Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dedehu
aktív tag
Szóval akkor masszív debloat:
Amire szükséged lesz:
.726-os vagy .690-es firmware, root, működő cwm/twrp
Debloat script: [Innét]
A törölt alkalmazások: innét
Valamint a flashelhető üres zip: innétElőször érdemes összeállítani a helyreállító zip fájlt:
A Deleted_stuff.zip-et kitömöríted, ebben fogod megtalálni az összes alkalmazást, amit a debloat script törölni fog. 4 mappát találsz benne:
content of system_app
content of system_etc_customization
content of system_etc_product
content of system_priv-appAmit a system_etc mappákban találsz azokat telepítheded simán apk-ként a telefonon, azokhoz nem kell a zip fájl.
a system_app és a system_priv_app mappákban található alkalmazások azok amikhez viszont kelleni fog.
A flashelhető üres zip megfelelő mappájába másolhatod bele a fent említett két mappába azokat az alkalmazásokat amiket vissza szeretnél varázsolni (értelem szerűen amit a content of system_app mappából azt a /system/app/ mappába amit pedig content of system_priv-app mappából a a /system/priv-app/ mappába)Debloat menete:
1. recoveryben flasheled a debloat scriptet
2. ugyan itt flasheled a a zipet amit csináltál
3. újraindítaszViszont ehhez kell egy kis idő, rá kell jönni melyik mit rak vissza. Ha biztonsági játékos vagy beraksz a zip fájlba mindent amit nem ismersz vagy nem találod meg a googleban, de igazából a rendszer menni fog csak hiányozhatnak azok a funkciók amikre esetleg szükséged van.
Néhány dolog amit tudok:
system/app:
DualShockManager - Dualshock/sixaxis vezérlők natív támogatása (ps 3-4 kontroller)
FaceLock - Arc alapú feloldás
IntelligentSettings - Intelligens vezérlés (ha megrázod a telefont lerakja stb. funkciók)
IntelligentRotation - Intelligens forgatás (a fejed helyzetéhez igazodik a kép nem a giroszkóphoz)
IntelligentBacklight - Intelligens háttérvilágítás (ha nézed a képernyőt nem kapcsol ki beállítás)
SomcDlna - Sony DLNA támogatás
white-balance - fehéregyensúly beállítás menüpont
SemcMetadataCleanup - Ez a walkman alkalmazás zeneadatletöltője
SimContacts - ez akkor fog kelleni ha a simen tárolsz kontaktokat
SmallApp* - Kisalkalmazások az alkalmazásváltóból itt mindet fel kell tenni ami SmallAppal kezdődik ha azt akarod hogy működjönsystem/priv-app:
enhancedusbux - Váltás MTP/Mass storage mód között usb kapcsolatnál
SomcMirrorLink* - Eezek a csomagok a MirrorLink megfelelő működéséhez kellenek
SomcMovieCreator - Ez a TimeShift videoszerkesztője (ezzel lehet belassítani a 120 fpses videókat)
SomcPlayAnywhere - Throw
Velvet - google search
VpnDialogs - VPNKb. ennyi. Ha nekiesel és valamelyik funkció amelyik használsz hiányzik írj aztán gyorsan kitaláljuk melyiket kell még belerakni. Ha meg nem akkor meg remélem valakinek hasznára válik ez a rövidke leírás
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest