- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz
Schatt #11621 üzenetére
> a dupla koppos ébresztést sajnos nem használom bár jó lenne, de más töbször magától életrekelt a
> zsebemben és mindent állítgatott magán.Na szóval ezt tesztelgettem egy ideje magamnál, mert ki volt kapcsolva hónapokig, de aztán mégis csinálta a furcsaságokat. Nemrég írtam, hogy BT-kihangosítóval nem zár vissza a képernyő hívás bontása után (ott világít a zsebemben az aktív képernyő, illetve most már az ülésen, mert figyelek), ezt több kihangosítóval is csinálja, szóval a telefon a hülye, nem azok. Nem működik az időzített képernyő-kikapcsolás, csak a kézi.
SZÓVAL meggyőződésem, hogy a zsebben NEM a duplakatt nyitja vissza a telót: próbálgattam, hogy ütögetem a zsebem úgy, ahogy kivéve nyitja a képernyőt, de a zsebben nem.
Két esetet azonosítottam, mikor magától hív fel valakit, vagy átállítgat:
- valamiért előveszed a telót, nyomsz egy BE gombot vagy egy duplakoppot, de semmi más: mondjuk megnézted a pontos időt vagy hogy volt-e hívásod/üzeneted ÉS EKKOR ÍGY TESZED VISSZA a zsebedbe, nem kapcsolod ki ezt a köztes állapotot, nem is várod meg, hogy elsötétedjen (ez teljesen normális amúgy, ha csak ránéztél, mennyi az idő -> ekkor a visszatétel simítását érzékeli képernyő kioldásnak!
Ezután persze sok dolog történhet a zsebedben, lehet belőle állítgatás, hívás, de akár az is, hogy pont nem érzékel semmit, ezért visszazár. Ekkor meg nem is vettél észre belőle semmit. Parajelenségnek tűnhet.- ha értesítésed érkezik a lezárt képernyőre, akkor azt egy ébresztésnek érzékeli a teló, kivilágosodik a képernyő, és feloldható: máris ott vagyunk, mint az előző pontban, ha akkor valamiért csúszkál a zsebedben (pl. leülsz/beülsz valahová), azt simán érzékelheti nyitási mozdulatnak.
Ami megoldást én erre látok:
1. kikapcsolni a lezáró képernyő értesítéseit (megfosztjuk magunkat egy hasznos funkciótól)
2. használat után kilépünk minden fontos (tárcsázó, kapcsolat, atombomba-élesítő és kilövő) app-ból, ahol 2 katt már kínos dolgokat csinálhat a zsebben
3. csak elsötétült telefont rakunk zsebre -
kelly416
veterán
válasz
Schatt #11621 üzenetére
Nem akarok nagyon bele-vau-vau, mert nem ilyen telefonom van, de esetleg egy próbát megérne, régebbi szoftot feltenni és nem használni másik tárcsázót pár napig, hátha elő sem jön a hiba. Utána kipróbálod vagy a legfrissebb szoftot, vagy a tárcsázót, és ha még mindig nincs hiba, akkor jöhet a legfrissebb szoft a másik tárcsázóval együtt. Ez is 1-2 hét, de legalább végig Nálad van a teló, még ha újra és újra be is kell lakd.
-
ViSAS
senior tag
válasz
Schatt #10966 üzenetére
Igen, ezzel teljesen egyetértek, de sajnos nem az a helyzet, hogy bátran bízhatunk a gyártó megoldásában.
Ezért készítettem mindezt...próbáltam - kis túlzással fogalmazva, mert amúgy imádom ezt a készüléket - a sz@rból várat építeni és ez a fél perc(!) előkészület szerintem nem nagy áldozat azért, hogy megkíméljük a szívünket, a penztárcánkat és a szervízt. Ugyanolyan mobilis marad a készülék, mint az általad linkelt promóciós videóban, csak van rajta egy plusz fólia, nem nagy cucc.
(#10967) csoki98: Sajnálatos.
Mindenesetre remélem, hogy jól jársz a szervizelés végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest