Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
confuser
üzenetére
Ahhoz képest tényleg nem durva, mert nekem a lábamra esett és onnan a földre pattant persze pont a bal sarkára, és ott szépen lepattant a festék, nekem 3 napos, előtte Ray-om volt vagy fél évig, vagy háromszor úgy leesett hogy kirepült az aksi, sosem volt tokban, és valahogy sose sérült meg....
-
confuser
senior tag
Ahhoz képest hogy tényleg betonra esett le, szerintem nem olyan durva a sérülés. Aki ilyen béna mint én, meg is érdemli. Még azelőtt eldöntöttem, hogy veszek tokot, mielőtt megvettem a telefont, ennek ellenére csak a telefon megvétele után 3 nappal szereztem be egy tokot, a sérülés pedig már rögtön az első napon történt...
-
I2oli
tag
Én is keresgettem, hogy milyen tokot tudnék rá venni, egyet sikerült találnom amiért el lehet személyesen is menni pesten és az ára is nagyon baráti, bár pont ebből fakadóan felmerült a kérdés bennem mit véd ennyi pénzért?

http://www.ecell.hu/fekete-tpu-szilikon-tok-sony-xperia-u-telefonhoz.htmlHa esetleg valamelyik GSM-be találsz hasonlót írd meg róla a véleményed.
Illetve egy kérés/kérdésem is lenne a közösséghez, hátha találkozott vele már valaki:
A telefonkönyv valamiért nem akarja megjegyezni a megjelenítési formát, vagyis én beállítom a Kapcsolatok ->[menü]-> Megjelenítés -> Listarendezési szempont -> Utónév
illetve a Megjelenítés -> Névjegyek megnézése e szerint -> Utónév előszörEzek után jól is mutatja, de egy ki-bekapcs és már el is felejti mit mondtam neki :S
Erre van valamilyen megoldás, vagy egyedi a problémám? -
Joe.36
addikt
válasz
LaciGSM
üzenetére
Üdv, speed shopban néztem, ott nincs, a neten lehet rendelni, de az sok idő, de meg is nézném mit veszek meg, majd megnézem a pólusban ott van pár gsm bolt.
Sajnos meg kellett tapasztalnom hogy ez a típus nagyon sérülékeny, kis magasságból esett le pont a lábamra, és onnan pattant az edzőterem padlójára a bal sarok megsérült, el se merem képzelni mi lenne ha kéz magasságból a betonra esne...
Pár napos ez a telefon, előtte Ray em volt azt többször le ejtettem és megúszta...Mindenkinek ajánlom hogy vegyen rá !
-
Tamarel
senior tag
Egy hard reset után mindenképp újra be kell állítani mindent? (eddig csak egyszer csináltam és nem tesztelgettem)
Amikor pixelhiba miatt cseréltettem, akkor sikerült átvinni a beállításokat a cserekészülékre. -
petuci
csendes tag
valakinek sikerült már felrakni ICS-??
-
air
nagyúr
Kipróbáltam a leírásod az ismerősöm telefonján. Egyetlen egy kontaktot nem duplikált, és egy képet sem töltött le.

Pedig egy csomó mindenkit megtalált, és az adataihoz beillesztett egy gombot, ami a FB profilját nyitja meg.(#1982) bibi55:
Igaz, bocsi. A témát nem rágtam végig, csak a címe alapján néztem. Esetleg ez bizakodásra adhat okot.
-
bibi55
tag
Fölösleges volt belinkelni, ha végig nézted volna, aki a topicot létrehozta már nem elő tag az oldalon, az eljárás nem működik és le is lett zárva a thread. Valami mókamester lehetett az illető. :S
Pedig jó lett volna... ha működik. Mikor megjelent a thread örültem, de olvasgatva az akkori 1-2 hozzászólást, elkeseredtem... Félek sose lesz normális root vagy bootloader unlock zárolt készülékekhez.

-
confuser
senior tag
válasz
pit stop
üzenetére
A kérdéses pontok azért kérdőjelesek, mert nem olvastam annyi visszajelzést, hogy biztosra vehessem őket, ettől függetlenül valószínűleg helytállóak, de köszi a +1 visszajelzést

Az Illumination Bar Notification tényleg nem az értesítésjelző LED-et erősíti, nem is arra gondoltam, csak ez a kis "szösszenet" eredetileg nem a nagyközönségnek készült, így nem mindenhol elég szájbarágós. Viszont ezen a ponton hibáztam egy nagyot... A hsz-ben Illuminator és nem Illumination Bar Notification-nek írtam a program nevét. Majd szerkesztetem az első hozzászólásban, hogy legalább ott helyesen szerepeljen. Elnézést érte.
-
_Mario_
tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
jó 15 percet kel rá várni max kb, akkor bejön.
elsőnek én is azt hitem nem működik de aztán, egyszer csak bejött.
egyből nem pontos olyan 30-35 méter pontossággal működik utána 6-8 legalábbis nálam igy mentJoe.36
Valahol feljebb mintha valaki linkelt volna valamilyen kék színű szilikon tokot keres rá
-
Joe.36
addikt
Nem tudja valaki hogy hol lehet kapni szilikon tokot, Budapesten erre a telefonra?
-
Tovább nyűglődöm a GPS-el. Egyre inkább úgy gondolom, hogy nálam valami nincs rendben.
Letöltöttem a GPS státuszt, ami egyszer sem tudta megmondani a helyzetem. Folyamatosan csak pörgött a kör a belsejében.
Ma leszedtem a sygic-et is. Tisztán GPS-t használva meg sem mukkan, mikor a helyzetem kellene megállapítania.
Várakozás érvényes jelre felirat van csak és a felette lévő sávokból jó esetben kettő lesz fehér....
Mindez kint a szabadban, a városban mászkálva(Pécs)Ha Wifi, meg AGPS-t használok akkor a maps belő viszonylag pontosan...de sygic is csak ekkor....
-
Tamarel
senior tag
-
air
nagyúr
-
petuci
csendes tag
szevasztok!honnan tudom meg,hogy jott valamilyen frissítés a mobilomra???
-
pit stop
addikt
válasz
confuser
üzenetére
Először is köszönet a korrekt összefoglalóért!
Mivel eleje óta én is olvasom a topikot, meg jó ideje tulajként is tapasztalok, így 1-2 kérdéses pontra válaszolnék, meg saját tapasztalattal kiegészíteném:
- 6.0.B.3.184 Frissítés:
- Jobb lett a memóriakezelése a készüléknek,
- A videó a korábbi verzióknál kockásan vette fel bizonyos esetekben a mozgóképet - ez orvosolva lett általa
- Személyes tapasztalatom, hogy wifi hálózathoz hamarabb csatlakozik (korábbi verziónál előfordult hogy bizonytalanként felismerte, de adatot nem küldött/fogadott rajta)A kijelző ugyan nem GG=Gorilla Glass, de edzett ásványi üveg, ami elvileg szintén hasonló.
"- Az értesítést jelző LED gyenge, nem észrevehető ---- megoldás: Illuminator Bar Notification": Magát a gyenge LED-et ez sajnos nem orvosolja, csak átlátszó sávot lehet beállítani vele, hogy jelezzen.
Navigációhoz: Google maps mellett gyárilag rajta van a Wisepilot nevü online naviprogram, ami szintén elég fapados de ez is egy opció.
Bővíthetőség: Minden Sony telefon a Box felhőszolgáltatótól kap Ingyen 50 GB Szabad tárhelyet az "...Android Marketen elérhető Box for Android alkalmazással...". Tehát aki bírja nettel ez is egy opció.
Remélem segíteni tudtam én is egy keveset.
Más: Ha bementek a Beállítások - A telefon adatai - Akkumulátorhasználat-ba és ott egy telepített alkalmazásba beléptek, azon belül az alkalmazás adataiba. Ott ki lehet választani: "Áthelyezés belső tárhelyre" VAGY "Áthelyezés telefonra". Most melyik a 4 GB-s és melyik a 1,5 GB-s rész?
Gondolom máshonnan is be lehet ezt állítani, de ezzel egy korábban felvetődött problémát lehet orvosolni, hogy telepített programok valóban csak 1,5 gigán garázdálkodjanak. -
Dr.LEW
tag
Valaki nem tud valami jó boltot ahol valami faszán körülölelő tokot lehet hozzá kapni az u-hoz??
linket megköszönnék!
kivéve E-BAY -
_Mario_
tag
Psszt nekem most jott meg a ics update

Haha csak vicceltem

Vodanal menyit szoktak altalaban a frissitesen ulni?
-
Tamarel
senior tag
Elméletileg hogyha nem hard resetet csináltok, hanem lecsatoljátok a gmail fiókot a telefonról, akkor a google szerveren megmaradnak a beállítások. Ezután már mehet a reset, ICS és elméletileg a fiók újboli hozzáadásánál behúzza a beállításokat.
Kérdés hogy már ez is problémát okoz-e. -
kychy
csendes tag
Jó hír! Sony blog.
-
Szlopa
tag
válasz
youngboy
üzenetére
Jó kis cikk, köszönjük!
Készítettem egy leírást a Facebook profilképek névjegyzékbe történő megjelenítésére, mivel már többen is kérdezték:
1) Töröljük ki a facebook alkalmazás tárolt adatait: Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazások kezelése -> Facebook -> Adatok törlése.
2) Indítsuk el a facebook klienst. Jelentkezzünk be és válasszuk a sync all lehetőséget
3) Indítsuk el a névjegyzéket (kapcsolatok) majd válasszuk a megjelenítés lehetőséget -> Facebook -> Minden kapcsolatot pipáljuk ki. Ilyenkor az összes Facebook ismerősünk megjelenik a telefonkönyvben, de ez nem gond, mert majd vissza tudjuk csinálni. Várjuk meg amíg a képek letöltődnek.
4) Ha van olyan ismerősünk, aki más néven szerepel a telefonkönyvben, mint a Facebook-on akkor érintsük hosszan a nevet és válasszuk a Társított kapcsolat lehetőséget. Nekem volt olyan, hogy a facebook külön szedte le a születésnapot, meg a facebook profilt, szóval egy ember 3x is szerepelt, ilyenkor szépen összevonogattam őket.
5) Ha készen vagyunk, akkor a névjegyzék -> megjelenítés -> Facebook -> Minden kapcsolatnál szedjük ki a pipát, így eltűnnek azok akiknek a Facebook-on ismerőseink, de eredetileg nem voltak a telefonkönyvünkben. Másik lehetőség, hogy a megjelenítésnél azt választjuk, hogy Kapcsolat tel.számmal, így csak azok maradnak a telefonkönyvben, akiket fel is tudunk hívni.
-
youngboy
senior tag
Látom itt is téma a memória. Egy kis leírás róla. Adhat egy kis segítséget.
-
offer199
csendes tag
Ma egy ilyen telefonnal lettem gazdagabb.
Az adat átvitel eltudná nekem mondani valaki?
A sajátgépbe megnyitom a telefont és nem ad ki egy mappát se, nem tudom hogy hova húzzam a zenéket. -
Kösz a info-t mindkettőtöknek...Nekem tegnap óta folyamatosan reped. Egy buborékból az lett, hogy sáv 60%-a úgy néz ki mint egy kristálykő hasíték...
Ha végigreped lehet beviszem a T-hez meglátom mit mondanak rá....Ha lesz fejlemény akkor biztosan megírom majd itt.
-
Harsonás
tag
Sziasztok sikerült nekem is hozzájutni egy készülékhez
nagy jó semmi bajom vele kivéve egy dolgot: Ha megnyitóm a futó alkalmazásokat és összeadom a futó és a szabad RAM helyet, akkor maxim 320Mb kapok. Akkor hol van a maradék 200? -
siri84
csendes tag
itt nézzetek körbe.
http://www.seria.hu/ -
sdd2
veterán
Akit érdekel Sony sajtótájékoztató
-
Tatyla
őstag
Nekem most olyan hiba van ha zenét hallgatok és hivnak nem csörög csak rezeg, felveszem és nem halljuk egymast. Ötlet?
-
Töki bácsi
aktív tag
Éljen! Végre meg van a kicsi U-m! Csak sajnos még nem aktiválták a SIM kártyát... majd tesztelem

-
confuser
senior tag
Ne haragudj, de én nem látok ilyesmit azon az oldalon, amit linkeltél. Ide viszont eljutottam:
http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-u/
Latest available software: 6.0.B.3.184
Release date: 2012-08-01 -
confuser
senior tag
Hát sejtettem hogy nem én vagyok ennyire béna, mert rendesen átnéztem a beállítási lehetőségeket A-tól Z-ig. Minden rezgést nem szeretnék kiiktatni, mert híváskor és SMS érkezéskor kifejezetten fontos, hogy rezegjen. Majd kitalálok rá valamit, bár a főoldalt csak az elején szoktam rendezgetni, tehát utána már a hosszú érintések nem lesznek ennyire gyakoriak.
A kamera bezárásáról nem tudtok valamit? Nálatok is hallatszik a halk kattanás? Azt persze elfelejtettem leírni, hogy a gyári appról van szó, és hogy a 6.0.B.3.184 verzió van fenn. Egy másik kamera appot majd kipróbálok ma, annál szerintem biztos nem lesz ez a hang, de attól még érdekelne, hogy a gyárinál milyen célt szolgál ez egyáltalán.
-
A műanyag buborékozásra, van valami megoldás? szerviz foglalkozik vele?
-
confuser
senior tag
Na a tegnapi összefoglaló után most szeretnék én is kérdezni.
1) A kamera bezárásakor minden állapotban (zárhang ki/be, telefon némítás ki/be) hallok egy halk, de határozottan jelenlévő kattanó hangot, bármelyik gombbal zárom be (vissza/home). Ez mitől lehet? Másnál is jelen van?
2) Engem nagyon tud zavarni, ha egy telefon érintéskor/gomblenyomáskor rezeg/hangot ad. Épp ezért első utam minden telefonnál ezekhez a beállításokhoz vezet. Most sem volt ez másképp. A hangoktól tökéletesen megszabadultam, de a rezgés továbbra is előjön hosszú érintéskor, illetve a "Kukába dobás" animáció közben kétszer is - a Kuka tetejének lecsapódásaikor. Ezeket hol/mivel lehet kikapcsolni?
Beállítások -> Hangbeállítások -> Visszajelzés -> Rezgős visszajelzés -> Kikapcsolva
Ha nem tévedek, ezt hívták régebben Haptic Feedback-nek, és csak a vissza/home/menü gombokra való visszajelzésre vonatkozik. Most egy komoly előrelépésnek köszönhetően sikerült magyarítani ezt a bonyolult szóösszetételt.
Beállítások -> Nyelv és billentyűzet -> Xperia billentyűzet -> Hang és rezgés -> Rezgés gombnyomáskor -> Kikapcsolva
Ez pedig nyilván a billentyűzetre vonatkozik csak, nekem megintcsak nem ez kell.
A Beállítások -> Hangbeállítások -> Általános -> Rezgés opció "Mindig"-re van állítva, de annak ehhez nincs köze. -
Tatyla
őstag
Elméletileg kijött az ICS már csak a szolgáltatókra kell várni
-
_Mario_
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen 8gb a keszulek de csak 4gb amit te hasznalhatsz 2gb az alkalmazasoknak 2gb meg a rendszernek
De mindenkinek ajanlom hogy olvasa el ezt confuser kolega iromanyat minden benne van -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Az érdekelne,hogy ez a típusú készülék csak 4 gb-os változatban kapható? Mert a vaterán valaki árul egy 8 gb-os változatot,és egy picit gyanús.. A mobilarénán olvastam,de ott azt írják,hogy csak 4 gb-os kiadás van!
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Páromnak van ilyen készüléke.
Az lenne a problémánk, hogy néha felvillan, este mikor lefekszünk kifejezetten idegesítő
Tudtok erre valamit?

-
válasz
confuser
üzenetére
Pont most akartam hozzászólni egy problémával...erre írtad ezt az összefoglalót.
Kösz.Amúgy más topikok esetében az 1. hozzászólásba szokták az ilyeneket utólag benyomni. A modker topikban kell kérni és a moderátor megcsinálja.
Szóval a lényegre térve. A telefont miközben a kezemben fogtam és éppen lestem a képernyőt, egyszer csak látom, hogy az átlátszó sáv minta magától repdnek...mint egy buborék...de ezt így folyamatában láttam...Most, hogy olvastam, erről az ismert hibáról, tud valaki megoldást? Lehet ezt garanciálisan cseréltetni? (vagy 3 hetes a telefon...)
-
confuser
senior tag
Azt hiszem azon kevesek közé tartozom, akik végigolvasták a teljes topicot. Ennek oka, hogy tegnap én is hozzájutottam egy Xperia U-hoz, és mindig alaposan tájékozódok a cuccaimról, ami az itteni write-only userekről nem mondható el. Ezért, hogy az idő amit rászántam a fórumra ne csak nekem legyen hasznos, készítettem egy összefoglalót a teljes topicról. Igaz ezt sem fogják sokáig olvasgatni, lehet hogy majd beírom minden egyes oldal tetejére...
Egy-két dolog angolul van, aki nem érti, ne legyen lusta használni a google-t a megértésre. Nekem így volt kényelmesebb és gyorsabb.Általános:
- Akkumulátort nem szükséges első alkalommal sem "túltölteni", inkább a teljes merülést érdemes kerülni az élettartamának minél további megőrzése érdekében.
- Ha nem tudsz egy hibát orvosolni sehogy, próbálkozz először egy Ki/Be kapcsolással, ha így sem jó, akkor "Gyári beállítások visszaállítása"-val (nem hard reset!), ha ez sem hoz eredményt, akkor jöhet a hard reset (minden általad telepített alkalmazás, dokumentumok, stb elveszik! SIM kártyán tárolt adatok megmaradnak).
- Szervíz tesztek elérése: *#*#7378423#*#*
- IMEI szám megnézése: *#06#Frissítés:
Sonymobile weboldala: SUS (Sony Update Servide)
Windows: PCC (PC Companion), WIN7 automatikusan telepíti a telefon csatlakozásánál
MAC: Bridge for MAC
- 6.0.B.1.564
- 6.0.B.3.162
---- Drop 3g, network
---- Market -> Play Store
- 6.0.B.3.184
---- performance enhancing update (több memória?)
---- bug fixes (video pixel bug?)
---- minor update for the handset
"Tiszta telepítés"
---- Ha frissítés után lassulás tapasztalható, érdemes megpróbálni. ICS frissítés előtt különösen javallott.
---- Step 1. Factory reset
---- Step 2. Install with SUS
ICS (Ice Cream Sandwich = Android 4.0) frissítés Q3-ra (3. negyedév) ígérve. (upd. Oct. első hete)
Az ígéretek szerint megkapja a JB (Jelly Bean = Android 4.1) frissítést is.Érdekesség:
- Memória: 4GB bármire (játék, program, kép, zene, videó, dokumentum stb), 1,5GB programoknak, 2,5GB foglalt a rendszer számára (Android)
- Akkumulátoron Sony Ericsson matrica
- Plusz fólia a hátsó kamerán (ha nem távolítod el, a kép minősége gyengébb lehet, és esetenként a hangszóróra is rálóghat!)
- Doboz tartalma: (Telefon, Töltő, Adatkábel/Töltőkábel, Headset/Fülhallgató, Micro SIM adapter, Védőfólia + szarvasbőr a tisztításhoz, cserekupak)
---- Telenor: nem kapható
---- T-Mobile: Fekete + Magenta kupak
---- Vodafone: Fekete + Fehér kupak
---- Kártyafüggetlen: Változó (Fekete, Fehér, Sárga, Magenta, akár mind!)
- Bővíthető (OTG kábelen keresztül pendrive/memória kártya olvasó/külső tápos HDD/egér/billentyűzet)
- Média Centerre csatlakoztatható
- McAfee-t minden frissítésnél újratelepíti, de nagyon meríti az akkumulátort, és sokat nem ér (próbaverzió lévén)Hiányosságok:
- Kevés memória
---- megoldás: használd telefontként, elég az
- Nem GG (Gorilla Glass=edzett üveg) a kijelző
---- megoldás: ne ejtsd le
- Átlátszó világító sáv nem kapcsolható ki
---- megoldás: Screen Filter (unpick "Enable soft key backlight", "Enable screen filter")
- Az értesítést jelző LED gyenge, nem észrevehető
---- megoldás: Illuminator Bar Notificatio
- Nincs NFC
---- megoldás: vegyél olyan telefont, amin vanElőforduló hibák:
- Telefonáláskor az egyik és/vagy másik fél nem hallja a másikat (régi SIM kártya okozhatja, a SIM kártyák cseréje 2 évente javasolt)
- Subpixel hiba fekete alapon (1 db)
- Átlátszó sáv buborék/ragasztás
- Lötyögő kupak (megoldás: befőttes gumi)
- GPS nehézkesen talál jelet
- Gyenge minőségű videó (6.0.B.3.184 frissítéssel, és a fólia levételével javítva?)
- Halk (megoldás: különböző appokkal, pl. Poweramp)
- Factory reset után nem megy a flash (megoldás: Opera Mobile-al megy)
- Drop 3g, network (Beállítások->Mobil hálózatok->Típus->Csak GSM) (6.0.B.3.184 frissítéssel javítva)
- Drop Call, Delay (Headsettel)
- Fényerőszabályozó nem működik (működik, csak alig látszik) (láthatóan akkor működik, ha a kezdőlapon a 10-es widgeten a háttérvilágítás deaktiválva van, és persze a beállításoknál az automata fényerőszabályozás be van kapcsolva)
- Túlzott fehér szín a fényképeken (megoldás: fénymérés középről átlagra állítani)
- Kamera fagyás
- Gyors merülés (megoldás: Ki/Be kapcsolás -> Bűnös app felkutatása -> Gyári beállítások visszaállítása -> Factory Reset)
- Felvillanó képernyő (valamelyik program szinkronizál... szoftverfrissítés?)Nagyjából ennyit gyűjtöttem össze. Egy két dolgot még írni szeretnék / megbeszélni veletek, de majd máskor, ne csak az én posztom legyen az egész oldalon...
-
air
nagyúr
Mit ajánlanátok ha a fácséról valaki csak a képeket akarja letölteni a kontaktjaihoz? Illetve pontosan mit takar a Sony-Facebook integráció?
Köszi.
Egy ismerősöm kért meg, - de mivel nekem ilyen ambícióim nincsenek, nem tudom, hogy mit állítsak be - és nem szeretném eltolni a telefonját. -
_Mario_
tag
Én rosszabbra számítottam de kellemes csalódás volt viszont szerintem szebb videót csinál mint fényképet mondjuk csak 3 mpx-en használom mert úgy 16:9-es
-
FET-MEN
veterán
Kipróbálhattam ma LEW kolléga U-ját. Nagyon jó ki gép

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Most meg ez az N8