- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
KissP
tag
Szeptember környékén jutottam az U-hoz. Előtte egy x8-am volt. Végre azt tudtam mondani, itt egy telefon ami már használható telefonnak is. Egyszerű, gyors és méreteiben is használható. Ekkor 2.3.7-es android volt rajta. Mióta ICS-van azóta visszavontam a véleményem. A szárnyaló, villámgyors sebesség visszaszelídült. Használható így is. Nem idegesítően lassú, csak épp annyira, hogy messze alulmarad egy használható jó telefonnal szemben.
Vártam, hogy biztosan jön majd valami frissítés amivel orvosolják ezt az nyilvánvaló baklövést. Mert azért nem mindegy a sebességkülönbség használati értékben. De nem jön semmi.
Tud valaki információt arról, hogy jöhet-e valami gyorsító frissítés?
Vagy érdemes valamilyen módon visszarakni a korábbi gyors verziót?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest