- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
-
-Maci-
addikt
válasz
bubuka80 #6497 üzenetére
Hmm.... Akkor nekem miért nincs ott? Podcast file és Walkman engedélyezve van.
LED:
Én a 4.4.4-et használom. A megjelenítés menüben a jelzőfény be van kapcsolva! Írja is, hogy ha kikapcsolod, akkor csak az akkura vonatkozó fényeket mutatja...Szóval úgysem szabadulnál meg, de nekem be van kapcsolva!
E mellett a kisegítő lehetősegek menöben a LedBlonkerPro engedélyezve van. Így ez felül bírálja a gyári led vezérlést. -
-Maci-
addikt
válasz
bubuka80 #6494 üzenetére
Hát hogy gyárilag miért nem lehet kikapcsolni, azt nem tudom....
Viszont ezzel az appal ki lehet.
Az már furább, hogy az általad említettel sem lehet. Azt nem próbáltam. A Z3 előtt egy Samsung Galaxy S3 volt és azon nagy megelégedettséggel használtam a LightFlow-t. Még meg is vettem! A Sony-n viszont nem viselkedett olyan szépen, úgyhogy kezdhettem elölről a kísérletezgetést... Végül a Led Blinker bizonyult a legjobbnak. -
-
gabx1
csendes tag
válasz
bubuka80 #6291 üzenetére
Nos, én MH410-essel kaptam a telót, amiről inkább nem is beszélnék (A Sony szégyene)...
Szerencsére hozzájutottam egy MH750-hez, ami már azt mondom rendben van.
De, csak nem hagyott nyugodni és rendeltem egy NC31E-t, amit agyondícsértek az összes létező helyen.
Amit tapasztaltam: a két füles teljesen ugyanazt adja. A kb. 8000HUF különbséget a digitális zajszűrésre kérik el. Hangzás ugyanaz!
És... kövezzetek meg, de a négy éves Arc S a hozzáadott gyári fülessel ezerszer különbül szól, mint a Z3 az NC31E-vel.
Nem is nagyon hallgatok már zenét rajta, mert nincs meg az élmény... -
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
bubuka80 #5839 üzenetére
Ellopták. És nem akarják visszaadni.
Ha olyan lenne a fotója mint a G4-nek, vagy az S6-nak, akkor újra ezt venném, mert amúgy nagyon szerettem, kivetnivalót benne nem találtam! Lehet megvárom az őszt, több újdonságot is ígérnek addigra.
Ha te leány vagy, mint az a maszkodból gondolható, akkor ajánlom a i6-ot! Mert az divatos és ezért a hölgyeknek "teccesz"!
Vuffli!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
bubuka80 #5834 üzenetére
Köszönöm a kérdést, még nincs. Nem tudom eldönteni, annyi jó van. Lehet, hogy megvárom az őszt. Te elégedett vagy a tieddel?
MINDENKINEK: Hagyjátok már békén Holozist!!! Gyermekkora óta Samsungfan! Ez most kigyött belőle véletlen no. De azért én támogatom abban, hogy megtarthassa a Z3-at!
Vuff!
-
Deck
titán
válasz
bubuka80 #5773 üzenetére
Esetleg érdemes lenne egy fogadóirodához regisztrálni befizeted a minimális összeget aztán ingyen nézhetsz rengeteg meccset. Élő közvetítések.
Vagy:
Mikor megy a meccs ami érdekel rákeresel vannak oldalak ahol ami épp megy arra van sok link stb.
Vagy:
Vagy megkeresed az ingyen adását amihez flash player kell de az megoldható.
-
-
Deck
titán
válasz
bubuka80 #5694 üzenetére
Hugom, anyum is átlagfelhasználó. Wp és droid közül a droidot választják, utálják a wpt pedig nem így álltak hozzá az elején. Míg droidra mindenre van sok minőségi app addig ott semmi. Droidra tudtak launchert is felrakni ott nem, még youtube sincs rá pedig azt is sokat használták stb. Aki mindenre használni akarját a telefonját nem csak telefonálásra annak kiesik a wp.
Annak, hogy sokmindenben egyetértünk, örülök
-
holozis_HUN
addikt
válasz
bubuka80 #5361 üzenetére
Egy kis off Bubukának
Emlékszel amikor írtam, hogy fölösleges 8 mag?
Az új Snapi 820 4 magos lesz 3ghz, mondván inkább erősítik a 4 magot, minthogy 8 meg 10 magos procikat csináljanak... NA VÉGRE! Belátta a qualcomm inkáb erős 4 mag, minthogy meleg 8 mag! Na csak ennyit akartam egy kis off ként
-
holozis_HUN
addikt
válasz
bubuka80 #5464 üzenetére
Igen eléggé be kellett járni a környéket
Főleg, hogy rossz címet adtak meg a boltban a másik bolthoz és ott el is tévedtem... (ja és utamon a telefon vezetett (Z3, google maps GPS-el), és nagyon fasza, gyorsan jelet talál és pontos
De a kamerája az egy kalap... Azt hittem jobb... AZ S2-őm 2x jobbat fotózott.. De ez az előző Z3-mal volt, lehet az is hiba volt benne, de tényleg azok valami borzasztó fotók voltak kb. alsó kategóriás telefonok lőnek ilyet.. Majd tesztelem holnap
-
holozis_HUN
addikt
válasz
bubuka80 #5450 üzenetére
Szerencse,hogy nem raktam rá még semmit, mert ha majd megjön a kis samsung sd kártya akkor arra a gépre lementett fotókat stb rárakom
meg letöltök mindent amit kell stb. Ez a teszt időszak volt, hogy van-e valami baja, aztán rendelem az SD kártyát és másolok rá mindent, letöltöm a programokat amiket használok, rootolok stb. Bármikor be tudom állítani gyáriba
Akkor amikor hozzák ki az újat gyorsan berakom gyári visszaállításra.
Köszi
-
holozis_HUN
addikt
válasz
bubuka80 #5358 üzenetére
Biztos pár optimalizálás változtat ezen, de hogy tuti így is úgy is túl fog melegedni az biztos.... Szerintem ez már nem szoftver hanem hardver hiba. Max szoftveresen úgy orvosolható, hogy leveszik az órajelet, de akkor evvel az erővel rakhattak volna bele 808-at vagy 805-öt...
8 mag meg minek... A Qualcomm helyében inkább fejlesztettem volna tovább a 4 magot esetleg 64 bitre meg 3 ghz-re meg persze erősebb gpu.... Iphone vígan elvan 2 maggal, szerintem sokkal jobb lenne ha fejlesztenék a 4 magos procikat.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
bubuka80 #5329 üzenetére
Vannak drágább helyek is, persze olcsóbbak is (GSM, de azt meg tudjuk...) szerintem ez a legmegbízhatóbb. Elő kell rendelni és 3 nap múlva csak személyesen lehet átvenni. Lehet, hogy Vodafone-ban lesz részletre, ott pedig nincsen bronz... Ha nem a Vodafone-ban veszem, akkor kedves kutyus barátunk kedvéért bronz lesz, ha a Vodafone-ban akkor csakis fekete!
-
holozis_HUN
addikt
-
agent_k
őstag
válasz
bubuka80 #5186 üzenetére
A gondolatmenetedet követve a következő hsz-oknak már csak egy újabb frissítés után lenne létjogosultsága
Igen. A rendszerre vonatkozólag igen. Bármi más ami itt még nem hangzott el, azokat a kérdéseket örömmel üdvözöljük.
Tehát:
- üzemidő
- mágneses tok
- mágneses dokkoló az ebayről és a Sonytól
- bármiféle fólia
- nilkin termékek
- zajszűrős fülesmár meg lett beszélve.
-
muhaha01
tag
válasz
bubuka80 #4993 üzenetére
ja, látom már:
nekem a pause mellett van egy rewind gomb is.
nemtom miért nincs neked, kéne lennie.
nekem friss gyári lollipop van, 2 napja használom nulláról."A te problémádat nem igazán értem, nem villan fel a kijelző, neked kell feléleszteni és akkor látod."
de én azt szeretném, ha bejövő cuccoknál magától villanjon fel és nekem csak rá kelljen bökni a részletekért, korábbi androidos telón vagy akár iphone-on már hozzászoktam. -
muhaha01
tag
válasz
bubuka80 #4991 üzenetére
ugyanez nekem is, ha manuálisan élesztem fel a telót. viszont azt akarom elérni, hogy a bejövő értesítéseknél is villanjon fel a kijelző, mert most csak hang és rezgés van, meg a led világít, de a kijelző nem kapcsol be és nem látom ezt amit linkeltél.
remélem érthetően fogalmazok.
-
TTommi
aktív tag
válasz
bubuka80 #4926 üzenetére
Ez nagyon gáz, ha tényleg így van, jóllehet teljesen értelmetlennek tartom, mivel a telefon ki lett fizetve, az előfizu nemfizetése pedig olyan szankciókat von maga után, ami bőven kárpótolja a társaságot a "veszteségeiért". Úgy is mondhatnám, hogy a trémobile sajnos nem cáfolt rá ebben az esetben sem a gúnynevére.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
bubuka80 #4862 üzenetére
Gyári USB. Olyan mintha a teló többet fogyasztana mint amennyit tud tölteni. Közben kipróbáltam gyári kábelével is, ami kár hogy fél méteres csak de az most mindegy, azzal se működik. Bizonyos töltés után töltés hang ismétlődik és villog a LED (van töltés-nincs töltés) Ez árthat a telónak, ha éjszaka úgy marad?
-
-Maci-
addikt
válasz
bubuka80 #4799 üzenetére
Biztos bekapcsolva maradt a mobil net. Figyeld meg, hogy mikor kikapcsolod a WIFI-t, a térerő ikon mellett megjelenik e a mobil net valamelyik ikonja. Ha igen, akkor be van kapcsolva.
Egyébként én éjszakár a Stamina módot használom. Tilt mindent. wifit, mobilnetet, szinkronizációt... Energiát spórol és megvan 1 gombnyomásból. Szerintem praktikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest