Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
animatrix11 #5198 üzenetére
Rendesen végig fut a flash-elés?
Kiírja, hogy flash módból kilépet a telo? -
babkukta
senior tag
válasz
Majko102 #5195 üzenetére
így már okés.
(#5197) A 2. Vesztes: hát figyelj, jó fényviszonyok között én nem nagyon láttam hibát a képeimen. Láttam h sokaknál homályosodik a széle, nekem nem. Megvilágítás kérdése, bár ugye akkor a legtöbb fényképező jó képet csinál. Amit észrevettem, mint hátrány, h pl egy S6hoz képest jóval lassabb fókuszál, meg lassabban csinál képet. Vmint gyengébb fényviszonyoknál eléggé zajosodik. Bár csináltam már vele jó képeket is vakuval + magas ISO-val, de szobában, kint nem sokat ér a vaku.
De valóban, ha az S6hoz meg mondjuk a G4hez képest nézzük, akkor igen, gyengébb, meg az S5 meg G3hoz képest is. És ahogy láttam, ezen a Z3+ se változtat -
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
holozis_HUN #5166 üzenetére
A kamera ratyi. Mármint az élmezőnyhöz képest.
Vuff.
-
babkukta
senior tag
válasz
agent_k #5190 üzenetére
A probléma ott van, h az üzemidőt nem lehet meghatározni, mint ahogy te is írtad. Mint láthatod, vkinek romlott, vkinek nem. De akkor miért kell mindig azt mondani, h nem csökkent a lollival, miközben köztudomású, h sokaknál igen? Ennek pedig itt van a helye, mert ez még mindig vita tárgya, ugyanis mindenki mást mond. Miért nem lehet akkor beleírni a kiemelte, h az üzemidő változó a lollival? Csak mert qrvára nem olyan, mint kk-val
(#5183) holozis_HUN: én szoktam zenét hallgatni. Nagyon hangos max hangerőn, de nem vmi tiszta. Egy kicsi basszus van benne, de egy M8/M9 sokkal komolyabb, tisztább. A telefon elég szépen remeg, amikor max hangerőn bömböl
dekrer: azt írtad, h a kiemeltben minden benne van. 1 kérdés, ami nem számonkérést jelent. Ha a 23.2.A.1.62es frissítés a legújabb, akkor miért nem azt raktad be, mint legfrissebb verzió?
-
bubuka80
tag
válasz
agent_k #5190 üzenetére
Igen, nekem is ezek a kérdések jutottak eszembe, mint GYIK. Érzem ám az iróniát. De ha ezek a kérdések nem jönnek elő, akkor csak a root-ról szólna minden hsz, mert változás csak ott gyakori/bb (ehhez kicsit sem értek) és pár havonta vmi frissítésről. Megölnéd az amúgy sem pörgős fórumot
Na jó befejeztem, sztem te is érzed a mondanivalóm lényegét és én is a tiédet, lehet sosem leszünk közös nevezőn. -
agent_k
őstag
válasz
bubuka80 #5186 üzenetére
A gondolatmenetedet követve a következő hsz-oknak már csak egy újabb frissítés után lenne létjogosultsága
Igen. A rendszerre vonatkozólag igen. Bármi más ami itt még nem hangzott el, azokat a kérdéseket örömmel üdvözöljük.
Tehát:
- üzemidő
- mágneses tok
- mágneses dokkoló az ebayről és a Sonytól
- bármiféle fólia
- nilkin termékek
- zajszűrős fülesmár meg lett beszélve.
-
bubuka80
tag
válasz
holozis_HUN #5188 üzenetére
Nem vagyok vájtfülű, de szerintem teljes hangerőn nem tökéletes a hangzása, én torznak hallom (lehet közrejátszik, hogy nem gyári a beállítás, én alapból több basszussal hallgatom). Viszont egy kicsivel kisebb hangerőn már teljesen értékelhetően szól.
-
bubuka80
tag
válasz
holozis_HUN #5183 üzenetére
Fülessel hallgatok csak zenét
-
bubuka80
tag
válasz
agent_k #5184 üzenetére
A gondolatmenetedet követve a következő hsz-oknak már csak egy újabb frissítés után lenne létjogosultsága (és akkor is csak az új/frissített rendszerről), mert addig nem lesz semmi újdonság.
Nekem is segítség, amikor bárhol kérdezek, akkor válaszolnak.
Abban igazad van, hogy mindenki olvasson először utána a kérdésének és azután kérdezzen. De ha ez így működne, szvsz kihalna a fórum. -
bubuka80
tag
válasz
agent_k #5175 üzenetére
Üzemidőről és frissítésről is érdeklődtek, erre írtam, hogy rosszabb lett lollin. Kolléga beírta, hogy nem lett rosszabb, a saját állításomat támasztottam alá számokkal. Placeboról itt nem lehet szó, konkrét számok ismeretében. Kérdeznek-válaszolnak és ennek szerintem pont itt van a helye.
-
darvinya
titán
válasz
animatrix11 #5178 üzenetére
Akkor én is idézem magam: Jó lenne, ha rendesen írnád mit használsz, mert újoncot összezavarod.
Ráadásul kettő nem ugyanaz!Flashtool by adroxyde
Flash Tool(Emma) by Sony Dev.Azt nem írtad, hogy ha tényleg Flashtool-t használod.
Akkor teljesen végig fut, milyen beállítással csinálod?Ha Flash Tool-t erőlteted, akkor az boot loop lesz a vége zárt BL-en.
És ha jól olvasod rájössz mi a bibi.
(#5179) animatrix11
Milyen telod van, Xperia Z?
-
animatrix11
őstag
-
animatrix11
őstag
válasz
darvinya #5159 üzenetére
idézem magamat "Xperia flash tool by adroxyde"
"Ha Flash Tool-t erőlteted, akkor az boot loop lesz a vége zárt BL-en". ezt viszont én nem értem mit használjak akkor, számítóegekhez értek csak telefon nagyjából eddig csak ködös téma számomra nem érdekelt eddig, pl az 1ik telóm még gombos
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #5176 üzenetére
Kiemelt hozzászólásban minden benne van!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
agent_k #5175 üzenetére
Akkumulátor időről tapasztalatot kértem, nem konkrét számokat, azaz kinek hogyan bírja miközben ezt meg ezt csinálja a telefonon... Melegedésre rákérdeztem, hogy még mindig fenn áll ez a probléma, bocsi, vásárolni szeretném a telefont még nincs meg, és szeretném tudni, hogy mi várható. ÁJFÓNT meg nem veszek
Lehet Vodafonos lesz, mert ott egy picivel olcsóbb, és csábító a Red Medium EU csomag
Jaj, és elnézést hogy megkérdeztem a rootot
És kit érdekel? Hát engem
-
agent_k
őstag
-
agent_k
őstag
válasz
holozis_HUN #5170 üzenetére
Nem lett javítva. Én vizet forralok vele.
Sajnos nem lehet rootolni. A T letiltotta a rootot.
Vegyél iPhone-t.
Következő kérdés?
-
-Maci-
addikt
válasz
holozis_HUN #5166 üzenetére
-
holozis_HUN
addikt
Olvastam az első hsz-ket, ésnott nagyon szidták hogy állandóan melegszik meg ratyi kamera... igaz?
-
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #5164 üzenetére
Ezzel egyetértek.gyári rom + root + kiegészítők
Ez teljesen jó.
-
darvinya
titán
válasz
FireFox1996 #5162 üzenetére
Ja…és ezzel örökre beráztad a BL-t.
-
darvinya
titán
válasz
animatrix11 #5153 üzenetére
Jó lenne, ha rendesen írnád mit használsz, mert újoncot összezavarod.
Ráadásul kettő nem ugyanaz!Flashtool by adroxyde
Flash Tool(Emma) by Sony Dev.Azt nem írtad, hogy ha tényleg Flashtool-t használod.
Akkor teljesen végig fut, milyen beállítással csinálod?Ha Flash Tool-t erőlteted, akkor az boot loop lesz a vége zárt BL-en.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Greenify-nál hogy lehet beállítani, hogy ne mutogassa végig miket hibernál, mikor a fő képernyőre kitett gyors parancsra nyomok? Kéne root...?
(K.K. 4.4.4)
Köszi
-
babkukta
senior tag
válasz
animatrix11 #5156 üzenetére
aztaqrva... win7 vagy 8?
Eddig Kitkatod volt? Azzal megy?
Ez így most elég off számomra... nem tudom mi lehet a baj, itt vmi egyedi hiba lehet. Én amit csinálnék jelen helyzetben, de lehet h hülyeség: letölteném megint a szükséges romot. Flashtool uninstall, letölteni megint, felrakni, driverekekkel együtt. Ha win8/8.1 van, a szükséges lépést megcsinálni. PCcompanion ne menjen a háttérben (nekem fent sincs, nem is volt). Majd megint megcsinálnám. Ha ezután se lenne jó a lolli, másik ftf-el próbálkoznék -
babkukta
senior tag
válasz
animatrix11 #5153 üzenetére
rakd újra megint
én innen töltöttem le, talán próbáld meg megint letölteni: [link]
a 23.1.a.1.28-at raktad fel?
(#5155) animatrix11 : jaja, próbáld meg. Maga az ftf működik, 1x én is felraktam, tehát jó. Próbáld meg megint feltenni, pont úgy, ahogy fent le van írva, elvileg sikerülnie kell. Néha becsúszik 1-1 ilyen gebasz
-
animatrix11
őstag
Szóval a probléma z3 szoftver frissítés után a telefon megáll a sony kezdőképernyőnél
Xperia flash tool by adroxyde programmal újraraktam elvileg a legújabb 5-ös verziót, de ugyanúgy indlul sony logo se kép se hang vul up és bekapcsoló gombal ki lehet kapcsolni ennyi
ötlet?
-
babkukta
senior tag
A fényerővel nincs baj. Általában a bal szélétől van egy kicsit fentebb húzva (értsd: a minimumtól egy picit több), + automatikus, de ugyanígy volt beállítva kk-n is. A programok szintén megegyeznek azzal, ami a kk-n volt. Nincs facebookom, nincs messenger, nincs semmilyen háttérben futó hülyeség, csak ami kell. Konkrétan program alig van rajta...
Nem tudom h mi ragadhat be. Amit észrevettem, h a play szolgáltatás letiltásával mintha kevesebbet merülne, csak minden program kiírja, h kell, meg nem tudok belépni az áruházba, meg mindig be kell írni az email címet meg stb ha letiltom, így meg elég gáz... na mind1, én is bízok az 5.1ben
Szerencsére a gyorsasággal most nincs baj, csak csináljanak vmit az üzemidővel!!
(#5150) Cris99: jaja, a SOT nagyon kevés a kk-hoz képest. Ha pihentetem a telefont, aktiválom a staminát, így igazából nyugalmi állapotban nem merül, de amint megy a mobilnet meg a chrome... mennek lefelé a %ok.
-
babkukta
senior tag
mi számít elhanyagolhatónak?
Ha az elhanyagolható, h az eddigi 8 óra helyett örülök a 6, 6 és fél óra SOT-nak, akkor igen, elhanyagolható.
Félre ne értsd, nem akarok veled vitázni, de azért elég sok ember visszajelzése alapján a Z3 üzemideje jelentősen csökkent a lollival. Ezt fentebb is olvashatod nem 1, nem 2, nem 3 embernél, tehát gondolom nem csak egyéni problémáról van szó. Oké, a Z2 lollija lehet h jobb, meg valszeg itt se mindenkinél van jelen a gyorsabb merülés, de nem is lehet egyéni problémának felfogni. Más oldalakon meg facebookon is elég sok ember észrevette az üzemidő csökkenését, már pedig ha az ember észreveszi, szerintem az nem elhanyagolható. Az elhanyagolható nálam max egy fél órát jelentene, de ez tényleg max. Hát.. itt nem fél óra van -
bubuka80
tag
válasz
holozis_HUN #5140 üzenetére
Ha fontos az üzemidő, akkor nem. Más hátránya szvsz nincsen.
-
gabor72
aktív tag
Sziasztok.
CM12.1-et használ valaki? Milyenek a tapasztalatok?
-
babkukta
senior tag
válasz
én várnék az 5.1-re a helyedben. De ha utána vissza tudod flashelni az előzőt, akkor mind1
(#5142) Cris99: az szerintem WCR akart lenni, nem WRC
-
Deck
titán
válasz
Meg.
-
holozis_HUN
addikt
Megéri frissíteni 5.0.1-re?
-
diane
tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen töltőt? Ha igen, tapasztalat?
http://www.ebay.com/itm/Q5-QI-Wireless-Charging-Charger-Pad-for-iPhone-6-plus-Samsung-Nexus-Nokia-LG-/281640843291?pt=LH_DefaultDomain_2&var=&hash=item41931a381b
ui: köszi mindenkinek a fehéregyensúllyal kapcsolatos válaszokat.
-
darvinya
titán
válasz
animatrix11 #5134 üzenetére
Nem kevered Flash Tool-t(EMMA) a Flashtool-lal?
Mert a 2 nem ugyanaz. -
Deck
titán
válasz
animatrix11 #5134 üzenetére
Sose használtam az emmát, passzolom.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #5125 üzenetére
Z2-öm van. Kiemeltet olvasd át
Akksi idő szerintem nagyon jó
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #5125 üzenetére
Xtreme Digital tapasztalatok telefonvásárlással kapcsolatban?
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #5123 üzenetére
Persze sok mindentől függ.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #5121 üzenetére
Az nem gond. Kényszerleállítást ellehet felejteni csak árt nem használ. Greenify az aminek minden telefonon ott kéne lennie. Facebook app meg egy rakás *ar.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #5119 üzenetére
Ha tudod használni a telefont nem fog fagyni. Pont mint számítógépnél a win.
-
holozis_HUN
addikt
Heló!
Régen voltam itt
Azokat a Z3 tulajokat kérdezem, akik már régóta használják ezt a telót, és ugyan azt amit eredetileg vettek (nem pl. garanciában kicserélt stb), hogy még pár hónap használat után is gyors és nem fagy? Akkumulátor időről tapasztalatok? Megéri letölteni az új frissítést amint megveszem? Képek szépek amit csinál? ÉS megéri megvenni az Xtreme Digitalnal?
-
babkukta
senior tag
Hát, igazából egy iPhone mégis csak iPhone, de szvsz így konkrétan nem lehet rávágni azt, h biztosan jobb a szifon. Vannak előnyös tulajdonságai a Z3hoz képest, meg ugyanez igaz fordítva is. Nekem nagyon fontos volt telefon vásárlásnál az üzemidő, és ezt az igényemet a Z3 elégíti ki maradéktalanul, egy i6 nem tudná (a Plus talán, de az már túl nagy). Szintén a Sony oldalára billentette a mércét az, h sokkal jobban tetszik külsőre.
Eddig is droidom volt, tudom használni, kezelni, nem is nagyon akartam más rendszert használni, talán ez is fontos lehet. Gyorsaságban lehet az i6 jobb, de egyébként a Z3nak sincs semmi baja. Nem most használtam i6ot, talán úgy lehetne összehasonlítani őket, ha mindkettő a kezedben lenne. De nekem ezzel sincs bajom.
A kamera is elég jó a i6on, bár én a Z3ra se panaszkodom. A kiváló automatikus remek képeket készít jó fényviszonyok mellett, nem fedeztem fel benne mosódást a széleken (sokaknál jelen van), élesek a képek. Ez a minőség gyengébb fényviszonyoknál jelentősen romlik, zajosodik, ha nincs elég fény. Az igaz viszont, h ISO-val meg vakuval lehet ezt ellensúlyozni (elég jó vakuja van)
Igazából így hirtelen ennyi jutott eszembe, amit talán érdemes tudni. Talán fontos lehet az ára is.. jelenleg jóval olcsóbban megkapható, mint az i6.
Nem beszélve a vízállóságról, bár én vízállóság ide vagy oda, tuti nem viszem be vízbe... de így legalább nem félek használni esőben sem. -
Zugi
aktív tag
Sziasztok!
Tudom elfogult itt ilyet kérdezni, de érdekelnének a vélemények. Barátnőm telefonvásárlás előtt áll, eléggé ráhangolta magát egy Iphone 6-ra, de én megrögzött androidos szeretném róla lebeszélni (az Iphone őrületen túl főleg, hogy ne dobjon ki annyi pénzt), és rövid körbenézéssel ezt a Z3-at ajánlottam neki, hogy esetleg nézze meg. Sajnos nem mentem bele a részletekbe, korábban sok Sony telóm volt, szerettem őket, de most jelenleg LG-t használok. A kérdés, hogy ajánlható -e ez a teló egy Iphoe 6 helyett? Van -e annyi pozitív tulajdonsága, hogy felvegye sebességben, akku időben, szolgáltatási minőségben egy Iphone 6-ossal a versenyt? Semmiképp sem szeretném ha rábeszélésem után szívna vele és én lennék a hibás
Ha megosztanátok pár tapasztalatot és figyelembe veendő fontos tényezőt azt megköszönném!Üdv:
Zugi -
tvamos
nagyúr
Nektek van olyan, hogy nem megy a play aruhaz? Van net, a Gmail megy rendesen, de amikor play-ben ranyomok a myapps-re, azt mondja, server error. (A masik telefonomon kutya baja.) Mit ronthatok el?
-
agent_k
őstag
válasz
tal-garius #5108 üzenetére
Próbáltad ez a beállítást már?
Ettől meleg árnyalatú lesz a kijelző, inkább vörösbe hajló. Semmiképp sem természetes.
-
diane
tag
Sziasztok!
Állította valaki a fehéregyensúlyt? És ha igen, milyen értékekre? Én próbálom így is úgy is, de valahogy sehogy sem az igazi.
-
muhaha01
tag
Sziasztok, azt hogy lehet elkerülni, hogy ha zsebben van a telefon, akkor elkezdjen önálló életet élni egy bejövő hívás után, ahogy feléled a képernyő?
Ha nem veszem észre vagy nem tudom felvenni, akkor utána összevissza minden megnyílik attól,hogy érintkezik a zsebem belsejével.
Korábban nem volt ilyen gondom más telefonnal, van erre vmi oprendszer beállítás?
Köszi szépen -
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Mágneses töltőtől, dokkolótól nem sárgul be a képernyő idővel?
Tapasztalat?
-
babkukta
senior tag
Ezt láttam én is, gratu a Sonynak!
A Z-n jómagam is meglepődtem, azt hittem az 5.0.2 lesz neki az utolsó. Viszont ha ez a színvonal megmarad (meg remélem a Sony is), akkor a Z3-am elé szép jövő néz
+ remélem a nálam fellépő gyorsabb merülést is megszünteti majd.Egyébként milyen érdemleges változást hoz az 5.1?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple TV eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest