- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nokiae51 #6086 üzenetére
Minden féle rom mehet rá amit az adott típusra adtak ki. A telefon konfigurációjára vonatkozó spec adatok a TA-ban vannak mentve. Ahhoz a rom alapból nem fér hozzá.
(#6093) otapi
Ha kiugrik belőle a telefon, az még hasznos is lehet. (lehet ezért meg fognak kövezni)
Az unibody legnagyobb hátránya, hogy elejtéskor az adott területre ható erőt nem tudja elvezetni semmi. Láttam már olyan Z1-est, ami csili-csecse sarokvédős, körbefutó tokban volt és úgy állt benne mint pajkos tinédzserben a gyerek. Ettől függetlenül egy esés során a képernyő szépen kettérepedt. A tok szinte karcmentes volt, picit a sarkánál látszott hogy benyomódott.
Ugyanezek a problémák voltak az ájfónoknál mindig. Alig koppant oda valamihez, máris repedt.
A Samsung készülékei pedig nagyon sok zuhanást megúsztak azzal hogy úgy kellett a földön összeszedegetni a hátlap+akku+memóriakártya együttest. A fizika törvényei többnyire makacs dolgok, ha az erőhatások megoszlanak, az adott részeknek önmagukban kisebbet kell elviselniük.
Én személy szerint rühellem az unibody kialakítást (persze értem miért csinálják, de attól még nem kell szeretnem).(#6097) VincentV
Nem én kerestem tuti megoldást, de köszi a képet. Az biztos hogy ha telibe trafálnak egy 10 évvel ezelőtti vagy öregebb mobillal, azt igencsak megérzed.
Ezzel az erővel ha a 198-ast elejted, tuti hívhatod a hidegburkolót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest