- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsek
tag
válasz
67tuareg #12147 üzenetére
szia, eddig igazából semmi különös, minden oké, az elején volt az, hogy az sd kártyára telepített programokat nem ismerte fel és mintha letörlődtek volna, de szerintem csak végig futtatott magában valami hogyishijjákot, mert kb 5 perc múlva már meg voltak az ikonok is és ment minden szépen.
szóval nem érzek semmilyen különösebb változást.
-
2thletme2day
őstag
válasz
67tuareg #9223 üzenetére
Én pont Media Marktban vettem egy narancsot. 149990Ft (135ezr Ft-ért hoztam el*) volt mint az összes többi szín. Meg is lepődtem mert a 200ezres árat láttam én is a webáruházban. Rákérdeztem az eladó gyereknél. Azt mondta biztos elírás. Szóval ha valahol véletlenül pont van egy narancs fekete/fehér árában elvihető.
off: * cetelem kártyával 15ezerrel olcsóbb volt amit ha hetedikéig visszafizetek nincs semmi kamat. Van egy a családban szóval Instant 10% minden termék árából.
-
válasz
67tuareg #9223 üzenetére
Agyam megáll, kinek is éri ez meg?
Nagy külföldi oldalon a fehér: 126 625 Ft (19% áfával) EU!
Nagy külföldi oldalon a fekete: 118 810 Ft (19% áfával) EU!
Nagy külföldi oldalon a narancs: 125 060 Ft (19% áfával) EU! (tehát olcsóbb mint a fehér)
Ez kb. 20.000 Ft előny, ennyi nem lesz a postaköltség az tuti!
Arról nem is beszélve, ha valaki nem lusta használni a keresőt (megsúgom hogy már egyszer leírtam hogy hogyan) meg tudod 100.000 Ft-ért venni zsír újként (a fehér 107).(#9226) B.F.G.
Mikor én rendeltem tavaly, narancs színű volt rakin, olcsóbb volt egy tizessel, annyira nem kellett a kutyának sem.Mondjunk én is megvártam a fehéret inkább.
-
somkuti
csendes tag
válasz
67tuareg #5512 üzenetére
Ez engem is érdekelne. A T-boltban kapásból ezt próbáltam ki: ajtók rendesen bezár, szervízmenüben nyomáspróba, és ugyanez az eredmény: ha benyomom a kijelzőt akkor megemelkedik a nyomás de kb fél-egy másodperc alatt vissza is áll, hiába tartom a kijelzőt nyomva. Két dolgot tudtam tenni:
1. kötöttem rá biztosítást a T-nél
2. hazavittem és beáztattam kb 15 cm mély vízbe öt perce. Hál istennek semmi baja, víznek, párának nyoma sincs. Úgyhogy le is mondom lassan a biztosítást ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest