Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Williamgrant #11882 üzenetére
Egyetértek, de én amugy a Moto G-t csakis a gyenge kamerája miatt cseréltem le, és bár minden paraméterében a Z1C-Z3C páros alatt van, amugy számomra tökéletes, minőségben is kiváló formailag etalon telefon volt. (Kezdek amúgy gondolkodni egy 1genes Moto X beszerzésén, igaz akkor az FM rádióról kell majd lemondanom)
A Z3C (és akár a Z1C is) jelenleg valóban a legkevesebb kompromisszummal járó telefon ha valaki ebben a méretben keres androidot. Azt csak halkan merem megjegyezni, de az egyforma optika ellenére mintha a Z1C kamerája auto módban kicsit jobban működött volna mint a Z3C-jé, ott 10-ből 5-6x kaptam értékelhető eredményt, ezzel inkább 2-3x, lehet h nincs így, ez csak 1-1 készülék után mondom én és az asszony is. Ugyhogy most elkezdem tesztelni a Wajk által említett beállításokat, csak hát mikor valamit gyorsan kéne fotózni akkor sajnos nem lesz idő tökölni, a hétvégi esküvőn sem tudtam egy értelmes képet sem lőni, pedig voltak emlékezetes pillanatok. (Maradnak a hivatalos képek..)
Amugy a tiéddel mi volt anno a gond? Beázás? Nem merem vizbe tenni, pedig jó lenne nekem is túlesni rajta, csinálják meg rendesen a ragasztást és adják vissza úgy, jobb is lenne mint új készüléket kapni amit megint félthetek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest