Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz Williamgrant #11882 üzenetére

    Egyetértek, de én amugy a Moto G-t csakis a gyenge kamerája miatt cseréltem le, és bár minden paraméterében a Z1C-Z3C páros alatt van, amugy számomra tökéletes, minőségben is kiváló formailag etalon telefon volt. (Kezdek amúgy gondolkodni egy 1genes Moto X beszerzésén, igaz akkor az FM rádióról kell majd lemondanom)

    A Z3C (és akár a Z1C is) jelenleg valóban a legkevesebb kompromisszummal járó telefon ha valaki ebben a méretben keres androidot. Azt csak halkan merem megjegyezni, de az egyforma optika ellenére mintha a Z1C kamerája auto módban kicsit jobban működött volna mint a Z3C-jé, ott 10-ből 5-6x kaptam értékelhető eredményt, ezzel inkább 2-3x, lehet h nincs így, ez csak 1-1 készülék után mondom én és az asszony is. Ugyhogy most elkezdem tesztelni a Wajk által említett beállításokat, csak hát mikor valamit gyorsan kéne fotózni akkor sajnos nem lesz idő tökölni, a hétvégi esküvőn sem tudtam egy értelmes képet sem lőni, pedig voltak emlékezetes pillanatok. (Maradnak a hivatalos képek..)

    Amugy a tiéddel mi volt anno a gond? Beázás? Nem merem vizbe tenni, pedig jó lenne nekem is túlesni rajta, csinálják meg rendesen a ragasztást és adják vissza úgy, jobb is lenne mint új készüléket kapni amit megint félthetek.

Új hozzászólás Aktív témák