Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mars622
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy megjelentek bizonyos régiókban Lollipop verziók. Kacérkodom a gondolattal hogy kipróbáljam, de eddigi telefonjaim Samsungok voltak, azok romolásában nyakig benne voltam, de Sony-t nem ismerem.
Jól tudom azt, hogy itt a gyári romcsere nem jár garancia megvonással?
További kérdésem, hogy "downgrade"-elni lehet e esetleg későbbiekben a mostani stabil 4.4-re?Köszi előre is!
-
mars622
tag
Az miért van, hogy van 520 mb hely a telefonon, de egy 10-15mb-os alkalmazást nem enged telepíteni, arra hivatkozva hogy nincs elég hely?!
-
mars622
tag
-
mars622
tag
Na itt a nagy gariztatás mizériában egyik bekapcsolásnál a Tmobile logónál észrevettem hogy az én kijelzőm is frankón be van égve egy helyen a bal sarkától picit feljebb. egy 4-5mm-es kör, fehér háttérnél látszik igazán., többi színnél és főleg igazi használat közben nem annyira észrevehető. Próbáljak meg vele együtt élni, mintsem gariztatni ugye?
-
mars622
tag
Valahogy ki lehet kapcsolni azt, hogy ne jelezze folyamatosan hogy 75-90%a tele az SD kártyának? 1-1x jó, de minden bekapcsolásnál már idegesítő...
-
mars622
tag
Ugye itt a legtöbbünknek Telekomos Z3-a van,ami ugye gyárilag független. Kérdésem az lenne, hogy ugyan tudom hogy van jó pár Telekomos alkalmazás, ennek ellenére a szoftverünk független? Mármint a többi függetlennel együtt kapjuk majd a frissítést, vagy csak majd ha a Telekom úgy óhajtja?
Köszi!
-
mars622
tag
Sziasztok!
Elég komoly dillemában vagyok. Mindenhol, itt a fórumon is olvasgatom, hogy egyesek milyen képernyőidőket érnek el a telefonnal, akár 2 nap alatt is. Persze, tudom hogy ez használatfüggő, de picit el vagyok keseredve.
5 óra fölé egyáltalán nem tudok menni. Pedig sosem játszok, csak facebook, email szinkron, mobilnet/wifi, időjárás frissítés, néhány fényképkészítés és nézegetés van csak. Tehát semmi komoly GPS használat vagy processzor igényes dolog. Ja, és mindez 1 nap alatt. Mi az ami esetleg komolyan zabálná az akksit, megéri rápillantani? Alap T-s alkalmazásokat rögtön tiltottam, azok már nem esznek, illetve az akku statban sincs semmi kirívó dolog.
Lehet esetleg valami a processzorral? Onnan gondoltam rá, hogy amikor csak simán mobilnetről messengeren chatelek + szól a zene fülesen, nem forróra, de elég melegre hevül a telefon. Régi S3-asom nem melegedett ennyire.
Ezen kívül tényleg tökéletes a telefon, nagyon meg vagyok vele elégedve, de a fentebbi dolgok kicsit árnyalják a képet. -
mars622
tag
Valaki szokott közületek Reckless Racing 3-al játszani? Az lenne a kérdésem, hogy másnak is izzik a telefon 2-3 kör után? De valami brutál, már már kellemetlen fogni. Nem azt mondom hogy ne melegedjen, mert hát erőforrás gyilkos játék, de ne égesse már le a kezemről a bőrt!?
Ezen kívül pedig amikor több autó is látszik, szinte élvezhetetlenül akad. Valaki hasonló problémával?
-
mars622
tag
Ma volt az első nap, hogy filmeztem a telefonon. Sima, egyszerű 720p-s HD-t néztem MX Playerrel. Kb 10-15 perc után a telefon teteje, a kameránál brutálisan meleg lett. Ez normális? Illetve hogy filmezés alatt lemegy 1 óra alatt bő 20%?
-
mars622
tag
Sziasztok!
Ma voltam a Győri Sony-ban, és valami eszméletlenül elkeserítettek. Kb 1 hónapos a telefonom, de minimálisan, már az első napokban is úgy láttam mintha nem 100%osan középen lenne az USB fedél. Nem foglalkoztam vele, nem azért vettem mert vízálló. A napokban mintha egyre hülyébben állna, befele a fedél, gondoltam bemegyek megkérdezem, másikokon is ilyen-e. Megnézte, kezébe vette az enyémet a srác, kinyitotta, és mondta hogy piszkos belülről. Valóban szinte 1-2 alig látható zsebszösz vagy valami más szösz van benne, és azt mondta ezért nem jó az illeszkedése. De pár porszem miatt nem lenne tökéletes? Megkérdeztem mi lenne, ha így betenném egy pohár vízbe. Mondta hogy beázna, és a szerviz pedig megvonná a garanciát, mert ugyan be lehetett zárva az ajtó, a szigetelés nem volt tiszta, ergo a te hibád miatt ázott be. Na ehhez mit szóltok?
-
mars622
tag
válasz
#18001664 #1309 üzenetére
Szerinted, régebbi Sony tulajok szerint mennyire várható ilyen téren javítás/javulás? Mennyire szoktak komolyabb kamerafejlesztéseket csinálni 1-1 újabb szoftverben?
Például arra gondolok, hogy megnyitnánk 15-21 mp-ben is az automata módot. Nem is értem, miért nem elérhető. -
mars622
tag
Próbáltam manuál módban is, 20mp-ben is, nem mondom hogy nem szép a kép, de nem meggyőző. Se a színek, se az élesség egy mondjuk 2-3 méternél távolabbi képen. Nagy segítség lenne ha rá tudnátok vetni 1 pillantást ezekre a képekre. Itt látszik főleg hogy valami nem kerek:
kép1[link]
kép2[link]
kép3[link]
Tényleg nem kritizálni akarok, de ahhoz képest hogy 20mp van ráírva, (és tudom, a megapixel nem minden) nekem ez gyenge eddig. -
mars622
tag
Van köztünk olyan, aki hozzám hasonlóan S3-ról váltott, és össze tudta hasonlítani a fényképezőjét? Vagy csak szimplán tudott vele normális fényben fotózni? Mert ahogy én ma visszanéztem a Z3-as képeim, hozzá nézve az S3-al lőtteket, kristálytisztán alulmarad
Pedig az "csak" egy 8 mp-es szenzor volt.
-
mars622
tag
Én is pont most akartam írni, valami eszméletlenül meg vagyok elégedve az akksi idővel.
1,5 napja vettem le a töltőről, 5 órát ment a kijelző, és ugyancsak közel 5 órán keresztül ment a TuneIn online rádió, rendes, nem lebutított minőségben.
Közben töltözgettem még navigációhoz térképeket, és tényleg halálba nyomkodtam, új telefon révén. És még van 22%-om! Nem tudom van e a piacon jelenleg ettől jobb üzemidővel rendelkező telefon. -
mars622
tag
Valaki használja a vezeték nélküli médiaátvitelt? Próbálkoznék vele hogy ne kelljen nyitogatni az USB-t mindig, de inkább kevesebb mint több sikerrel. Maga a párosítás sikerült, tehát mutatja hogy ott a számítógépem, rámegyek hogy kapcsolódás, de kiírja 1 idő után hogy kapcsolódás sikertelen.
-
mars622
tag
Kezd felhúzni a kamera szoftver. Nálatok működik a lassított felvétel? Én felveszek valamit, kijelölöm a lassítandó részt, megnézem, jól jelöltem e ki, ott szépen lassítja, rányomok a pipára, elmenti, de amint vissza akarom nézni az albumban, se híre se hamva a lassításnak, pedig mutatja hogy 120fps.
-
mars622
tag
válasz
Hegyirabló #873 üzenetére
Nekem azt írja: Hiba történt a bejelentkezési kísérlet során. Ellenőrizze a Google Play service naprakész e.
-
mars622
tag
Szert tettem én is egy fekete Z3-ra. Fél napja nyomkodom, de leírhatatlan az élmény eddig. S3-am volt, aki megengedheti, váltson!
-
mars622
tag
Valaki megtudná mondani, hogy a független Telekomos Z3-akon is bejön a T-Mobile logó?
Üdv, -
mars622
tag
Egy olyan kérdésem lenne a már jelenlegi Telekomos tulajokhoz, hogy mik az alap tartozékok, és papírok amit a szolgáltatótól, illetve a telefonnal dobozáb kaptak? Ilyenre gondolok hogy számla/garipapír mellett esetleg még valami?
Holnap veszek át egy Telekomos, de elvileg független készüléket, a kódot tudom amivel a függőséget lehet csekkolni, ezen kívül még mit tanácsoltok, mit árt ellenőrizni, megnézni, beleírni adásvételibe?Köszönöm a segítséget!
-
mars622
tag
Sziasztok!
Sürgősen kellene infó arról, hogy Vodafoneos készüléket hivatalosan mennyiért függetleníthetik magában a Vodafoneban?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest