Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
muhaha01 #4964 üzenetére
Szerintem nem elég, én eléggé vigyázok mindenemre, de volt 1 apró karc így is. Tokot sosem raknék ré, gagyin néz ki, üveget is csak hátlapra mert elejével előre sosem rakom le!
Nillkin vagy hasonló, ilyen pár100FT-osat ne mert volt hogy ilyen műanyagost fogtam ki, az könnyen karcolódott meg tört is.
(#4966) R2Bazsi15
Sürített levegővel ajánlatos havonta vagy sűrűbben tisztítani a fedők alatt a portokat, meg a gumiperem széleit is, nedves ruhával, én kicsit ujjbeggyel is végsimítom hogy ne legyen olyan "száraz".
-
P3.t3r
csendes tag
-
bubuka80
tag
válasz
muhaha01 #4762 üzenetére
Én is a tok+üvegfóliás megoldást választottam, így nagyjából biztonságban érzem. Ez nem egy olcsó telefon, te tudod, hogy kockáztatsz és gyönyörködsz, vagy inkább a biztonságra törekszel. Sokan itt a Nillkin fóliáját javasolják, de én egy noname 800 Ft-ost vettem rá, remélem ha szükség lesz rá megóvja a telefont. Az üvegfólia nem vesz el szvsz a szépségéből semennyit.
-
Dimond G
senior tag
válasz
muhaha01 #4762 üzenetére
Érdemes-e? Nos, én úgy vagyok vele, hogy ez egy nagyon jó telefon. Ezért érdemes rá költeni, hogy megvédjem!
Költöttem is rá....vékony, átlátszó tokban van és elől üvegfólia védi! Szerintem egy ilyen kaliberű és iylen drága telefon védelmére igen is kell költeni!Persze ami tetszik és ész szerűen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest