valaki hogyan lehet a sérült ikonokat el távolítani? Nem tudom törölni, mert azt írja ez a program nincs a telefonon, de a rossz ikonja ott maradt. -
m3gtr
senior tag
Frissítettem, és ha más is megteszi, kérem mondja el hogy milyen változásokat lát, mert én semmit.
-
m3gtr
senior tag
válasz
IamSociopath #2723 üzenetére
-
m3gtr
senior tag
sziasztok Van arra valami megoldás hogy a fehér az még fehérebb legyen a telefonon, nekem kicsit sárgásnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest