-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
Jelentem megjott az edzett uveg... mindenkinek ajanlom... 0,3mm es belefer a gyari dokkolba... Ugy is h van meg hatlapfolia...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Firka30
tag
Frissítettem tegnap 5.0.2-re,viszont azóta nem tudok másolni pc-ról se belső se külső tárhelyre
Ez mitől lehet?
pc kiírja,hogy másolás,azt' csak áll egy helybe.
-
thebencus90
csendes tag
T...-re jött valakinek már 5.0?
-
polcsy1
tag
válasz thebencus90 #27104 üzenetére
flashtool-al rakj fel egy függetlent, legalább nem lesz tele a szolgáltató hülyeségeivel
-
Deck
titán
Holnap frissítem a kiemeltet, csak még pár dolgot kipróbálok
PS5
-
ADAM1337
nagyúr
Köszönjük.
Esetleg a faster gps is mehetne a kiemeltbe(valahol a root hasznossága résznél), mert nálam a gyári soft-oknál hiába eu-s a régiókódom ázsiából keres szervert.Ezt kiegészíteném az alá húzottakkal.
"A ROOT-olás előnyei:
- Reklámblokkolás (Adaway)
- Sok felesleges gyári app törlése ( Csak a helyet és RAM-ot foglalják. Minek legyenek fenn, ha semmi szükségünk rájuk?)
- Sok hasznos programnak kell a ROOT jogosultság. Pl:
Titanium Backup(backup készítés, helyreállítás akár teljes rendszer+appok és data-k),
CWM(egyedi recovery), ROOT Explorer(különböző rendszer szintű fájlok modosítása, gps.conf build.prop), Greenify(app hibernálás fogyasztás csökkentése), SD Maid (kiszedi az app maradványokat)"[ Szerkesztve ]
-
Imike20
senior tag
Hamarosan kiderül milyen a nyalóka! Jelezte a telcsi a frissítést! :-)
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
Daw93
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem elég szar az 5.0
Nagyon melegszik a gép, ennek hatására visszaveszi a kraftot, (vagy mivel forró, csökken a hardverek hatásfoka) és laggolni kezd..
Maga a telefon szerintem lassabb lett működésben, a hangszóró halkabb ami főleg felidegesít és az XLoud is eltűnt a beállítások közül - bár nem hiszem hogy emiatt, annyira sokat az sem dobott rajta csak 1 keveset (nem frissítettem a music appot, még a neve is walkman). Fülessel semmi baj, sem a beszédhangszóróval, azok még mindig jól szólnak.
Az antutut próbáltam ki egyszer, kíváncsiságból, 25700at sikerült neki gurítani, ami elég sok a Z-hez képest (4.4.4 rootolt romon 24000 volt a max nálam, tudom ezek nemsokat jelentenek)
Az akksi kicsit jobban bírja. A független hongkongi rom van rajta, rootolva még nincs, de erősen gondolkodom hogy visszategyem-e a 4.4et vagy 4.3at. Vagy talán még kipróbálok más lollikat, a 4.4-nél is a francia rosszabb volt mint a CE verzió..GTA Online: Daweee93
-
törölt tag
Azért ez a hangszóró halkulás eléggé problémás lesz, hisz már nem egyszer panaszkodták rá, mióta kijött a Lollipop. 4.4.4-en - véleményem szerint - alapból kissé halk az egész cucc, hát hogy még ettől is halkabb legyen? Jajjajj...
-
Daw93
senior tag
Akkor mivel magyarázod, hogy a 4.4 CE verzió szinte tökéletes volt, a francia 4.4 meg gyenge közepes? mind 2 független volt.. Azért még adok 1-2 esélyt az 5.0nak, hátha.
(#27119) Xiawave: Annyira nem drasztikus a halkulás, de én mivel sokat hallgattam rajta zenét, egyből feltűnt. Majd hátha lesz 1-2 hibajavító csomag ami esetleg javít rajta valamennyit.
[ Szerkesztve ]
GTA Online: Daweee93
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok!
Ismerősnek Lollipop frissítés közben megállt a fríssítés. Azóta fekvő robot van. Hogyan lehetne életet lehelni belé? Előre is köszönöm a válaszokat!" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Deck
titán
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Látom, hogy ezen a telefonon elöl 2 hangszóró van és egy oldalsó is a jobb oldalon.
Azt, hogy mikor melyik szóljon, azt hogy lehet kiválasztani?
Kell ahhoz vmi alkalmazás, vagy pl, ha elindítok egy filmet, akkor az előlapiak fognak szólni alapból, vagy csak az oldalsó, ez hogy működik?Ja és most a 4.4.4-es android van rajta ( T-Mobil ), olvastam, hogy a nyalókás is elérhető ehhez, bár nem jelez újabbat. T-Mobilnál ezek szerint ez a legújabb, vagy nálunk még nem érhető el hivatalosan az 5-ös android?
[ Szerkesztve ]
-
npnp
tag
Hello
Ismerősöm telefonja többszöri nekifutásra sem frissül Lolira...Telekomos szakértő szerint a root miatt.
Próbáltuk már alapállapotba hozott 4.4-ről, úgy sem...
Ötlet?
P
-
xxman
senior tag
Üdv!
Került ma hozzám egy Xperia Z.
A probléma az lenne hogy ha usb csatlakozójába dugok adatkábelt/töltőt, ahogy érintkezés van, a telefon kikapcsol, és lefagy lényegében. Ha lehúzom róla, akkor be tudom kapcsolni (de magától nem kapcsol vissza).
Nem tudom hogy emiatt, de azt vettem észre hogy egy ilyen "reboot" 10%-ot is meríthet az akksin.
Dokkolóról rendesen tölt.
Ezen kívül a rezgő motor mikor a telefont megvettem, a találkozón még működött, hazafele is még, másnapra már nem. Mit lehet ezekkel kezdeni?I just wanna have some fun.
-
ADAM1337
nagyúr
Telekomos szakértő ?!
Ha nincs letiltva az update center akkor mennie kell.
De írd le mit próbáltatok úgy egyszerűbb lesz átlátni mi lehetett a baj.(#27134) xxman: Nem lehet hogy beázott és most jönnek ki a nyűgjei ?
Szerviz, vagy szereld magad ebay beszerelés viszont a hátlapi ragasztót vadászni kell jót. (Szerviz szakszerűbb megoldás.)[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
És most teszteltem újra: sima hálózati töltőről nem tölt, be sem kapcsol közben és erősen melegszik.
(#27139) ADAM1337 : Az erős melegedés után hirtelen bekapcsolni sem tudtam, 2perc pihi után bekapcsolt, a folyamat 3%-ot merített.
Ezen gondolkodtam én is, csak elég drága 10 vagy több ezres feltéve ha lehet nem is ez a hiba.
Valami ötlet ennek tesztelésére? Mit lehet ilyenkor tenni?[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
szityu161
tag
Üdv!
Van akinek csinál olyat a lollipop hogy gondol egyet és egyik pillanatról a másikra leállítja a telefont? Kèt napja van fent az5.02 ès ma már nègyszer csinált ilyet a telefon. Az elmùlt 2 èvben akárhogy romoltam, egyszer nem törtènt ilyen -
MaxxDamage
félisten
A "Z" -re milyen program javasolt e-book olvasáshoz? (.pdf)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
M_AND_Ms
veterán
válasz MaxxDamage #27148 üzenetére
A pdf az nem kifejezetten ebook formátum, max az ebook olvasók ismerik. Amúgy, nekem gyárilag fent van OfficeSuite ingyenes verziója, az megnyitja a pdf-t, illetve valahogy felkerült -azt hiszem a GoogleDrive-val- a Google pdf olvasója.
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
MaxxDamage
félisten
válasz M_AND_Ms #27149 üzenetére
Nekem a Drive PDF-olvasó és az OfficeSuite van fent jelenleg, de gondoltam hátha használ valaki valami jobbatL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest