- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
Sziasztok
Ugyebár a Z5-nek eléggé nagy látószögű a fő kamerája, ami néha zavar engem mert a széleken elnyújtja a tárgyakat. Erre nincs valami szoftveres megoldás, amitől jobb lenne a helyzet?
GTA Online: Daweee93
-
Daw93
senior tag
válasz thamasz #1947 üzenetére
Detto. Sony + honda. Annyira, hogy már anyámék is csak sony termékeket vásárolnak, és lassan 1éve hondájuk van nekik is.
Hangerő témához: nekem amikor kijött a 7.0 megváltozott a hangzás, jobban adta a mélyeket, viszont nagy hangerőn a felső hangszóró torzult, valamint csak a gyári lejátszóval az alsó hangszóró sokkal halkabb volt.
Mikor jött a frissítés megjavult, a jó mélyeket viszont hiányolom.GTA Online: Daweee93
-
Daw93
senior tag
válasz eladogeppc #1909 üzenetére
Nekem is előjött a hangszóró probléma amit írtál, a gyári zenelejátszóval. Bármit állítgattam, a fenti hangszóró hangosabb volt mint az alsó. A player proval már jobb a helyzet, de így is hallani egy picit (nem zavaró)hogy a fenti izmosabban szól basszusban és hangerőben is. A 6.0-val jó volt, viszont halkabb volt és kevesebb mélyet tudott.
-
Daw93
senior tag
Sziasztok
Bár ide még nem köszöntem be, de 3 év után cseréltem a Z-met Z5-re tavaly november környékén, szóval utólag is üdv mindenkinek . Független, de tés rom van rajta, ma jött ugye rá a 7.0.
Pár tapasztalat így fél nap használat utánNegatívval kezdem: kicsit érdekes volt, hogy a felső (bal) hangszóró hangosabban szólt mint a másik.. Szerintem ez a Sony Zene appjának a hibája, miután bezártam, másik lejátszóval jó lett (player pro, power amp, meg youtubeal is)
Albumban a képre zoomolásnál sokáig elmosódott, lassan élesíti ki a képet, kb 8-10 s, bár ez is lehet hogy az app hibája
Az értesítési sáv megoldása elég ratyi, hogy pl mobilnet vagy wifi ki/bekapcshoz most többet kell tapicskolni, nem sok hasznát látom, sőt.Pozitív: miután rájöttem hogy a gyári zene app a ludas a fenti dolog miatt, és másik lejátszóval elindítottam pár zenét, egyből feltűnt hogy sokkal teltebb lett a hangzása a 2 hangszórónak, jóval mélyebbet is tud mint előtte, és szerintem hangerőben is jobb lett.
Az ujjlenyomatolvasó valami brutálisan gyors lett nálam, barátnőm s7 edge telójához képest is.Fél nap alatt egyelőre ennyit tapasztaltam ami említésre érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest