- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidd25
tag
válasz Fuxosbömis #1997 üzenetére
Ha bekapcsolva tartom az nfc-t, az nem meríti gyorsabban?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Fuxosbömis #1978 üzenetére
Legalább a slendriánságuk eredményét javíthatnák és megszüntethetnék a vegyes angol-magyar nyelvezetet, mert ez így látványra elég gagyi ill, végre helyrehozhatnák az értesítősávot, mert az napi szinten mindig felbosszant, mind a használat módjával, mind a kinézetével.
Ezek az előző verziókhoz képest visszafelé fejlődtek, kb egy pre-alfa, még kiforratlan és végiggondolatlan rendszer szintjére. Röhej.
A felesleges korlátozásokról most nem beszélek, mert azokat mag az Android találta k, nem a Sonyi. Csoda, hogy használni még szabad a rendszert.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
thamasz
senior tag
válasz Fuxosbömis #1975 üzenetére
Lesz benne valami érdemleges újítás, mit lehet tudni?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Fuxosbömis #1953 üzenetére
Amik engem zavarnak:
Túl bonyolult a wifi, mobiladat, bt, stb ki-be kapcsolása, mert a nugátban mindig a beállításaikat hozza fel, ahelyett, hogy csak ki-be kapcsolná őket.
A nugátban röviden lehúzva az értesítőt nem jelenik meg a dátum, helyette teljesen le kell húzni. Ellenben grafikailag rondább a lehúzott értesítősáv. Pl ha van beállított ébresztés, akkor az ébresztőóra ikon rálóg a dátumkiírásra. De alapból az egész felső rész, ikonokkal együtt oda van hányva. marshmallowban ez egy szépen megtervezett rész volt, ami a lehúzáskor animálva állt össze. Nekem az tetszett.Akku szívó, esetlegesen beragadt appokat kiszűrni szinte lehetetlen, mert a nugátban már nincs joguk a külső akkufigyelőknek megnézni, hogy melyik app, mennyi processzort használ. A gyári akkufigyelés, meg semmire sem jó. (sajnos vannak appok, amelyek képesek hibásan működni és a néha megőrülve, a háttérben pörgetni magukat. Pl.: Index, Messenger, stb).
Több rendszerüzenet nincs, vagy csak félig van lefordítva a nugátban (pl akkufogyás esetén megjelenő értesítés). Ez egyszerűen gagyi jelleget ad az egésznek.
Ha már akkufogyás... a 30%-os (már régóta meglévő és totál felesleges figyelmeztetés) ezentúl nem a saját, jól megszokott hangon szól, hanem az általános értesítési hangot használja. Ez zavaró, mert régebben tudtam, hogy csak az akku merül, most meg meg kell néznem, miről is van szó (pl.: naptár értesítés, jött-e), hiszen csak a hang alapján nem tudom ezt eldönteni.Alapból sokkal többször találkozom, az "alkalmazás nem válaszol" üzenettel, ami után szinte mindig jön a második hibaüzenet, az egyedüli bezárás lehetőséggel. Utoljára ilyenekre a KitKat idejéből emlékszem
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
BenceShearer
aktív tag
válasz Fuxosbömis #1950 üzenetére
A 8-as ról tuti. De egy ráncfelvarrott 7-es jó lenne. Nekem ez a "régi" 7.0 is bugos volt pár helyen. Na de majd meglátom az "új" 32.3.A.2.33 hogyan szuperál.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Fuxosbömis #1934 üzenetére
Hol van ez a lista?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Fuxosbömis #1932 üzenetére
Na, legalább most megtudtam, hogy nem kamu, lehet ott nyerni is Gratula!
-
eladogeppc
veterán
válasz Fuxosbömis #1910 üzenetére
Milyen Firmware van nálad fent ?
CE1 ? Melyik ?
Hidegen mérve 82e, de egyébként nem érdekes.
Csak bírja majd az akku.Hangszóró felemás, de nem minden APPban, így lehet ROM visszaállás kellene
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Fuxosbömis #1887 üzenetére
Ha nem kell az ilyen app miért nem tiltod le? Az a legtutibb (a törlés után)
-
törölt tag
válasz Fuxosbömis #1880 üzenetére
Ma előszőr 1 év után lefagyott! Köszönjük Nougat!!!
-
zizidor
őstag
válasz Fuxosbömis #1851 üzenetére
Kiválóan működik, én is csak a biztonsági javítások miatt vártam, erre kijön ugyanúgy a decemberivel.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
zizidor
őstag
válasz Fuxosbömis #1846 üzenetére
Annyira nem rossz a helyzet, a dualra is jönnek a frissítések, de a k*cs*g XperiCheck nem jelzi! De ha kijelölök egy konkrét régiót, akkor ott meg látszik, hogy már elérhető. Nordic-ra például már kijött a .378-as verzió.
-
zizidor
őstag
válasz Fuxosbömis #1779 üzenetére
Szerviz menüben meg tudod nézni a régiót. Enyém 'NOBA' volt, de CE1-re frissítettem. Egyikre sem jött még ki. Sőt, ahogy nézem, a dual változatokat eléggé háttérbe szorították.
-
thamasz
senior tag
válasz Fuxosbömis #1779 üzenetére
Még nem adták ki a Nougatot az E6633 Dual CE1 verzióra...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest