- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
naturepalmer #6145 üzenetére
Ha ez ilyen lesz én behugyozok!
De gyönyörű
-
SkyS1gn
félisten
válasz
DrTechnoid #6043 üzenetére
De
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SzőkeKapitán #6041 üzenetére
Énis arra gondoltam hogy az érintópanel hálózata.
-
SkyS1gn
félisten
Eddíg nemtudtam mi az a csíkos izé a kijelzőn mikor ki van kapcsolva és közelről nézi az ember, most látom az valami áramkör?!
Gondolom az Opticontrast panel kialakítás miatt...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Nodika88 #6037 üzenetére
Mint az állat
Egyik csávó le nem vette a szemét a telóról mondom mindjárt kicsórja a kezemből szemmel
2közül az egyik megmenekült kép, néztek más miatt is...
Másikat nem rakom be mert túl szexuális
-
SkyS1gn
félisten
Lehet.. hogy mégis csak az SD kártya....
Egy újraindítással "el tudom baszatni" a képeket most, tehát tesztelgetek, most .253 és ha sd-re mentek, restart a kép szar, beslőre mentek resttart a kép jó..
Felpattintom a .307et ls megnézem azzal is, ha ugyanez, akkor.... kinyírom az eladót!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SkyS1gn #6004 üzenetére
Én a .307-es fw-re gondolok... ezek azután készültek, sőt, a tegnapiakat se nyitja meg amiket tesztnek csináltam, de most az hogyan lehet hogy visszanézem jó a kép és egyszercsak beszarik? Csinálok egy képet, egy ideig jó aztán elszaródik
Meg lehet ezeket a képeket menteni valahogy? A retkes kurva hétszentségi pedig rohadt jók lettek.. az a vicc facebookra is löttem fel 2 képet akkor még jóvolt, aztán azóta meg se tudom nézni azokat se.
Na a videót amit még megnéztem csúzda csúszásról most már az sem játszható le
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
HAGYJÁTOK MÁR ABBA!
-
SkyS1gn
félisten
Ha belgiumosat flashelem fel wipe nélkül abból lehet valami? Magyar van abban is neM?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SzőkeKapitán #5818 üzenetére
Akkor rohadjatok meg mindketten!
-
SkyS1gn
félisten
Készülget a videóm is lassan, csak bekavar az idő is...
Itt egy kis részlet -
SkyS1gn
félisten
válasz
cassius.clay #5790 üzenetére
Ó végre lesz egy fehér társam, olyan magányos vagyok
-
SkyS1gn
félisten
válasz
cassius.clay #5785 üzenetére
Nincs hiba
Ott a lenyitható 1. hsz
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsmester89 #5774 üzenetére
A fehér? A lila már esetleg
W910-em is fehér volt anno..
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsmester89 #5772 üzenetére
Nagyon nehezen látszik
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsmester89 #5770 üzenetére
Ezért vettem fehéret
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stevenstyle #5768 üzenetére
Your welcome
Örülök hogy örülsz
-
SkyS1gn
félisten
Megoldódott a problémám az Anysoftkeyboarddal is, sziplán csak a fekvő nézetnél kikapcsoltam a teljes képernyős módot, azt sem tudtam hogy ilyen van, pedig szoktam állítgatni
-
SkyS1gn
félisten
Ez az action launcher pro igen tetszik.
Mindent lehet vele amit másokkal is, viszont:
Nincs teljes menü, hanem bal oldalról egy swipe-al jön be, szerintem tök jó.
Felraktam a stark ikonpakkot is, ráadásul a launcherben engedélyezni lehet a shutter amivel ha kétszer rábökünk egy olyat ikonra aminek a jobb alsó sarkánál ott a kis ikon, ilyen widget formájában előjön egy kis ablak
Meg be lehet állítani ehhez egy kontaktot is pl, ami egyből hívható.
-
SkyS1gn
félisten
Nincs valami lista hogy milyen fájlrendszereket kajál meg a telefon? Most itt a kártya tudnék kísérletezni.
win8 csak ntfs, exFAT, FAT32 ben formáz....
-
SkyS1gn
félisten
"Tokot meg nem vagyok hajlandó venni egy ilyen szép telefonra"
Na végre valaki aki megérti a szépséget
Hát énis bírnám a ZL-t de így utólag nembaj hogy Z lett mert akarok vízalatt videózni strandon meg böszmülni vele
Sok sikert a ZL is jól összerakott telefon!
-
SkyS1gn
félisten
Nekem úgyvolt az lesz, aztán kifogyott az országból nekem meg sürgős volt, így fehér Z lett.
Szerintem ugyanaz mint a Z, én anno bebocsájtást kértem ide a topicba, miven hw-ben ugyanaz, legtöbb Z-s dolog igaz arra is, ami nem külső téma.
-amúgy amit linkeltél nincs szó törésről csak azt írják hogy gondoltak rá a szifon után ezért most megkérdezik hogy mi a helyzet!
Tessék kommentelték is:
"Title of the article is misdirecting because it gives the impression as if there are reported issues. The people who only read the titles could easily spread rumours about that."
És úgylátszik te is ebbe a hibába estél
-
SkyS1gn
félisten
Na megvan a 32GB-s kártya, hogyan tudok alkalmazásokat átrakni? Tudom hogy nem mindent lehet de itt rámegyek egy app-ra és nincs ott hogy áthelyezés...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsmester89 #5689 üzenetére
Majd ha eléggé elterjed és sok embernek lesz ilyen telefonja akkor jobb lesz!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsmester89 #5665 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem jó, csak messze van az említett Xears-től
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Mekkkecske #5663 üzenetére
Az alap headset sem katasztrófa, de ha komolyabban érdekel a zene akkor ajánlom a Xears füleseket, pl ami nekem is van XE200 Pro, a legkiegyensúlyozottabb füles, érdemes benézni itt PH-n a Xears fülesek topicjába, ez a legtöbbet használt füles, szeretjük is.
Nagy metálos ismerősöm igen érzékeny füllel rendelkezik, Sennheiser CX300-am volt elötte aztmondta hogy hát ok... aztán meghallgatta a XE200Pro-t és vett egyből egyet, aztán vett másik ismerősöm is ugyanilyet
Én electro, pop, house, light dubstep zenéket hallgatok és arra is pörfekt
themebuilder kolléga foglalkozik az árusításával!
-ja hogy headset? hoppá
Mindegy itthagyom mostmár az irományt. -
SkyS1gn
félisten
Ezt a "húzza ki a töltőt energiát takarít meg" szarságot nemlehet kikapcsolni???
-
SkyS1gn
félisten
Hát cwm-ből kell flashelni ha jól olvasom ahhoz meg root kell.
Először rakd fel a Greasemonkey-t, aztán pedig itt a yt center!
Sok mindere jó még, pl középen van az oldal, egyből nagyban és hd-ban indulnak a videók... stb... adblockerrel ötvözve még hirdetések sincsenek a videók alján.
-
SkyS1gn
félisten
.253-ra van már root?
Fel akarom rakni a hangerős képkészítés modot mielött majd strandra megyünk mert kell az a víz alatt
-
SkyS1gn
félisten
No csináltam megint pár képet úgyis kérdeznek itt többen a kameráról, tessék megnézni, szerintem igen jók lettek. Direkt eléggé mostoha fényviszonyok között lőttem majdnem mind, éjszakai módban (kivétel a tűz)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Érdekes, azt tudom hogy az éjszaki mód az ISO-t leveszi, de ha normálba próbálkoztam kisebb iso-val se lettek ilyen szépek.
Jó ez az éjszaki mód, csak tovább kell tartani egy helyben a fényképezéskor!
ezzel a részleges színnel is lehet hülyéskedni, ahova böksz azt a színt jeleníti csak meg, de maga a képminőség ebben a módban nem a legjobb
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsmester89 #5568 üzenetére
Ha ilyet ráraksz erre a lady-re akkor én magam megyek el hozzád leszedni róla!!! Fúj!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
bolondember #5539 üzenetére
Nem lehetlen, changelogban benne volt az optimalizáció, bár énsem vettem észre dehát akkor tessék
-
SkyS1gn
félisten
Így oké, mert a ps mobile egy bullshit
(#5523) Hami33 Az, kicsi, oldalt van, jobbkézzel simán befogja az ember, halk és torzít is.
Viszont a telefon vízálló, így elnézem neki hogy nem egy 5.1
60-70% hangerőig szépen szól, tisztán.
Valahogy meg kellett oldaniuk a vízállóságot, mondjuk nem is sokat használom kihangosítva.
-
SkyS1gn
félisten
Éjjeli képekhez vakuval ajánlom a 400as ISO-t, valami brutális mennyivel jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest