Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
prom5
csendes újonc
Sziasztok!
Tegnap sikeresen összetörtem a Z3 compacton érintőpaneljét, hála a csodálatos hosszúságú gyári töltőkábelnek.
A Telenornál azt az infót kaptam, hogy ha nem a hivatalos márkaszervízzel csináltatom, ami a Cordon Electronics, akkor bukom a garanciát is. Mivel a Cordon e-mail-ben nem tud adni egy árajánlatot, csak ha megvizsgálták a telefont (2500 Ft-ért), vidéki lévén úgydöntöttem nem fogok velük sz*rakodni.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek honnan érdemes rendelni alkatrészt, ahol tuti, hogy gyárit adnak?
33-tól 45 ezer Ft-ig láttam érintőpanelt+LCD-t tokkal együtt különböző webshopokban, amire azt írják, hogy gyári, de nem tudom mennyire bízhatok meg bennük.
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest