Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Varshi

aktív tag

válasz Schatt #11621 üzenetére

> a dupla koppos ébresztést sajnos nem használom bár jó lenne, de más töbször magától életrekelt a
    > zsebemben és mindent állítgatott magán.

Na szóval ezt tesztelgettem egy ideje magamnál, mert ki volt kapcsolva hónapokig, de aztán mégis csinálta a furcsaságokat. Nemrég írtam, hogy BT-kihangosítóval nem zár vissza a képernyő hívás bontása után (ott világít a zsebemben az aktív képernyő, illetve most már az ülésen, mert figyelek), ezt több kihangosítóval is csinálja, szóval a telefon a hülye, nem azok. Nem működik az időzített képernyő-kikapcsolás, csak a kézi.

SZÓVAL meggyőződésem, hogy a zsebben NEM a duplakatt nyitja vissza a telót: próbálgattam, hogy ütögetem a zsebem úgy, ahogy kivéve nyitja a képernyőt, de a zsebben nem.

Két esetet azonosítottam, mikor magától hív fel valakit, vagy átállítgat:
    - valamiért előveszed a telót, nyomsz egy BE gombot vagy egy duplakoppot, de semmi más: mondjuk megnézted a pontos időt vagy hogy volt-e hívásod/üzeneted ÉS EKKOR ÍGY TESZED VISSZA a zsebedbe, nem kapcsolod ki ezt a köztes állapotot, nem is várod meg, hogy elsötétedjen (ez teljesen normális amúgy, ha csak ránéztél, mennyi az idő -> ekkor a visszatétel simítását érzékeli képernyő kioldásnak!
    Ezután persze sok dolog történhet a zsebedben, lehet belőle állítgatás, hívás, de akár az is, hogy pont nem érzékel semmit, ezért visszazár. Ekkor meg nem is vettél észre belőle semmit. Parajelenségnek tűnhet.

- ha értesítésed érkezik a lezárt képernyőre, akkor azt egy ébresztésnek érzékeli a teló, kivilágosodik a képernyő, és feloldható: máris ott vagyunk, mint az előző pontban, ha akkor valamiért csúszkál a zsebedben (pl. leülsz/beülsz valahová), azt simán érzékelheti nyitási mozdulatnak.

Ami megoldást én erre látok:
    1. kikapcsolni a lezáró képernyő értesítéseit (megfosztjuk magunkat egy hasznos funkciótól)
    2. használat után kilépünk minden fontos (tárcsázó, kapcsolat, atombomba-élesítő és kilövő) app-ból, ahol 2 katt már kínos dolgokat csinálhat a zsebben
    3. csak elsötétült telefont rakunk zsebre

• kelly416

veterán

válasz Schatt #11621 üzenetére

Nem akarok nagyon bele-vau-vau, mert nem ilyen telefonom van, de esetleg egy próbát megérne, régebbi szoftot feltenni és nem használni másik tárcsázót pár napig, hátha elő sem jön a hiba. Utána kipróbálod vagy a legfrissebb szoftot, vagy a tárcsázót, és ha még mindig nincs hiba, akkor jöhet a legfrissebb szoft a másik tárcsázóval együtt. Ez is 1-2 hét, de legalább végig Nálad van a teló, még ha újra és újra be is kell lakd.

• ViSAS

senior tag

válasz Schatt #10966 üzenetére

Igen, ezzel teljesen egyetértek, de sajnos nem az a helyzet, hogy bátran bízhatunk a gyártó megoldásában. :( Ezért készítettem mindezt...próbáltam - kis túlzással fogalmazva, mert amúgy imádom ezt a készüléket - a sz@rból várat építeni és ez a fél perc(!) előkészület szerintem nem nagy áldozat azért, hogy megkíméljük a szívünket, a penztárcánkat és a szervízt. Ugyanolyan mobilis marad a készülék, mint az általad linkelt promóciós videóban, csak van rajta egy plusz fólia, nem nagy cucc. :)

(#10967) csoki98: Sajnálatos. :( Mindenesetre remélem, hogy jól jársz a szervizelés végén. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés