- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
Ramoskaa #3699 üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél, de nem, nem jár garanciavesztéssel.
Garanciavesztéssel a rootolás jár, bár unroottal a garancia is visszaáll (gyakorlatilag észrevehetetlen, hogy rootolva volt a telefon).
Ezen kívül gondolom a bootloader nyitása is garanciavesztéssel jár, de azt nem tudom, hogy az visszaállítható-e (gyakorlatilag még nem is nyitható U-n, szóval ez még nem aktuális). -
mrlujoak
veterán
-
Ramoskaa
senior tag
Én Astro-t használok.. az s*ar? mert egyenlőre meg vagyok vele elégedve
-
godzsy2
senior tag
köszi mindkettőtöknek.
-
godzsy2
senior tag
Tudtok olyan launchert ajánlani, ami fut GB alatt? Az Apex és Nova Launcher csak ICS-en fut. Jah, és ne legyen GoLauncherEX.
-
Ramoskaa
senior tag
Rendelnék tokot, kupakokat és kijelzővédőfóliát! Akit érdekel az írjon ,mert ha többet rendelek olcsóbbra jönne ki! És nem Hong Kong-ból ,mert akkor kb karácsonyra se érne ide ! Mindenképpen UK (kb 1hét alatt itt van).
tokok:
-
Inarus
addikt
válasz
mrlujoak #3684 üzenetére
"de látom ez is csak olaj a tűzre a másik tábornak..."
Ebből gondoltam, hogy elég negatív felhanggal közölted a mondandód. Elnézésed kérem, nekem ilyen furán jött át a dolog. Mellesleg nem házigazdai dorgálásnak szántam, nem vagyok moderátor, tehát ne úgy vedd, hogy most aztán rád lett szólva valakitől, aki házigazda!
Bocsánat, ha nem úgy szántad, nekem úgy tűnt. -
mrlujoak
veterán
Mire volt semmi szükség?!
Nem bántottam, nem torkolltam, semmi durvát nem tettem. Tényt közölt - én is.
Ráadásul a tényközlése kiegészítésre szorult, mert tényközlése nem egészen helytálló.Ennyi történt, és nem több. Miért kell ebbe - pont egy Házigazdának - többet belemagyarázni?!
-
mrlujoak
veterán
...nem mi vagyunk az értékesítési világ közepe...
Régiótól függően azért elérhető már a gyártói független modellekre is az ICS.
Tény, hogy hozzánk olyan régiósak kerültek (gyártói ill. bolti garisok) amik még nem részesültek ICS-ben.Bár most a Sony igyekezett a sokak - sőt többség - által hangoztatott és várt szolgáltatói frissítésre koncentrálni, de látom ez is csak olaj a tűzre a másik tábornak...
Ugye, hogy soha semmi sem jó...
-
bil
tag
Kösz mindkettőtöknek!
Ezek alapján inkább a függetlenre megyek rá. -
Nimda
addikt
válasz
freemanone #3677 üzenetére
Majd ha érdekli a téma,akkor tovább kérdez
a többit meg kiegészitik a fórumtársak,ahogy te is tetted...
-
freemanone
addikt
Ha már tájékoztatsz akkor azt szerintem úgy érdemes, ha teljes körű. Nem kell messzire menni, elég egy CyanogenMod a haver telefonján, ami jujj de megtettszik és kiderül, hogy "Te" nem tudnád feltenni a zárt loader miatt. Közben pedig azt írta a "srác a fórumon", hogy nincs különbség.
No offense!!! -
Nimda
addikt
válasz
freemanone #3675 üzenetére
Azért ilyen mélyen nem akartam belemenni,nyilván igazad van,de itt most csak a rootolásig próbáltam elmenni...
-
freemanone
addikt
Bootloader nem nyitható állapota (egyelőre nem hivatalosan sem), valamint az ebből fakadó Fastboot mode hiánya a hátránya, ami azért elég nagy hátrány, ha egyedi ROM-ot és Kerneleket szeretnél használni. Ha valakinek kizárólag a gyári ROM kell és nem akarja kihasználni a készülék minden képességét, akkor valóban nincs különbség.
-
bil
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes Voda függő telefont venni?
Úgy értem van rá vmi korlátozás? (a sim lockon kívül)
Föl lehet tenni a rá a legújabb frissítéseket?
Lehet garivesztés nélkül root-olni?
Köszi! -
zsitvayb
tag
Sziasztok,
Okulásként: független u tulajaként, meguntam a hivatalos frissítésre várást miközben már szinte mindenkinek ics ketyeg a gépén ezért tegnap felraktam én is a flashtool-lal. Belaktam gyorsan a rendszert. Iszonyat lassú, lag-ol, gyakorlatilag használhatatlan a cucc...hosszú percekbe telik megnyitni a tárcsázót, hosszú percekig fekete képernyő bámulás, amíg elindít egy programot, pl. a gyári email klienst.
Annyira felidegesített, hogy már indultam volna SUS-al visszarakni a GB-t, de előtte valamiért csináltam még egy hard resetet. Majd az újraindulásnál beállítottam véletlenül a felajánlott google backup szolgáltatást, aminek hatására a play elkezdett egy csomó programot felrakni, ez annyira nem tetszett, hogy újabb hard reset.
Azóta újra belaktam a rendszert és láss csodát, szinte semmi lag, semmi akadás. Na persze nem száguld, de legalább nem lassabb, mint a GB volt. -
godzsy2
senior tag
válasz
tatraitamas #3654 üzenetére
batt ajánlott a #1793-as hozzászólásban egyet:
http://mobilarena.hu/tema/re_sony_xperia_u_a_kis_herceg/hsz_1793-1793.htmlkupak: 900,-
fehér hátlap: 3500,- -
nbukta77
addikt
hi. az erdekelne,hogy jo minosegu szilikontokot hol es mennyiert tudnek rendelni magyarorszagon. koszi
-
Rastamann
csendes tag
Hellooo
Segítséget szeretnék kérni, előre is nagyon bocsi ha már elhangzott a kérdés de végigolvastam vagy 50 oldalt és választ nem nagyon találtam. Kb. 1 hete frissítettem a telóm ICS-re és felmerült egy-két probléma. Az első pár napban teljesen elment az elülső hangszoró, de az pár nap után szerencsére oké lett,de a nagyobbik problémám a wifivel van. Bekapcsolom a wifit rácsatlakozok az itthoni hálózatra(más oldalakon olvastam ugyanígy wifi problémákat,de ott rá se csatlakozott), elkezdek netezni és egy X adatmennyiség után megszűnik az adatáramlás, nem tölt be semmit, csak ha ki- és bekapcsolom a wifit és ez játsza újra meg újra,de a jelerősség maxon van minden oké stb stb stb, és magával a routerrel semmi probléma, mert tv-vel is tökéletesen használom, és más telefonról is és a gépem is. A pc programmal lefuttattam egy telefonjavítást legyalultam az egészet újraraktam az ICS gyári beállítás stb de továbbra sem jó. Valaki esetleg tudna segíteni???
Előre is köszöntem.
-
Jimmy66
senior tag
válasz
freemanone #3660 üzenetére
Valójában a tapadókorongos rész megvan az előző telóról, ezért keresném csak a tartókeretet.
De lehet, hogy csak így tudom majd megvenni.
-
-
Jimmy66
senior tag
Ha már a vásárlásnál tartunk, én ilyen autóstartót keresek U-hoz.
[ Nincs Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz
tatraitamas #3655 üzenetére
Szia!
Ebay-en tudsz "jó" áron rendelni.
Itthon max átnézed a vatera és egyéb helyeket, de GSM boltokban is érdeklődhetsz, mennyiért vehetsz tőlük, ha forgalmazzák.
hátlap -
air
nagyúr
válasz
freemanone #3656 üzenetére
+1
-
freemanone
addikt
-
tatraitamas
csendes tag
Tudtok egy helyet ahol olcsón beszerezhető hozzá gyári fehér akkufedél és fehér alsó rész?
Köszi -
tatraitamas
csendes tag
Tudtok egy helyet ahol olcsón beszerezhető hozzá gyári fehér akkufedél és fehér alsó rész?
Köszi -
Mi5i
aktív tag
válasz
freemanone #3652 üzenetére
Store első találat, de ha már írok, akkor parancsolj
-
Mi5i
aktív tag
válasz
freemanone #3649 üzenetére
Én simán Airdroid app-ot használok erre a célra, szerintem pofás az is, meg elég gyors
-
w333
félisten
Gyári Xperia launcher kicsit másképp : Link
-
freemanone
addikt
Opsz... elnézést, rossz thread-et linkeltem be! Az valóban GB!
Szóval akit érdekel az USB Mass Storage Mode ICS-hez, ha van root a telefonján fáradjon át a linkelt forráshoz!
Párom telefonján ezt használja: [link]
Egyszer beállítod és utánna csak akkor kell piszkálni ha vissza akarod állítani. Egyszer volt próbálva így nem tudom, hogy reboot után is megtartja-e, mert swiftp-vel FTP serverként csatlakozunk itthon a telefonokra, így kényelmes és kábel mentes. Lustaság fél egészség!u.i.: a letöltött file neve P, de nem kell megijedni, ugyanaz van mindkettőre!
-
Ramoskaa
senior tag
lejött a kupak sok feszegetés és köröm törés után!
-
kd
aktív tag
Üdv valaki ránézne az indavidaóra nekem sajnos nemjátsza le a filmeket rólla.
Kiváncsi vagyok mi a problem. -
Mi5i
aktív tag
válasz
nbukta77 #3636 üzenetére
Nem, van a neten még sok U-s topik
Amúgy itt ph-n ez az egy van, annyira nagyon mélyen még nem széthekkelgethető a telefon, ezért nincs még külön erre a célra fórum. De már alakulgatnak a fejlesztések, tapasztalatokat, próbálkozásokat pár embertől ebben a topikban megtalálsz.
És persze gratula az új telefonhoz, reméljük örömöd leled benne -
csacsi67
addikt
Akkor érhetöen leirom elösször leszedtem a serian lévöt kiderült hogy ami ott van és vodásnak van jelölve az T-s.Majd utánna kerestem máshol nem találtam.Majd itt a forumon használtam a keresöt akkor találtam meg a hozászolásban a linket De arrol nagyon lassan jött majd azután irtam egy hozászolást és kérdeztem ,hogy van -e valakinek és akkor jött ugyan azon személytöl a második link .Nekem is onnét nagyon gyorsan lejött.
A két link nem egy helyre mutat. Hiába van ugyanazon személytöl.
-
nbukta77
addikt
Jo reggelt. Beleptem a klubba en is. Alcatel ot 995- rol valtottam. Kerdesem az lenne,hogy csak ez az egy topic van? Vagy van valami melyvizes forum is?
-
confuser
senior tag
-
csacsi67
addikt
Nincs valakinek eredeti Vodás GB-romja?
-
air
nagyúr
válasz
freemanone #3622 üzenetére
Aha, értem. Ezzel csak annyi a gáz, hogy GB alatt a root-hoz minimum pilótavizsga kell.
ICS alá is van valami megoldás? -
godzsy2
senior tag
válasz
LaciGSM #3325 üzenetére
na ma este megint eljátszotta a teló ezt: com. android.phone vagy mi megint leállt. Ilyenkor nem tudnak elérni, ill. elérnek, csak hívás közben is kiírja ezt és nem látom ki hív és nem tudom felvenni. Ilyenkor jönne jól a hívásfogadás/elutasítás hardvergomb, mert a híváslistában sem jelenik meg, hogy ki keresett.
Ki/bekapcsolás nem segített, repülőgép ki/bekapcsolás nem segített. A hibaüzenet feldobása után pedig mindig kirakta a statusbarra az "adatforgalom letiltva" üzenetet. Nekem nincs mobilnetem így ezt be sem szoktam kapcsolni, ezt csak minden egyes újraindítás szokta kiírni.
Csak a hardreset segített. A héten már ez volt a második ilyen húzása. Legközelebb földhöz vágom.
-
freemanone
addikt
Csak root kell hozzá és egy 210k-s apk ala Doomlord: [link] imádom azt a csókát, nagyon jó cuccai vannak
(#3610) Orgi: szintén, de én progit használok rá ami időzített!
(#3611) bodrik11: próbáld ki az alarm clock plus-t valami komolyabb vekker hang-ot beállítva! Már töb jól tudok összeadni hajnalban ébredés pillanatában, mert csak akkor marad csendben, ha megoldod a matek feladatot!
Ha elalvós tipus az ember, kénytelen megoldani valahogy... -
Ramoskaa
senior tag
szerintem hamarosan ez következik, mert ez nem h nem jön le de meg se mozdul.. pedig bontatlan készülékként vettem..
a probléma az h minden egyes próbálkozásnál lejön az hátlap.. nah azt meg nem akarom h kikopjanak a karmok..
-
Ramoskaa
senior tag
esküszöm meg se mozdul, mintha pillanatragasztóval odafogták volna
-
Ramoskaa
senior tag
Leírom még1x hátha volt már valakinek ilyen bal*asz gondja..
a kupakot hiába próbálom leerőszakolni, nem megy.. ha két oldalról húzom nem megy ha a körmömmel próbálom két oldalról akkor beletörik a körmöm..jah meg a hátlap is lejön mindig..
telefonon az utasításba is úgy volt h két oldalról, mondjuk logikus ,de nem akar lejönni.. -
air
nagyúr
válasz
freemanone #3594 üzenetére
És hogyan váltod át MTP-ről Mass Storage módra?
Nálam a Beállítások - Xperia - Kapcsolódás - USB-kapcsolódási mód alatt nem lehet választani. Csak kiírja, hogy Médiaátviteli mód.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest