-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap felraktam az összefoglalóból az 5.0.2-t. Az lenne a kérdésem, hogy a google által automatikusan lementett wifi jelszavakat miért nem szinkronizálja vissza a telefonra telepítés után?
2 hete raktam fel egy telekomos rendszert (4.4.2) (azelőtt 4.3 existenz volt), akkor felmentem a wifimre és mindent (beállítások, programok, háttérkép, wifi jelszavak, kapcsolatok) fel is szinkronizált a telefonra. Most meg semmi. A wifi jelszavak lennének fontosak.
Valaki tud ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Én nem ismerem ezt a Z-t, de nagyon karcsú az akkuidő...
Reggel 7-kor vettem le töltőről, most 68%-on vagyok.
39perc kijelző idő, 24 perc GPS, 0 telefon hívás, pár perc Wifi-s internet.Ez ilyen ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
törölt tag
válasz eladogeppc #27452 üzenetére
GPS sokat levesz, egyébként most van du. fél3, gondolom használod még kicsit, akkor is ki fogja bírni estig.
Két napot ne várj el, de szerintem más telótól se. -
Jumapili
tag
válasz eladogeppc #27452 üzenetére
A telefon fizikailag is karcsú, az akkumulátornak nem sok hely maradt.
Amikor nem kell valami (képernyő, WiFi, GPS, …) azt kapcsold ki.
A Greenify alkalmazással a saját futó alkalmazásaidat leállíthatod.
A gyáriak közül, amit nem használsz, azt letilthatod.
Alapvetően ez egy telefon, tud sok minden mást is, de akkor gyorsabban merül. -
Michaelervin
csendes tag
Sziasztok. Tegnap délután netezés és zenehalgatás közben felforrósodott a telefon és kikapcsolt. Fél óra múlva mikor visszakapcsoltam 57%-on volt az aksi, de egyik pillanatról a másikra azt jelezte hogy lemerült és kikapcsolt. Azóta random eljátsza ezt, forrósodás nélkül és utána vagy egy óráig nem tudom bekapcsolni. Van valami megoldás rá vagy vigyem szervizbe? Érintetlen loli van rajta
Köszi a válaszokat előre is -
Steve198310
őstag
Sziasztok
Valami jó fajta CPU vezérlést tudtok nekem mondani ?
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Erről a Nanoshine-ról, hallottatok már? Vajon jó lehet, az ára nem vészes, csak hát így látatlanba... Lehet ez is vmi kamu baromság, jó lenne vmi teszt vagy bármi róla....
Egyébként kijelző védő fóliát honnan lehet rendelni hozzá, mert boltban már nem kapható, nem gyártják ( esetleg a hátlapra valót )..
-
törölt tag
válasz Steve198310 #27456 üzenetére
On-demand
-
kárátékutyá
őstag
Üdv Mindenki!
Tegnap óta tulaja vagyok egy Z-nek. N5 és M7 után kicsit visszaesés a kijelző, de meglepően fluid egy Samuhoz képest is. Gondolkozok a Loli felrakásán. Majd visszaolvasgatok tapasztalatokról.
-
uveges13
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megjöttek a telefonhoz a nyitófülecskék amiket rendeltem. De sajnos kicserélni még nem sikerült, valaki tudna segíteni egy leírással vagy egy videóval, nagyon megköszönném. -
harry3
őstag
Másnak is bajosak a tokok? Eddig az S-lineon kívül nem találtam olyat, ami illeszkedne és legtöbbször fent a jack bemenetnél áll el. Vagy nem tudnak normálisat gyártani vagy már azon gondolkoztam, hogy az én telefonom van elszabva.
-
Steve198310
őstag
sziasztok
melyik az a progi ami le ellenőrzi a készüléket mert valami fut a háttérben?
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Ki milyen nem Stock ROM-ot ajánl ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
törölt tag
válasz eladogeppc #27471 üzenetére
Az 5.0.2 jó.
-
eladogeppc
veterán
Tudom, de én direkt nem Stock romra gondoltam.
-
törölt tag
válasz eladogeppc #27474 üzenetére
Úgy tűnik szöveg értelmezési gondjaim vannak, a NEM szót észre sem vettem.
-
Firka30
tag
Gyári töltő csatlakoztatásánál kikapcsol a telefon...ez mitől lehet?
-
zotyi85
tag
válasz Firka30 #27478 üzenetére
Barátnőmnél is volt ilyen,ő fordítva dugta rá a töltőt és kikapcsolt a teló.
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B760M PLUS D4, INTEL i5 12400F, BE QUIET PURE ROCK, SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB M.2, 2x16GB KINGSTON 3200, XFX RX 6700XT 12GB, LIAN LI O11 AIR, ASUS ROG STRIX 650G, REDRAGON KUMARA, A4TECH BLOODY, Acer Nitro XV322QUP 31,5" IPS 165Hz 1440p
-
Firka30
tag
2 db töltőm van,és csak a gyárival
A másik itthon egy régi N8-é volt,azzal tökéletes,bár picit lassabb.
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Nekem most egy Xperia ZL tipusú telóm van. A saját topicjába le van állva az élet.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám rootolni a telót?
Android 5.0.2 rendszer van rajta.
-
Misua
senior tag
Mióta márciusban gariból megkaptam a vadiúj Z-t (4.4.4) egyfolytába ugrál a hálozat (meló, busz, lakás) LTE> H+ azt vissza. Eléggé bosszantó mivel online játékban nagyon is érezhető
Másnál is van ilyen? -
Scooter86101
tag
válasz zotyi85 #27479 üzenetére
Szia huhhhhhh de ismerős ) nekem is ugyanez volt megvettem nem az hogy fordítva dugtam bele , mert igen úgy nemlehet beledugni de elég ha véletlenül fordítva hozzáerintettem és csako volt neki elsőnek mikor ezt csinálta akkor vadi új csere készülék , és a toltot (gyári) nem cseréltek , aztán jött ugyanaz a hiba másodjára alaplap csere volt , tolto cserével együtt garanciaval azóta jó minden , de előtte mindegy hogy milyen toltovel csináltam mindenegyikkel kikapcsolt , azóta nem csinálja .. és az hogy fordítva nem megy bele az okés , de ugyan ki nem próbálta már meg véletlenül is fordítva bedugni nem erőltetni érzi az ember hogy így nem megy bele akkor fordítva kell, akkor elég is volt annyi neki hogy csak hozzáért .... ugyanez volt nekem is kétszer is ..
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok hogy tudnék drivert telepíteni a telefon nélkül. Sajna csak a boot animacioig jut el s még nem volt a gépre kötve
Üdv Szabi
-
Deck
titán
válasz szaszaboy0 #27491 üzenetére
Flashtool - driver telepítés
De ez a kiemeltben is ott van nem?
PS5
-
Deck
titán
-
kárátékutyá
őstag
Légyszíves segítsen valaki!
Flasheltem a telefont 5.0.2-re, és a leírásban fent az van, hogy várjam meg amíg lemegy a flash, és ha kiírja hogy szétcsatlakoztathatom a telefont, akkor indíthatom újra. Aflash lement, de nem írt ki semmit sem. Jó ideje ez van a képernyőn. Mit tegyek?
Szerk...oké, ott van
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz kárátékutyá #27499 üzenetére
Persze. Root + xposed kell meg egy kiegészítő. Vagy módosított systemui de oda is kell root. Vagy letörlöd de oda is kell root.
[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest