Új hozzászólás Aktív témák

• k850

addikt

Őszinte részvétem minden Xperia U tulajdonosnak, aki el van keseredve a JB miatt.

De álljunk már meg egy szóra, mért kell ekekora hú-hót csapni egy szoft. frissítés véget. Talán GB alatt nem működik a készülék, nem lehet vele filmeket nézni, zenét hallgatni stb.
    A hülye marketing miatt vagytok elkeseredve, ha úgy számozták volna a JB, hogy 2.4.9, nem adtak volna hozzá semmi fantázia nevet, akkor most fele annyi nyavalygás se volna.
    Még a szakújság írók sincsenek elájulva a JB-től. Jó-jó, egy-kis toldás foltozgatás, semmi olyan eget verő újítás nincs benne ami miatt nem lehetne élni.

dr. Kind véleménye a tesztje végén
    "Összességében úgy érzem (és ezzel nem vagyok egyedül), hogy elsősorban egy ráncfelvarrásról van szó, a Jelly Bean nem változtatja meg alapjaiban az Android rendszerről alkotott képet. A 4.1-es frissítés tehát korántsem hoz akkora változásokat, mint azt a Honeycomb (3.0) vagy az Ice Cream Sandwich (4.0) "

És arról sem szabad megfeledkezni, hogy a az Sony Xperia U az alsó szegmenshez tartozik, lásd a korlátozott 4GB memóriát. Tudom, hogy ez nagyon fájó dolog, de a Sony úgy gondolja, hogy nem áldoztatok annyi pénzmagot számukra, hogy tovább fáradozzanak a értetek. De becsületükre legyen mondva, hogy legalább ICS lehetővé tették. Más márkánál még így sincsen. A fiam Samsung Galaxy S Advence készülékére még ICS sem adtak ki, pedig komolyabb vas van alatta mint az Xperia U-n.
    Az okos ember kihasználja a lehetőséget, a buta meg sír, hogy neki ez sincs az sincs.

Új hozzászólás Aktív témák