Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
kelly416 #11912 üzenetére
Igen, csak azért szóltam, mert én mikor megkaptam és megláttam h ez már 3C örömömben ki se bontottam, csak hazabumliztam vele boldogan aztán itthon próbáltam beletenni a simet és mehettem vissza mert nem sikerült. Egyébként szerintem én is egy felujitott készüléket kaptam, de kívülről semmi baja nem volt, teljesen újnak néz ki, szóval én örülök neki nagyon. (főleg hogy az előzménytelót, a Z1C-t én 58-ért vettem használtan.)
Este viszont végignéztem a nyáron készített képeimet és az a határozott véleményem, hogy a Z1C ami nálam volt jobb fotókat csinált akár auto modban és érzésem szerint talán kézi módban is mint ez. A Z3C-vel nemcsak hogy beégések vannak a világosabb részeken, de mintha kevésbé lenne éles, részletgazdag a kép. Most beállítottam manualban a Wajk féle ajánlást, ezzel folytatom és meglátjuk. Arra is gondoltam, mivel a családban van még Z1C másnak is, hogy csinálok majd egy nagytesztet, auto és ugyanazon kézi beállításokkal egymás mellett, kiváncsi vagyok mi lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest