- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
István89 #1397 üzenetére
"Nekem semmi extra app,"
Facebook és társai, na pont az ilyen közösségi alkalmazások az energia zabálók. Mellette, ha kilövöd az automatikus szinkronizálást, akkor jelentős üzemidő növekedés lesz, de akkor minek az "OKOS" telefon. Úgy olvastam, hogy egy-két éven belül nem is tudnak jobb energiaforrást biztosítani a mobilokhoz. Sajnos!
-
István89
tag
Sajnos nekem is gyorsan merül, bár én ezt betudom annak, hogy ez, sajnos az okos telefonok átka. Volt olyan nap, hogy nem is értem hozzá,csak amikor kijöttem a munkából, és - 10%-ot is ment 8óra alatt.
Nekem semmi extra app, de a facebook app az fogyasztja rendesen. Lehet Opera miniből gazdaságosabb lenne.
Láttam a neten eredeti Sony 1500-as akkumulátort, lehet jobb lenne? -
peestee83
aktív tag
válasz
Gooffancs #1391 üzenetére
A válaszok a kérdésedre:
Frissítések már érkeztek mindenkihez (1 vagy 2)
Az ICS-t Q3-ra ígérik. A P-re már megy ki (vagy kint van) ezután jön az U. Ha minden igaz, szeptember.
Custom ROM tudtommal van rá. 1-2-ről kósza hírek, de nem biztos. Még elég friss a telefon
A rootolással hasonló a helyzet, hallottam, hogy létezik, de mivel még nem érdekel engem, nem jártam utána.
A világító sáv egy programmal kikapcsolható, korábbi hozzászólásokban említik a nevét, utána kell nézni.Az egyetlen hibája a kamera volt (a video szörnyű minőségű) de - nekem - egy frissítés megoldotta. Más széria hibáról nem tudok.
@Pürrhosz: Nem raktál fel valami programot az elmúlt napokban? Nekem a múlt héten egyszer kellett tölteni, adatforgalom tiltva volt, nem használtam a telefont (külföldön voltam), csak a mobil ment, és rengeteget ment a fényképező. Vagy próbáld ki az Advenced Task Killer nevű programocskát (ingyenes), én azzal lövöm ki a nem használt programokat
-
Pürrhosz
csendes tag
1,5 hónapos a telefon és kb. két napja az aksi extrém gyorsan merül, kb. 3%-nyit óránként, úgy hogy nem csinálok semmit(adatforgalom sincs), csak készenlét néha megnézem van-e üzenet, vagy hívás(konkrétan ma csak 1 mail volt és 1 üzenet, semmi hívás).
Ezt írja a használatra: 37% android OS, 25% megjelenítés, 14% telefon készenlét, 11% wifi, 8% telefon üresjárat, 4% android rendszer(ez mi?)
Ez nooormális?
Így most, ha intenzíven használom, akkor reggeltől estig sem fogja bírni.
-
Gooffancs
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban, mivel eléggé megtetszett...
Gyári frissítések érkeznek?
ICS mikorra várható?
Custom romok lesznek, vagy vannak rá?
Rootolás már megoldott?
Az alsó világító sáv világítása kikapcsolható valahogy, vagy majd csak custom romokkal?Van valami széria hibája, amire érdemes odafigyelni? Esetleg valami betegsége, amit "majd" javítani fognak?
-
peestee83
aktív tag
Egy gyors körkérdés:
Ha videót csinálok, és a hossza közelít a másfél - két perchez, egyszer csak kiírja, hogy a kamera nem érhető el. Így a felvétel nem marad meg, amit csinálok.Másnak is van (volt) hasonló tapasztalata?
A frissítés tényleg orvosolta a kockás képet videó esetében -
Nimda
addikt
válasz
husziahazban #1387 üzenetére
Jó jó persze most már én sem,de odavoltam a ray formatervéért
-
Nimda
addikt
Én eredetileg egy ray-t szerettem volna,de mire beértem az üzletbe,már elfogyott (pedig elötte direkt telefonáltam,hogy van e készleten) igy maradt az u mint másodlagos lehetöség
nem volt kedvem átmászni egy másik üzletbe...de nem bántam meg,bár elgondolkoztam egy,egy az egybe cserén
-
husziahazban
csendes tag
még gyorsan ajánlanék 2 király appot :
cmarkslite: aki chrome böngészöt használ és sok könyvjelzője van az nagyon fogja szeretni...szinkronizálja a telóra az összes könyvjelzőt
ES file explorer:én lecseréltem az astrot erre, nagyon meg vagyok vele elégedve...tud mident ami kell
ha tud valaki még hasznos appokat írja bátran
-
husziahazban
csendes tag
válasz
TheSCRiN #1382 üzenetére
én is e között a két teló között vaciláltam és a sonyt választottam a jobb support miatt és mert jobban tetszik külsőre
aksi: nekem elég jól bírja, ha nem nagyon nyomkodom akkor elmegy 2 napot simán....kb 3 hónapja van meg de nem volt még olyan hogy cserben hagyott volna mert lemerült...
cserélhető rész: én először le se tudtam venni....mostmár lecseréltem párszor...ha huzogatom nyikorog...de normál használat mellett nem zavar eggyáltalán...nem lifeg , vagy lötyög...stabilan ott van a helyén
a tárhely kérdést én megoldottam egy usb otg kábellel ...igy rá tudom dugni a pendriveom (16 gb) az 1 terrás külsö vinyóm sajnos nem ismeri fel mondjuk nem is nagyon reménykedtem benne
összességében én csak ajánlani tudom én boldog vagyok vele, jó használni, nem fagy stb...
-
TheSCRiN
csendes tag
A cikk megemlíti, hogy az alsó cserélhető résszel nincs minden rendben, ami az összeszerelés minőségét illeti.
A tulajoknál ez mennyire jött elő ?
Illetve kb. nem nyüstölt használat mellet mennyit bír az akkuja ?
Ez meg Galaxy Ace 2 között gondolkodom, a nagyobb akku és sd tárhely elég "vonzónak" tűnik, de a sony telefonokról mostanában csak jót hallok ellenben a samsung "optimalizált" rendszereiről. -
Nimda
addikt
válasz
Ger!szon #1379 üzenetére
Talán
a hivás és térerö problémákat általában ez (is) okozhatja...
Idézet egy cikkböl:
Kevesen tudják azt, hogy a régi kártyák régi adótoronyszabványokat és telefonszabványokat ismernek. A modern SIM kártyák energiaszükséglete ráadásul alacsonyabb is, mint a régieké. S mivel a telefonszabvány új, a szoftver is más, mint a 6-7 évvel ezelőtti telefonokban, ezért inkompatibilitási gondok is felléphetnek (ezért indul magától újra a készülék, nem hív rendesen, hamarabb lemerül az aksi). A SIM kártyák cseréje 2 évente javasolt
Van igazságalapja,mégha nem is fogalmaznak pontosan benne
-
Ger!szon
csendes tag
-
-
Nimda
addikt
-
Ger!szon
csendes tag
Rendben, megpróbáljuk. Most minden ötlet jól jön, mert már ott tartunk vele hogy visszavisszük mert kb. egy kupac ****-ért dobunk ki az ablakon havi 3750 Ft-ot jelenleg és úgy gondolom hogy ez nem állapot, hogy egy új telefon ilyen hibákkal küszködik! A fenti gondoktól eltekintve tényleg szép is meg jó is a telefon, csak ezek szűnjenek meg ! :S A folyamatos ki/be kapcsolgatás egy idő után idegesítő és nem hiszem hogy az lenne a megoldás rá.
- Még valami, a resettel kapcsolatban.. telefonszámok,képek stb is megmarad, vagy azokat azért célszerű lementeni?
-
Nimda
addikt
válasz
Ger!szon #1372 üzenetére
Nos igen,vannak apró betegségei,de szerintem ez is készülékfüggö,mert nem mindenkinél jelentkeznek hibák.Nálam pl.a kiadott szoftverrel,állandóan eldobálta a netet (3G).De mióta frissült,minden rendben müködik,ami meg nem,az már a szoftver vagy maga a konstrukció hibája.
Pl.én halknak találom a külsö hangszórót,kicsit mintha elmosná az effekteket,mikor hangeröt emelek.A fülesre is ráférne némi kakaó,de ezt talán zenelejátszó appokkal lehet orvosolni...vagy füles cserével.A kamera sincs a legjobbak között,vannak gyerekbetegségei,mint pl.a fehéregyensúly zavara,különbözö megvilágitásoknál.De még sorolhatnám az apró,de nem vészes hibákat.Az ember általában az elözö telefonjához viszonyitja az újonnan vásárolt készülék tudását.Nekem mindenképpen elörelépés egy bada rendszer után,noha nem most használok elöször androidot.Talán ezért is van ekkora szórás a készülékek között...mert az optimalizálások nem mindig 100%-osak egy nyilt rendszernél.Én javaslok egy "beállitások visszaállitása" ami reset,de nem hard reset,igy megmaradnak a telepitett alkalmazások.
-
Ger!szon
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben én is vettem a barátnőmnek egy Sony Xperia U-t a magenta bagázstól és sajnos nincsenek jó tapasztalataink a készülékkel kapcsolatban...
Nem tudom valaki az itteni tulajdonosok közül tapasztalt-e esetleg hasonló hibákat mint, fényképezés utáni képernyőkifagyás(sötétképernyő - akkor tér magához ha lezárod/kioldod a billentyűket), volt már olyan is, hogy szintén fényképezés közben úgy fagyott le a telefon mint amikor a számítógépben haldoklik a videókártya - zöld kép,pixelkockák és hasonló nyalánkságok, emellett gyakori eset hogy nem reagál az érintő képernyő (pl. beérkező hívás esetén, nem tudja fogadni a hívást), illetve olvastam visszább már valakinél a hívás közbeni gondokat, hogy előfordul telefonálás közbe, hogy nem hallja a másikat.. a vonal túlsó végén viszont tökéletesen hallani amit mond (és ez addig megy így amíg újra ki/be nem kapcsolja a telefont!).
Egyszer már voltunk vele szervízben, ott minden úgy zajlott ahogy ilyenkor lenni szokott a kis bestia ott nem produkált hibát a fentiek közül egyet sem, aminek mi "nagyon örültünk"
Így hát a szakértő kolléga elintézte az egészet egy szoftverfrissítéssel és pár napra rá lehetett is menni érte.. - A bökkenő csak az, hogy a zöldes,kockás fagyást leszámítva az összes hiba ugyanúgy visszatér
Szó ami szó végső elkeseredésünkbe, gondoltam felvetem a problémánkat itt a szakik között is, hátha valaki tud valami megoldást javasolni, mielőtt a kedves kollegákra rugom az asztalt a boltban
-
FireFoxer
tag
Sziasztok!
Azt árulja el valaki ha beállítok egy képet a névjegyeknél, egyiket teljes méretűnek lehet látni bejövő és kimenő hívásnál, viszont felénél meg csak kis kép látszik..
Mi lehet a problémája a telefonnak ? -
István89
tag
Ti próbáltatok facebookra képet feltölteni?
Hiába próbáltam, akár alapméretezett képet vagy sajátot feltölteni, cannot upload photo hibával visszadobja, de nem tudom, hogy miért, mert többet nem ír ki. Valaki nem találkozott ilyennel?
-
Nimda
addikt
válasz
Tamarel #1368 üzenetére
Lehet vele kisérletezni,logikusabb is az átlagos beállitás,bár óriási különbségek nincsenek,föleg az érzékenység terén.Nagyon sok hibája van a szoftvernek,pl.a fehéregyensúly sem mindig az igazi...a vakut használva egy neonnal megvilágitott helyen,narancssárga háttér lesz az eredmény...de van amikor lilás vagy sárga képet mutat középen,az expozició elött is...és ez igaz a manuális beállitásokra is.De vannak esetek,mikor pont a vaku állitja helyre a helyes fehéregyensúlyt,pl.közeli makro fotózásnál...
-
Tamarel
senior tag
Úgy vettem észre, hogy a túlzott fehér színt csökkenteni lehet a fényképeken, ha a fénymérést "közép"ről "átlag"ra állítom.
Már a tesztben is írták, hogy hajlamos beégni a fehér, de szerintem ennek a fenti beállítás a fő oka (meg hogy a szélén szokott lenni a fényforrás). -
Akkor minden rendbe van, mentésed már ott van a memóriakártyán.
Semmi tennivalód nincs a készülékkel, a mentésed importáld be a gmailos fiókodba, és boldog ember vagy.
Van egy okos telód és buta módon használod, mondjuk így is lehetsz boldog ember. A Goole Playből hogy akarsz majd alkalmazást letölteni?Telefonkönyv (ahonnét hívni szoktad az ismerőseidet) menü, jobb alsó tapi gomb, majd a felugró menüben van a beállítások stb., itt van a szűrő menüpont.
Javaslom, hogy mielőtt valami nagyobb léptékű dologba kezdenél ismerkedj egy kicsit a készülékkel.
Az Android merőben más lendületű operációs rendszer, mint a hagyományos Nokia telefon.
Nem probléma, ha nem használod ki a lehetőségeit, csak butaság. Egy szakállas régi viccel tudom érzékeltetni: " Ágy mellett, állva baszni." -
air
nagyúr
"Mért használod a telefonban lévő kapcsolatokat"
Azért mert MobileGo-val raktam ár őket a Nokiámból, és az oda tette. Eddig a Google szolgáltatásaiból semmit nem használtam. Gmail fiókom is csak azért volt, hogy legyen. Persze mikor megvettem a Tab-om, akkor jól jött, mert ott már kellett a Play Store-hoz.
Igazából most sem lenne lényeges, hogy a kapcsolatok a címtárban is meglegyenek, csak gondoltam backup-nak jó lesz."A telefonkönyv, szűrő, itt beállíthatod a részleteket."
Telefonkönyv alkalmazás nincs is.Csak olyan van, hogy Telefon, de "szűrő" ebben sincs.
-
Van még több megoldás is, de véleményem szerint ez a kettő a legkézenfekvőbb.
Mért használod a telefonban lévő kapcsolatokat, az android alapvetően a gmail fiókkal működik együtt, ezzel tudod kihasználni az "okosságát" naptár, levelek, képek, címtár.
A Goole Play áruházban is muszáj lesz beállítani, ha alkalmazásokat akarsz letölteni.
A telefonkönyv, szűrő, itt beállíthatod a részleteket. -
air
nagyúr
Rendben.
Az első megoldásra én is rájöttem, de azt hittem van ennél egyszerűbb is. Ez lenne a 2. megoldás, ami viszont nálam nem működik, valószínűleg azért amit youngboy is írt, mivel hogy a névjegyek a telefon címjegyzékében vannak, és azokat nem szinkronizálja a Google címtárba. Így hát marad az első megoldás.
Azért köszi. -
Nem nézlek idiótának, de nem értem, hogy mi ebben a probléma.
Gondolom, hogy rendelkezel egy regisztrált gmailos fiókkal, ez nem is kérdés.
-A telefonkönyv, kapcsolatok mentése, majd a memóriakártya System mappa, PIM, itt van a mentett vcf fájlod, amit importálhatsz a gmailes fiókodba.
-Másold a PC-re, nyisd meg a gmail fiókodat, majd a címtár, egyebek, exportálás. Itt betarlózod a vcf mentésedet és már meg is van.Ettől sokkal egyszerűbben a készülékedről lehet megoldani, a beállításokban engedélyezd a háttér-adatok.
Majd fiók felvétele, Google, itt végigjárod a szinkronizálási procedúrát.
Ha sikerrel jártál, akkor rátapicskolsz a fiókodra, majd a felugró menübe kiválaszthatod, hogy mi kerüljön szinkronizálva.
További hasznos linkek: Importálása vCard fájl
Remélem ezzel közelebb kerülsz a problémád megoldásához! -
Dr.LEW
tag
Ti mennyire használjátok ki a hozzájáró NFC TAG-eket?
-
youngboy
senior tag
Szerintem a névjegyeid a telefon címjegyzékben vannak. Ezért nem jelennek meg a google címtárban. Nem tudom milyen módszer a legjobb, de megpróbálhatod a telefonon áttmásolni. Jótanácsként annyi, hogy mikor anyukám telefonján mindkét helyen voltak névjegyek, akkor kérdés nélkül összecsatolgatta őket és csinált még egyéb érdekességet is.
-
air
nagyúr
Mi a legegyszerűbb módja, a telefonba vcf-ekből betöltött névjegyeket, a Google címtárba juttatni?
Előre is köszi? -
youngboy
senior tag
A telefon jelzett már másnak is frissítést vagy csak számítógépről ment? Anyukámnak a telefon szólt. A frissítés töröl valamit vagy megmarad minden?
-
air
nagyúr
válasz
vinacarlos #1345 üzenetére
Köszi a tippet, még egyszer. Jónak tűnik. Nem is értem miért nem ezt raktam fel már az elején. Nokián csak a Mini Next-et használtam. A Play-en rákerestem arra, hogy Opera, és a Mini és a Mobile volt az első két találat.
-
air
nagyúr
válasz
vinacarlos #1345 üzenetére
Tényleg. Köszi. Kipróbálom.
-
sdd2
veterán
6.0.B.3.184-es build, 2.3.7 GingerBread
-
sdd2
veterán
Érdekel itt valakit a gyári T-s frissítés ami ma jött ki ftf fájlban? Mert ha igen megcsinálom, ha nem akkor nem foglalkozok vele...
-
air
nagyúr
Használ valaki Opera Mini-t?
Egyszer lehet nálam elindítani. A következő indításokra már csak fekete képernyő a reakció. -
Tamarel
senior tag
Végre. Az új google maps kevesebbet fogyaszt, kb napi 10%al.
-
air
nagyúr
Köszi a kódot. Kipróbáltam 1-2 tesztet (proximity, light sensor) mindegyik f@sz.n működik.
A háttérvilágítás kapcsoló úgy vettem észre, hogy a következőt csinálja: mindegy mire van beállítva a fényerő, ha bekapcsolom 100%-ra nyomja, ha kikapcsolom ~25%-ra veszi vissza. Illetve a képernyő fényereje mindig egy kicsit gyengébb, ha az automatikus fényerő-szabályozás be van kapcsolva.
Nem tudjátok, hogy a hangszórótól balra a közelség- és a fényérzékelő mellett, mi a harmadik érzékelő? -
pit stop
addikt
Media Go-val próbálkozott valaki PC Companion-ban? Fájlkezelővel is elvagyok ha kell, de gondoltam azzal leegyszerűsítem...
Erre letöltötte a maga szűk 100 megáját és azóta is homokóra-telepít. Restart után ugyanúgy csak telepít és se belelépni se semmi... -
air
nagyúr
válasz
pit stop #1319 üzenetére
Fényerő: köszi, kipróbálom.
Naptár: ez kiderült, hogy nem az U hibája, hanem az Androidé. Exchange-ből nem szinkronizál. Segédprogi kell hozzá, ami átrakja a Google naptárba, onnan pedig már megy.
István87 (#1318): Sony PC Companion, vagy közvetlenül a Sonymobile weboldalon. -
pit stop
addikt
Nem csak neked szól a válasz, de először te felvetéseidre 1-2 dolog:
Ha kezdőképernyőn van 10-es szabályozó widgeted (ami alapból ott volt), és ha ott háttérvilágítást deaktiválod - meg persze automata fényerőszabályozás beállításokba be van kapcsolva akkor láthatóan működik fényerőszabályozó, én ezt vettem észre. Ha a widgeteknél az be van nyomva, és világítást beállításoknál veszem le közepesre meg automata be van nyomva akkor is dolgozik fényerővel de akkor nekem nem észrevehetően.
Nekem naptárt azzal is szinkronizálta amivel nem akartamHangerő: Szerintem tökéletes - nekem. Ez előtt Samsung Wave-m volt, hát annak katasztrófa volt hangereje, ha maxra vettem utcán néha akkor se hallottam (csak mindenki más körülöttem). Ezt viszont közepes hangerő mellett is tökéletesen, ha nagyobb a zaj feljebb veszem hangot de maxra még nem kellett (Pesten).
Recsegés: Ha nagyon nyúzom direktbe házat akkor valóban jelentkezik, de normál használat mellett nem.
ICS-nek és JB-nek is jönnie kell rá.
-
[P]laci
senior tag
Olvasnivaló!
Sony starts pushing Android 4.0 update to Xperia P owners, Xperia U and more coming soon
Átmásoltam ide a lényegi információt a lustábbaknak!
"Update on Ice Cream Sandwich Android 4.0 software upgrade for 2012 Xperia™ smartphones
Hello everyone,
Today, we’re starting our Ice Cream Sandwich Android 4.0 software upgrade for Xperia P, with the rollout continuing over the next few weeks in markets globally.Some of the cool features and functionality you can look forward to include:
- New ways to experience your media with new media applications – “WALKMAN”, “Album” and “Movies”
- Extended standby mode, increasing standby time by up to four times (depending on user-profile and data consumption)
- Lock screen with improved functionality
- Resizable widgets for improved personalization
- Improved control of your mobile data consumption
- Recent Apps button for a clear overview of your applicationsAll Xperia P users will get a notification when the upgrade is ready, but direct availability in the phone may vary across different markets and carriers.
It’s worth noting that in some cases, the software package may only be accessible via PC Companion or Bridge for Mac, instead of directly in the phone.
For more information visit www.sonymobile.com/update
The ICS upgrade for Xperia U, Xperia sola and Xperia go is next out of the door, and we’ll be back with another update shortly.
As always, feel free to drop a comment or question below.
Ant."
-
István87
csendes tag
sziasztok valaki tudna segiteni? romot keresek xperia U-ra tudna valaki linkelni vagy van egyátalán ilyen a másik sok androidom volt már (x10i,x10mini pro,galaxy mini.telenor one touch,motorola Defy) midegyiken volt bootloader ennél a tipusnál van ilyen vagy hogy tudom előszedni?
-
sylke555
csendes tag
Sziasztok! Ma kiírta,h új szoftver érhető el..androidra stb..elkezdtem frissíteni..de már fél órája megy,wifin keresztűl! nem lehet bekapcsolni,de ezt ki is írta,h majd magától kapcsol be ! De meddig tart a frissítés??? köszi a válaszokat!
-
air
nagyúr
Első éjszaka utáni tapasztalatok: repülős módban az akku 20%-ot merült kb. 7 óra alatt. :'(
0 percet volt deep sleep-ben, a Battery Monitor Widget szerint a "Bluetooth megosztás" tartotta ébren. Ez azért érdekes mert a BT biztosan ki volt kapcsolva.
További észrevételem, hogy a prox. érzékelője sem működik. A fülemhez tartva is folyamatosan megy a kijelző.
A legfrissebb (3.184?) szoft van rajta.
A tegnapi hibákat is figyelembe véve mi a véleményetek? Vigyem vissza, vagy ilyen hibákkal nem fogják kicserélni? -
air
nagyúr
Sziasztok!
Megvan nekem is az U. Találtam benne 1-2 furcsaságot.
A gyári böngészőben hiába állítok be kezdőlapot nem azt tölti be, hanem az eredetit.
A fényerőszabályozó nem működik.
És a céges Exchange-ből nem szinkronizálja a naptárt.
Ezek nagyon piti hibák. Gondolom szoftveresen javíthatók, de remélem nem kell velük megvárni az ICS-t. -
vinacarlos
tag
Sziasztok! Valaki használja a gyári lejátszóval a last.fm appot? Valamiért nem bírom működésre bírni.
-
batt
aktív tag
Sziasztok én is vettem egy U-t! Nagyon tetszik! 1 dolog zavar a legújabb szoftver van rajta és a kamera gyönyörű képeket és videót csinál mind addig míg a vakut nem használom!
Nagyon világos fehér képeket csinál!
Ez csak nekem van?
-
Mi5i
aktív tag
Lötyögésre annyit, hogy ha nem annál fogva akarom magam legyezni a telefonnal, szerintem sosem fog zavarni. Elég stabil az.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- LEGO klub
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest