- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
M_AND_Ms #21397 üzenetére
Ez "céges" busz így nincs sok választás
(#21398) dekrer: asszem marad a Z eredeti fülese...
/nagyon nagy a választék és szinte lehetetlen választani a sok/hasonló termékek közt.../
Nem mint régebben mikor egy autóra éveket kellet várni míg behozták az országba és megkaptad... hiába volt rá pénzedpl.
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Esetleg egy linkkel meg tudsz dobni, mert nem találom a megfelelő "totyikot"
/vagy rossz néven kerestem../(#21389) kalimera: am. eredetivel sincs különösebb gond, de pl. buszozás közbe a buszt jobban hallom mint a zenét... pff. meg a vezeték az nem a legjobb "megoldás" (szeretem a vez. nélküli eszközöket..)
(#21391) Fényvadász: jónak néz ki és eBay -en csak 7.800 HUF az ára...
L
-
MaxxDamage
félisten
Ez am. jobb mint a "gyári" Z-hez kapott cucc ? [link] (hangosabb ? , vagy van némi különbség minőségileg ?) , mert vacilálok rajt, hogy kéne-e venni vagy sem...
/a BT és Stereo egy jó dolog alapjába véve.../
L
-
MaxxDamage
félisten
Azt vettem észre, hogy a Z "készenléti" állapotban semmit sem merült semmit. Ez nagyon teccik! 4.4 - gondolok itt az ON gomb megnyomásra és a képernyő elsötétül... Egy éjjel így hagytam pl. és semmit se merült.
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Szerintetek ez megéri a Z-re ?
[link] /van rajt jelenleg, de a felrakása nem a legjobb, meg kicsit el****ottra sikerült, mert 4-5x levettem és fel aztán került alá kis "kosz" így cserélnem kéne... - a hátlapi az tökéletesen felkerült !
/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pepe091 #21154 üzenetére
Természetesen mindig beazonositom magam a rendszerbe (1412/9/MT megadás/0/3/jelszó) és lehet várni míg ügyintézővel beszélhet az ember...
ma panaszt is tettem, hogy "nem" volt elérhető, vagyis senki se vette fel vagy nemtom hogyan is megy. Sokat vártam és 3x hívtam... A legvégén mindig mintha letették volna a kagylót (30-40perc várakozás után...) gondolom letelt a max. idő ezért bontotta.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
isti215 #21146 üzenetére
Mivel új telefont kaptál így a garancia idő is újra kell, hogy induljon... (új telefon kézhezvétel napjától, vagy számla/garipapír kiáll. dátuma szerint) /telekomnál nem kapsz kézbe garipapírt... az letölthető a weboldalról bejelentkezés után../ mivel teljesen új eszközt kaptál amire a régi telefon garancia nem érvényes.. (új telefon, új SN szám, új garancia...) de ennyi idő alatt már felhívhattad volna a szolgáltatód és megmondták volna...
/ha nem jól mondtam volna akkor elnézést, de elvileg ez a normális tényállás MO.-n/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
expendables #20494 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
expendables #20490 üzenetére
Most nagy "láma" leszek.. mi az a KitKat ?
(sose használtam és nem tudom mi is az...)
Gondolom valami App... egy linket megköszönnék !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
expendables #20488 üzenetére
Ezt a képet, hogy mentitek így ki ?
/nekem am. teljesen más a dolog... Google Play csak 3% pl../L
-
MaxxDamage
félisten
Az miért van, hogy néha mikor kikapcsolom a telefont akkor nem kikapcdol, hanem csökkentett módba újraindul...!?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#35914496 #20135 üzenetére
Köszi így már megy, de VLC -t megnyítva semmit se látok, amit leírtál abba az esetben VLC -t indítva azok vannak csak a listán amik TC -vel voltak VLC -ve megnyítva... (így elb*szták ezt ?
)
(#20136) dekrer: na igen... ez így nagyon nem teccik és nagyon elk*rták na !!!
/korábban csak megnyítottam a VLC -t és az összes film ami volt a kártyán megjelent képpel meg minden... de most még a film kép(e) sincs ott... csak a VLC ikonja
/am. akkor már egyszerűbb mindent TC -ből startolni mint az appokat megnyitní nem ?/mint a PC-n kb.../ pff.
L
-
MaxxDamage
félisten
4.4-nél mi a megoldás arra, hogy a VLC lássa a videókat az SD kártyán ?
/1db-ot se lát amúgy.../ SD-t se tudom beáll. neki, vagy rosszul csinálom...L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Roland861010 #20023 üzenetére
Én a teljes "rendszer" híve vagyok (föleg abban amihez nem értek...) :-P
és a lényeg, hogy minden OK...(#20025) morzsola : nekem is megmaradt minden, csak pár dolgot kellett beáll. ismét, de az inkább jobb mint a teljes rendszer "legyalulása" és minden ismételt felrakása...
/ennyi belefért/ és kijelző is maradt, meg majdnem minden beáll. (battery-ről nem tudok nyilatkozni, mert még a 4.3 -nál se állt be rendesen (mivel még 1 hetes kb. a telefon)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Roland861010 #20014 üzenetére
Én csak Updateltem 4.3-ról 4.4 -re a T rendszerén (vagy minek nevezzem) és minden tökéletes !
/én se tudom sokan mit nyavajognak... hisz minden OK, vagy nem !?/
Nekem pl. mikor felrakta akkor minden sz*r volt , de egy kikapcs/bekapcs után már minden OK volt...L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #19980 üzenetére
Ez a sárga Samsung EVO SDXC is megfelelő bele igaz ? (64GB)
/SAMSUNG MICRO SDXC EVO 64GB 48MB 64G 64 G GB MICRO SD UHS-1/
(8-9 ezer HUF nem pénz érte...)(#19981) Daw93: nekem jelenleg egy Kingston MiCroSDHC Class 4 16GB van benn (nem valami nagy, főleg .mkv 720p és 1080p filmeknek kevés /x264/
) ezért minimum 32GB, de akkor már inkább a 64GB -ot választanám bele ! (sok zene és film elférne rajt...)
/16GB -hoz képest../
L
-
MaxxDamage
félisten
Lehet nem konkrétan ide tartozó téme (ezért OFF)
A Z-be akarok venni memory kártyát, amit kinéztem az 64GB , Samsung , Samsung EVO , Sony ,
Kérdésem az volna, hogy a Sony és Samsung EVO SDXC , a sima Samsung SDHC..
nos valaki tudja mi is a különbség az SDHC és SDXC közt ? (EVO nekem jobban bejön... pl.) vehetem nyugodtan ?(EVO pl. LifeTime garis... többit nem is néztem így...)
Válaszokat előre köszi !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
thebencus90 #19968 üzenetére
Köszi közben kinyomkodtam / megtaláltam!
(nagyon sok a beáll. lehetőség...)rocks: most töltöttem (100%) és már csak 80%-on van... (kis nyomkodás meg update és szinkronizálás.)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #19962 üzenetére
beáll./fiókok/facebook
vagy a kapcsolatok/megjelenítés alatt az online kapcsolatok ha bevan jelölve akkor nincs 1db tel. szám se.. (franc se érti ezt na)(vagy én vagyok nagyon hülye... vagy a telefon nagyon okos !)
Megoldva! (kilegoztam...) most a képeket nem látom csak ha kiválaszrom az adott személyt, de ráfrissítek és talán beupdateli...
L
-
MaxxDamage
félisten
Volna egy problémám...
Az új Android Update óta nincs benn a névjegyek közt azok a személyek akik facebook-on is megvannak és telefonszámuk nyilvános !
hiába szinkronizálom , integrálom vagy törlöm ki és újra csatlakozom és csinálok újra mindent.. esetleg valami megoldás erre ?/fontosak nekem azok a számok és nevek a facees fényképekkel, hogy meglegyen a névjegyek közt...!/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
expendables #19852 üzenetére
+ 1 !
/na de azért neki sincs annyi ideje, vagy mégis !?
/
a lista még nem ért ide hozzám, elakadt valahol talán ? /kedves dekrer/L
-
MaxxDamage
félisten
am. ami számomra egy undormány az a bekapcs. utáni betöltő képernyő... hát nem teccik egyáltalán !
a 4.3-as jobb volt és szebb ! (ez meg a mostani egy kék hátterű mozgó semmi kb...) vicc na !
másikon (4.3) szép színes vonalak kiadták a kijelző csodálatos kinézetét pl. !(#19850) BalaG : nem lehet valahogy lecserélni a töltő képernyőt ?
/tudom mindent lehet.../ csak kérdés, hogy valaki tudja-e a módját a cserének...
L
-
MaxxDamage
félisten
Felraktam és sok változást nem tapasztalok, de a lehúzás. Főképernyőn mintha lassúlna / akadna... meg a bill. és szöveg bevitel is lassú (szerintem)
és maradt minden app/menü ahogy volt!L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#09819904 #19824 üzenetére
Köszi, ez meggyöző válasz volt !
/am. teljesen gyári 4.3-am van amit úgyanígy updateltem a rendszerről / netről WiFi-n keresztűl/
Akkor asszem megnézem, elvileg minden beáll. -om marad ahogy volt igaz ?
/nem akarok teljesen új rendszer miatt fél napig állítgatni és telepítgetni újra az appokat.../L
-
MaxxDamage
félisten
Nah megnéztem a frissítést a telefonon keresztűl és azt írja, hogy található új (nálam a 4.3 van ugye)
és ez a verzió: 10.5.A.0.230 -> 337.4 MBHonnan tudjam, hogy megéri-e leszednem ezt a verziót ? (értem úgy, hogy ez végleges verzió...
)
Semmit nem tudok erről, a verzióról, hogy mit is tartalmaz.... valahol van info erről ?L
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm a válaszokat!
Igen a nap erejét magába veszi a szép fekete cucc és edzett üveg... Belegondolva nem is meglepő!L
-
-
-
MaxxDamage
félisten
Z-hez kapható külön a gyári fülhallgató?
Tesó nem bírta kívárni a 3hónapot és mivel Vodás kezdetektől, így vett náluk egy S4-et 20k befizetéssel havi 5000 HUF-ér... (szerintem az nem ért annyit)
A Z-t mutattam neki és a fülbigyója nagyon teccik neki! (nekem is, mert a minőség tökéletes)
Am ki mit használ zenehallgatásra? (Apple.) eredeti walkman App -nál van esetleg jobb?Ezt az autó szöveg beírást lehet valahogy be/kikapcsolni? /Zavaró/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
korcsillio #19263 üzenetére
Szia,
Ha jól emlékszem 52k-ér láttam valahol.
(Google am. A barátod)L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
a-a , gyárilag rajta volt mint böngésző...
(#19244) csiziktomi: a Chrome számomra azért jó, mert PC-n is azt használom millió mentett könyvjelzővel... és így telefonon is elérhető minden, még csak írkálnom se kell... felh. név és jelszót sem - másik böngésző meg csupasz.
L
-
MaxxDamage
félisten
Az mennyire normális dolog hogy a telefon megfagyott Chrome közbe és kis idő után kiírta hogy rendszer UI nem válaszol és be szeretném-e zárni (vagy várakozás) ...
Ezt már más is tapasztalta ? (mi ez pontosan?)L
-
MaxxDamage
félisten
Gondolom ez nem a legjobb...
Jelerősség: -108 dBm 35 asu
Mobilh. típusa: LTESaját telefonszám: ismeretlen (ez miért is az neki
)
L
-
MaxxDamage
félisten
Ez a 30min töltés (kikapcs áll.) mindig el kell végeznem , vagy csak első alkalomra ? /ami a telefon hátsó részén volt a fólián jelezve.../
Választ előre köszi !
(#19127) dekrer: köszi !
L
-
MaxxDamage
félisten
Mi a megoldás arra ha nem játsza le a Chrome a webcamos élő videót / adást ? (PC-n a Flash Player a megoldás erre, de androidon?)
L
-
MaxxDamage
félisten
Nekem alapba jelezte a telefon a szoftver frissítést mikor csatlakoztam a netre WiFi-n kerezstűl
(#19075) dekrer: igen.. jó, hogy mondod ! ezért vettem gépbe is Pro SSD -t , mert 5év gari van rajt + 2 hónap, mert regisztráltam a rendszerbe
így meggondolandó inkább ha azt vennék bele pl. EVO-t vagy jobbat... nem tudom mit illik telóba venni , Kingstont amit korábban szereztem 16GB -ot azt raktam a Z-be /ha tudsz jó áron szerezni, vagy link , vagy bármi akkor ne tartsd magadba és P.Ü. formába dobd át eme info-t !
"a gari egy fontos tényező"/
L
-
MaxxDamage
félisten
"Memória bővíthetősége 64GB microSDXC" --> ezek szerint 32GB -os kártyát lazán belerakhatok ? (vehetek bele) de lehet elég a 16GB -os is ami jelenleg van benn
meg az a Sony PC Companion tök felesleges ha van AirDroid ugye ? (ez jöbb mint a Sony PC C) ahogy néztem
(#19073) dekrer: mind1 milyen márka ? (pl. toshiba is jó) láttam jó áron 32GB -ost
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#35914496 #19057 üzenetére
Persze, jelenleg itthon vagyok (már töltőn is van)
/tokból ki se kell szedni/
am. ezzel a tokkal az a bajom, hogy az eleje lefelé nyitható / lehajlítható és elég batár az a felület így telefonáláshoz a hátlapra kell hajtani, mert lelóg az a felület és hülyén néz ki(am. korrekt...)
L
-
MaxxDamage
félisten
Akkor állapotát miért írja, hogy "kisülés"?
Még hány %-nál érdemes töltőre rakni? /áll. használat esetén/L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pit stop #19045 üzenetére
Épp azt néztem, hogy a tokból ki se kéne vennem.. és ha már nem tartalmaz gyárilag a csomag DK26-ot akkor használom így... mert minden telefonon található csati hozzáférhető (pont megfelelő a tok kialakítása..) és nem szándékozom vízbe vinni pl. de az esőt csak bírja ha épp úgy alakul...
/meg van rá gari is, ha gond lenne vele... most épp azon a +biztin gondolkodom, hogy megkössem-e és melyiket érdemes..!?
- Telekom telefonbizt./
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#35914496 #19025 üzenetére
Értem !
Akkor írhatnak rá akármit, mert nem az határozza meg a mA-t...
/hanem maga az adapter... (az mind 1500mA -s gondolom.. (gyárilag) - csak az a lényege, hogy nem kell az ablakot nyitogatni és egyszerűen tölthető a "keretbe" való csúsztatással , csatlakoztatással/
a dokksin az 1800-as érték azért van feltüntetve, hogy azzal jelezzék a max. terhelhetőséget / adapter (gondolom én)am. itt látom ez "dobozos" termék... sz.al nem csak egy zacsiba van berakva azt jólvan
[link]L
-
MaxxDamage
félisten
& (#19021) dekrer & (#19022) darvinya , bocs mindenkitől, de az valójában 1800mA lenne (maga a dokksi) és ugye 1500 -on menne max. az adapter miatt mint kolléga korábban említette...
/vaterán van 5000-ért + posta (800huf) azt akkor egy hamis darab mi ?
/
eBay -el csak az a gondom, hogy nem 1-2 munkanap mire kézbe kapom... főleg Free P&P -s terméknél (WorldWide)/volt mikor közel 40nap volt mire kézbe foghattam valamit Singapore-ból... jött/
L
-
MaxxDamage
félisten
Nagyon sz*r lett az első fólia felrakásom...
A hátsó még jó is lett (perfekt)e
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#35914496 #18996 üzenetére
Köszi és Cris99-nek is !
(aminek előnye van, hátrányban is szenved , mint minden az életben
)
Még meggondolom ezt a kiadást, de asszem az előnyét nézve megéri megvenni (nem akarom nyítogatni a fedelét 2 naponta pl.) más fedelet meg csak akkor nyítottam fel mikor beraktam a memkártyát meg sim-et.. így kb. csak akkor kéne kivenni a tokból mikor a dokkolóba raknám.. az meg nem nehéz, ez a tok amit vettem ma jött meg és egy szép darab , hátlapi része műanyag tok+bőr , eleje bőr és a teteje (csukható rész) egy mágnes ami bőrbe van ágyazva vagy mi
/megérte az árát remélem/
ma felrakom a fóliákat is ha lesz kis ídőm (takarítok azt utána)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
SkyS1gn #18993 üzenetére
nem 1800mAh ?
/töltő simán 1500mAh az világos/ bár az a +300mAh sokat nem dob rajt...
akkor sok értelme nincs is... csak a pénzköltés kb.(#18995) kalimera: akkor számomra ez felejtős
az adapter kábele meg elég rövid... x10 Mini Pro kábele sokkal jobb (lehet rákötöm azt az adapterre, mert ugyanaz a két kábel, csak adapter más mAh)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#65577472 #18986 üzenetére
Köszönöm !
/akkor nyugodtan megvehetem, érdemes
/
(#18987) kalimera: arra gondoltam, hogy belerakom a telefont a dokkolóba és elindítom a filmet (ami az SD kártyán található pl.) és lerakom az asztalra vagy bárhova (és nem kell kézbe fogni).
, magyarul fix.-en van egy helyre lerakva.
"Csak töltésre használható anélkül, hogy az USB takarót kinyitnád." --> ez is egy jó dolog ! (szerintem)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#65577472 #18984 üzenetére
Nekem is teccik, még1x köszi !
Am. a dokkoló pontosan mire is jó ? (pl. belerakom és tudok kényelmesen filmet nézni ? - nem kell a telefont kézbe fogni ?)/ez "eredeti" Sony lehet vajon ? [link]/
Ajánlhatnátok még pár hasznos programot, mert sajnos sokat nem ismerek
L
-
MaxxDamage
félisten
Mikor megjött a teló, 4.3-ra Updatelt , mi a különbség az "eredeti" és a 4.3 közt ? (jó értelemben, ha van észrevételek alapján)
Kamera így első ránézésre nincs vele gondom.../remélem jól látom/
+ a mai nap kaptam 16 után az igazolást, hogy Futárnak átadva a "csomag"
remélem elégedett leszek... (utalással fizettem)L
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Star Trek
- Battlefield 6
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest